Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναζητώντας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος entelweis, στις 15 Ιουλίου 2015.

1. entelweis

entelweis Regular Member

Θέλω να ανήκω....Θέλω να με πλαθεις με τα χέρια σου και να μου δίνεις ζωή....Θέλω να με καθοδηγείς,να με νουθετεις,να με τιμωρεις...θέλω να πάρεις το σώμα μου,να το πλασεις,να το διαμορφώσεις για την δική σου ικανοποίηση...θέλω να νιώθω τη δύναμη σου πάνω μου...Έχω ανάγκη από έναν οδηγό ,έναν καθοδήγητη,κάποιον που θα κυριάρχησει σε ψυχή και σώμα...Έχω ανάγκη εσένα που θα με θες γι αυτό που είμαι κι γι αυτό που κρύβω...εσένα που θα ξέρεις να πλησιάζεις πτυχές του εαυτού μου που κάνεις δεν έχει προσέξει....που θα με βγάλεις απο τα σκοτάδια μου κι θα με οδηγήσεις στο φως....Έχω ανάγκη για σένα που θα ξέρεις να μου επιβάλλεσαι με το δικό σου τρόπο...εσένα ψάχνω...εσένα περιμένω....εσένα που τη προσφώνηση 《Κύριε》 θα την κερδίσεις δε θα την επιβάλεις....εσένα.... Υ.Γ παρακαλώ επιείκεια είναι η πρώτη μου προσπάθεια να γράψω κάτι  

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

ΥΓ. Μια χαρα τα λες  

3. entelweis

entelweis Regular Member

Χάχα σέ ευχαριστώ  

4. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Εύγε νέα μου!
    Εύχομαι να βρεις ότι ζητάς και να είναι τόσο ωραίο όπως το περιγράφεις!

5. entelweis

entelweis Regular Member

Μακάρι   θελω κι γω να ελπίζω ότι θα είναι ωραίο

6. extreme3292

extreme3292 New Member

7. LuvBdsm

LuvBdsm New Member

Πολυ ομορφο!!! Κι εγω κατι τετοιο ψαχνω..κανονισε να τον βρουμε κ να μαλλιοτραβηχτουμε για το ποια θα τον παρει!!! χαχαχαχαχχα
    Ευγε!! Οτι καλυτερο ευχομαι!!!

8. @i_need_you ωραια τα εγραψες στη θεωρια! Θα σε παραδεχτω (και σου ευχομαι) να τα κανεις πραξη!

9. Mind'n'Flesh

Mind'n'Flesh Ναι, εγώ είμαι.

Και εδώ βρήκες να αναζητήσεις; πρόσεχε γιατί λερωνει. Υπομονή  
    ....

10. gazza

gazza Regular Member

σου ευχομαι να βρεις αυτο που αναζητας....και μια χαρα τα εγραψες