Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναπαντεχες επισκεψεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 20 Μαρτίου 2020.

1. slave32

slave32 Contributor

Μεσημερακι Κυριακης. Ειχα φτιαξει ρολο με πατατες κ σαλατουλες. Στη παρεα μας τρεις συναδελφοι τ0υ. Ο Αφεντης μου τους ειχε μιλησει για εμας και θελανε να το δουνε.

Μαζεψα το τραπεζι κ σερβιρα καφε σε ολους τους στο σαλονι.

-Γιατι δεν βγαζεις τα ρουχα σου;

Δεν καταλαβα ποτε αν με ρωτουσε ή με διεταζε ο Αφεντης μου. Ενιωσα τρια ζευγαρια ματια μου επανω και το τεταρτο του Αφεντη μου.

Εβγαλα το πουκαμισο μου. Το παντελονι μου, τα εσωρουχα μου. Δεν φορουσα κλουβι εκεινη την μερα. Ενιωσα ντροπη κ καυλα. Καυλωσα παρα πολυ.

Ηρθε κοντα μου, χαιδεψε το κεφαλι μου

-Στα γονατα!

Επεσα αμεσως στο πατωμα, το μετωπο μου ακουμπησε το κρυο μαρμαρο. Ανασαινα σιγα.

Συνεχισαν να πινουν τον καφε τους και να τον ρωτουν για εμας. Τους ελεγε τα παντα.

-Τον δανειζεις?

Τον ρωτησε ο ενας. Ενας ανδρας γυρω στα πενηντα. Με γκριζους κροταφους κι ελαφρια καραφλιτσα.

-Οχι, αλλα μπορεις να τον γαμησεις εδω τωρα αν θες.

Εμειναν ολοι με ανοικτο το στομα

-και οποιος αλλος θελει φυσικα. Συμπληρωσε ο Αφεντης μου.

Οι αλλοι δεν εδειξαν ενδιαφερον.

Πηγα με τον φιλο του στο δωματιο των ξενων. Εμεινα στα 4 στο κρεβατι κ με γαμησε με προφυλακτικο εννοειται. Δεν μου μιλησε καθολου. Ενιωσα μονο τα νυχια του ενω με γαμουσε.

Οταν τελειωσε τον πηγα στο μπανιο. Τον καθαρισα κ γυρισαμε πισω.

Οι αλλοι δυο ειχαν φυγει. Εφυγε κ ο τριτος.

-Πηγαινε να πλυθεις κι ελα να σιγυρισεις.