Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    για να ξερω που θα με βγαλαει σημαινει οτι δεν χρειαζεται να το κανω. και οχι δεν δυναται να την εχει πει κανενας ελευθεριακος ανθρωπος.οπoτε τη γκαμα των ατομων που εχουν αυτο το προταγμα για τη ζωη της μικρυνε την παρα παρα πολυ.
    οι ανθρωποι που αλλαξαν θετικα το προσημο της ιστοριας ειχαν κινητηριο δυναμη την δικαιοσυνη μεταξυ αλλων.καμια εξουσια γενικα και αοριστα.
    επισης μην περνεις πισω το τι ειπες, εκτος αν δεν καταλαβες τι ειπες
    "Η απόπειρα κατάλυσης των κοινωνικών εξουσιαστικών δομών, εξυπηρετεί ιδιαίτερα όσους επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τα όποια ρήγματα δημιουργηθούν, για να αποκτήσουν εκείνοι πρόσβαση στη νομή της εξουσίας"
    σε αυτη τη πιπα σου απαντησε ο αλλος. η κοινωνικη επανασταση δεν ειναι εξεγερση μιας σεχτας
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Συλλαβιστά. Αργά. Σε φοβίζει ακόμα;
     
  3. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    ναι.
     
  4. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Αν είναι έτσι καλώς, μα με τον ίδιο τρόπο που και οι πολιτικοί είναι χρήσιμο εργαλείο για τα οικονομικά τραστ. Ο αναρχικός είναι επάνω και πέρα από την πολιτική. Είναι ανθρωπιστική η συνείδησή του, όχι πολιτική. Μόνο που τυχαίνει η Αριστερά να ήταν πάντα πιο κοντά σε ανθρωπιστικά ιδανικά. Οι εύποροι δεν πιστεύουν στην ισότητα γιατί δεν την έχουν ανάγκη, οπότε φυσικό είναι ο αναρχισμός να ελκύει περισσότερο απογοητευμένους αριστερούς. Όταν κάποιος είναι πλούσιος μπορεί να έχει μια σκλάβα που να την έχει στα πούπουλα και να μην κάνει τίποτε άλλο παρά να τον υπηρετεί. Η εργασία είναι πρώτιστο ιδανικό των αριστερών και των σοσιαλιστών και όσων πιστεύουν στην ισότητα. Αυτό χλεύασαν οι ναζί. "Η εργασία απελευθερώνει" στα στρατόπεδα συγκέντρωσης ήταν ένα σοσιαλιστικό σύνθημα που δεν προορίζοταν για τους σκλάβους στα στρατόπεδα.΄Ηξεραν ποιός είναι ο εχθρός. Ένα καθεστώς κοινωνικής πρόνοιας και ισότητας, θα μπορούσε να καταστρέψει κάθε συγκεντρωτισμό, γιατί δίνει στο άτομο αυτονομία τόση ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν Φύρερ. Ο εργάτης-εργσζόμενος είναι πάντα ελεύθερος να σηκωθεί και να παρατήσει τον αφέντη του όποτε θέλει.
     
  5. Αργεί να έρθει η ώρα που η διαφορά μεταξύ Ζαρατούστρα και χρυσαυγίτη θα είναι ορατή τοις πάσι.
    Μέχρι τότε θα εξακολουθεί να ισχύει το θυμόσοφον: Αφεντικά και δούλοι, ένα γίναν ούλοι.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    @Marqui

    παρατηρώ ότι κράτησες την επιφύλαξη πως όταν κάποιος ασκεί τις (αναρχικές ή μη) ευχέρειες που είτε έχει αυθαίρετα αποσπάσει (μη συναίνεση αν και - προφανώς - βούληση συνιέναι) είτε του έχουν δοθεί πέρα από το όριο των αντοχών του υποκειμένου τότε αυτός περνιέται για όχι σοβαρός και άρα ανάξιος λόγου. Θα έλεγα ότι αυτή η επιφύλαξη καθιστά την οποιαδήποτε αναφορά σε νόμους και μπουζούδες εκτός πεδίου αναφοράς, κάνω λάθος;

    Κατά τα λοιπά και εξόχως ενδιαφέροντα θα επανέλθω σύντομα, καθώς διατηρώ την άποψη πως αναρχία και βουδουσουμου μία χαρά πηγαίνουν και πως το μόνο που δεν μπορεί να κάνει η σκλάβα είναι ακτιβισμός. Αλλά έτσι και αλλίως οι του M/s είναι μειονότητα στο BDSM.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor


    Nemo ανθρωπιστές οι δολοφόνοι, δεν νομίζω. Έχεις δει εσύ πράξεις ανθρωπισμού από τους αναρχικούς; Όχι ανέφερέ μου κάποιες αν βρεις. Να σου αναφέρω δολοφονίες και εγκληματικές πράξεις;
    Αυτά ακούς από αναρχικούς και τίποτα άλλο. Που τον είδες τον ανθρωπισμό; Δεν το είχα ξανακούσει αυτό που έγραψες.
    Επίσης, από που κι ως που η εργασία είναι ιδανικό για τους αριστερίζοντες και αναρχικούς;
    «Η μόνη ευχαρίστηση από την εργασία είναι η κατάργησή της» (γράφουν σε κάτι τοίχους των Πανεπιστημίων). Μόνο η εργασία λοιπόν δεν αποτελεί ιδανικό για τους αριστερούς. Σε όλα τα υπόλοιπα ανά καιρούς πιστεύουν.

    Εγώ δεν παρεξηγώ τα παιδιά που νομίζουν πως είναι συμβατή η ιδεολογία τους με το χώρο του bdsm. Κι ο Γιωργάκης στα χρόνια του Μνημονίου έλεγε πως «Είμαι αντιεξουσιαστής στην εξουσία».

    Γιατί όχι παρόμοιες ιδέες κι εδώ; Αυτός ήταν καλύτερος δηλαδή;
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2014
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Για κάτσε ρε φίλε λίγο γιατί το διάβασα και σε κείμενο του Nemo κιόλας πιο πάνω παραλληλίζοντας τον Γιωτόπουλο με την Αναρχία. Καταρχήν από που και ως που αποδεικνύεται ότι οι αναρχικοί είναι και δολοφόνοι; Εχει καμία σχέση η αναρχία με τη 17Ν ή τον ΕΛΑ για παράδειγμα; Μην τρελαθούμε τελείως.... Δηλαδή επειδή βγαίνουν 5 άτομα και δημιουργούν μια ομάδα και αυτοπροσδιορίζονται ως τάδε αυτό σημαίνει πως είναι και ότι ισχυρίζονται; Για όνομα του Θεου που τα είδατε αυτά γραμμένα;

    Μένω Εξάρχεια, είμαι Αστέρας Εξαρχείων άρα είμαι και αναρχικός.... Για όνομα του Θεου...
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Έχεις ακούσει ποτέ αναρχικό να καταδικάσει δολοφονίες που διέπραξαν ομοϊδεάτες του;
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2014
  10. seduced mind

    seduced mind Guest

    Η αναρχία δεν είναι κόμμα να βγει ο τάδε εκπρόσωπος και να αρχίζει να λέει τα δικά του.... Δεν έχει εκπροσώπους.... Η αναρχία έχει εκφραστές ιδεών και προτάσεων... Δεν έχει ηγέτες.... Αναρχία δεν είναι οι ΣΠΦ μπορεί να ισχυρίζονται ότι είναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ενέργειες τους εκφράζουν τους αναρχικούς γενικότερα.... Το καταλαβαίνεις αυτό που σου λέω; Αρά δεν γίνεται αυτό που λες....
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Ναι, ναι... είναι σιωπηλή η διαμαρτυρία τους. Θα βγάλουμε και τους φονιάδες, ανθρωπιστές τώρα. Όταν υπογράφουν προκηρύξεις και επαναστατικά μανιφέστα για βόμβες, επιθέσεις και δολοφονίες, τα Εξάρχεια χειροκροτούν. Κανείς αναρχικός έστω και μεμονωμένα δεν έγραψε ένα άρθρο με το οποίο να καταδικάζει αυτές τις πράξεις τους. Ποτέ. Γιατί συμφωνούν.
    Κατά τα λοιπά ο χώρος εδώ νομίζουν πως έχει σχέση μαζί τους επειδή άκουσαν πως «παρεκκλίνει».
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν μου δείχνεις λίγο σε παρακαλώ την ανακοίνωση της ΧΑ που καταδικάζει τη δολοφονία του Φύσσα;

    Δεν έχει σχέση το τι νομίζουν. Έχουν το ατομικό δικαίωμα της επιλογής και υποθέτω πως ως δημοκρατικά όντα δεν μπορούμε να τους το στερήσουμε ούτε να τους κρίνουμε για την επιλογή τους...