Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. hecate

    hecate Regular Member

    οι διαχειριστ@, αν επέμβουν, καλό θα ήταν να επέμβουν και σε σχέση με την αναγκαιότητα της συναίνεσης στα πλαίσια του bdsm, εκτός από το άσχετο των σχολίων. η νηματοθέτρια έχει ήδη κάνει πολλές σχετικές παρατηρήσεις, αλλά...
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Και στο άλλο θεμα τονισα το ιδιο, μονο που εκει τουλαχιστον υπηρχε σχεση με το βδσμ κ με την κατευθυνση που ειχε δωσει ο νηματοθετης στις αρχικες του τοποθετησεις περι "αναρχοφεμινιστριας"

    Οπως και να εχει, θεωρω οτι δεν βγαζει πουθενα ολο αυτο το θεμα.

    Επισης μπορει να δωσει καποιος το πως οριζουμε την αναρχια? Η εστω εσυ που εχεις θεσει το θεμα, να μας πεις τι ειναι αναρχια για να εχουμε μια βαση σε το τι συζηταμε και ποσο επεκτεινετε..πχ ιδιωτικοτητα, κοινωνικες σχεσεις κτλ?
     
  3. hecate

    hecate Regular Member

    "Επισης μπορει να δωσει καποιος το πως οριζουμε την αναρχια? Η εστω εσυ που εχεις θεσει το θεμα, να μας πεις τι ειναι αναρχια για να εχουμε μια βαση σε το τι συζηταμε και ποσο επεκτεινετε..πχ ιδιωτικοτητα, κοινωνικες σχεσεις κτλ?"

    το οποίο θα ήταν βέβαια πολύ σχετικό με το θέμα... not
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Πολύ ομαλά και λογικά εξελίσσεται η συζήτηση.
    Εφόσον αποφασίστηκε να συζητηθεί κατά πόσο είναι σχετική μια ιδεολογία με το bdsm θα πρέπει να εξετασθεί τι υποστηρίζει αυτή η ιδεολογία, πως εκφράζεται από αυτούς που την ασπάζονται και τι κοινά σημεία έχει με το χώρο αυτό. Είτε μεμονωμένα εξετασθούν αυτά είτε μαζί, όλα (σχεδόν) τα posts μέχρι στιγμής είναι εντός θέματος.

    Κάτσε και θα τα δούμε όλα.
     
    Last edited: 9 Σεπτεμβρίου 2014
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Τοτε ισως θα επρεπε να αλλαξεις τον τιτλο του θεματος σου, αν δεν θεωρεις κομματι του τιτλου του, σχετικο με το θεμα.

    Αλλιως, υποθετω οτι εχεις αλλους σκοπους, αποπροσανατολισμου να το πω.. Οπως και να εχει συγκλινεις προς την ματαιοδοξια!
     
  6. Marqui

    Marqui sitting on a park bench

    Εκπληκτικό!!!! Επίκληση στην εξουσία (Αρχή) των διαχειριστών από αναρχικό.
     
  7. hecate

    hecate Regular Member

    έχω ξαναπεί: το θέμα αυτού του νήματος είναι κατά πόσο αναρχία, φεμινισμός και bdsm μπορούν να συνυπάρχουν. ένα τέτοιο θέμα απαιτεί βέβαια από τ@ συμμετέχ@ στη συζήτηση να γνωρίζουν κάποια βασικά τουλάχιστον πράγματα σε σχέση με την αναρχία (και τις διάφορες ιδεολογικές/θεωρητικές εκφάνσεις της), τους φεμινισμούς και το bdsm. σε περίπτωση που κάποι@ θα ήθελε να συμμετέχει στη συζήτηση και δεν έχει αρκετές γνώσεις για κάποιο από τα τρία, καλό θα ήταν να το αναγνωρίσει, να κάτσει λίγο να αυτομορφωθεί και να μπει στη συζήτηση αναγνωρίζοντας την έλλειψη σχετικών γνώσεων. βασική προϋπόθεση επίσης είναι να καταβάλει προσπάθεια να "ακούσει" (διαβάσει) αυτά που έχουν να πουν άλλ@ με πιο πολλές ίσως σχετικές εμπειρίες και γνώσεις. δεν είναι κακό να μην γνωρίζουμε κάτι. πρόβλημα είναι να μην καταβάλουμε προσπάθεια να εξελιχτούμε και να επιμένουμε να βλέπουμε τα πάντα μονοδιάστατα επειδή έτσι μας βολεύει καλύτερα. πρόβλημα είναι επίσης να επιμένουμε να αναπαράγουμε προκαταλήψεις για να μην παραδεχτούμε άγνοια. πρόβλημα είναι να επιμένουμε να καταλαμβάνουμε χώρο παρά την άγνοια και τα προνόμιά μας.

    δεν είμαι εδώ για να λύνω τις απορίες τ@ οποι@δήποτε
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Όταν θα μας κόψουν το δικαίωμα να γράφουμε, θα γίνει αυτό που λες hecate (θα αυτοοργανωθεί το νήμα με την παρέμβαση της εξουσίας). Μέχρι τότε ποιος έχει γνώσεις, ποιος αναπαράγει προκαταλήψεις και ποιος έχει άγνοια, δεν θα το κρίνεις εσύ. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφονται από τα μέλη, δημιούργησε μια ιδιωτική συζήτηση (παρέχει τη δυνατότητα το forum) να τα πείτε με τους ομοϊδεάτες. Όλες οι τοποθετήσεις εδώ (εκτός από τα κάθε τόσο γνωστά videακια), το θέμα αφορούν.
     
  9. hecate

    hecate Regular Member

    φαντάζομαι θα το αποφασίσεις εσύ, Elysium, ε?
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Αστειοτητες @hecate.

    Βαζεις ένα θεμα και σου ζητειται ο ορισμος μετα από τοσες σελιδες που δημιουργειται συγχηση. Πριν κανεις υποδειξεις καλο ειναι να σεβεσαι και τους συνομιλητες σου. Μιλας για σεβασμο στο τσατ οταν δεν σεβεσαι η ιδια τους αλλους.

    Γραφεις για το bdsm,την αναρχια κτλ οταν δεν ξερεις τι ειναι αυτα και τι περιλαμβανουν. Τα εξεταζεις ολα υπο το δικο σου πρισμα και οταν καποιος δεν "συμμορφωνεται" με τις αποψεις σου, τον χλευαζεις, τον ειρωνευεσαι ειτε σαν γνησια αυτοπροσδιοριζομενη "αναρχικη" επικαλεισαι την εξουσια.

    Τα γραπτα μενουν, επρεπε να το ξερεις και αυτο ειναι το αυτονοητο.
     
  11. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Οταν λοιπον, επικαλεισαι την διαχειρηση, ζητας κατι να γινει για να σταματησουν να σε "ενοχλουν" στο τσατ, οταν δεν γνωριζεις τι ειναι s/m, οταν δεχεσαι μια κοινοτητα ως αναρχικη επειδη ετσι αυτοπροσδιοριζεται και μονο τοτε ειναι πολυ φυσιολογικο και κομψο να σε ρωτω να ορισεις την αναρχια γιατι ειτε εσυ εχεις αγνοια ειτε οι υπολοιποι.
     
  12. atasai

    atasai Regular Member



    -Πες μας τώρα και τα ζοριλίκια του θαλάμου.