Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Δεν σκοπευω (σκοπευουμε), να εκπροσωπήσουμε κανενός είδους <χωρο> ουτε χωραμε και δεν θα χωρεσουμε σε κανενος ειδους (ξερετε ποιοι ειστε ) κινηματικό σωληνα.
    Να οξυνουμε , λοιπον τα πνευματα, να ακονισουμε την ελευθερη θεληση για κατανόηση και οξυδέρκεια! (δυσκολες λεξεις!)
    οι αναρχικοι συμβαλλουν στους αγωνες και δεν βαζουν ορια στη δραση οσων αγωνίζονται!
    Προσδιοριζουν την παρουσια τους εκ των πραγματων κι οχι με προειλημμενες αποφασεις, γινονται ενα με την τάση που εχει αναδειξει το αγωνιζομενο κομματι του κοινωνικου χωρου και προσπαθουν να συνθεσουν ιδεες , αντιληψεις και πρακτικες και μεσα απο τη δράση. κι οχι απο ιδεολογικοπολιτικές πλατφορμες που ανεκαθεν δρουν ως αλυσιδες στην κοινωνικη δραση. Κρατουν τις αντιληψεις και προσπαθειες για τις ομαδες ή για τα συλλογικα εγχειρηματα τους κ δεν επιχειρουν να τις εφαρμοσουν σ όσους δεν εχουν επιλεξει τον αναρχικο τροπο οργανωμενης δρασης.

    Οσοι εχουν πεταξει στα σκουπιδια τους μυωπικους φακους τους μπορουν να αντιληφθουν!

    Και στο <τι ειναι αναρχια> αγοραστε κανενα βιβλιο!!
     
  2. hecate

    hecate Regular Member

    αν ρωτούσατε ειλικρινά και σεβαστικά να μάθετε τον ορισμό της αναρχίας για τον οποίο μιλώ, θα απαντούσα, @lucozade. 14 σελίδες bullying και derailing μετά, ο σεβασμός πήγε περίπατο. δυστυχώς.

    κάποιες διευκρινήσεις: για εμένα καμιά ταυτότητα και κανένας προσδιορισμός δεν είναι fixed. καθόλου με ενδιαφέρει @ εαυτ@ ως ολότητα και περατότητα. περισσότερο με ενδιαφέρει η ρευστότητα των ταυτοτήτων, παρά ο στεγνός και άκαμπτος προσδιορισμός τους.

    η συμμετοχή μου σε μιαν κοινότητα, είτε είναι αναρχική είτε φεμινιστική είτε bdsm είτε ό,τι άλλο δεν αποσκοπεί στη σφυρηλάτηση της σχετικής ταυτότητας, αλλά στη διεκδίκηση ορατότητάς της. επιδίωξα τη συμμετοχή μου σε αυτό το φόρουμ από την επιθυμία για διάδραση με άλλα άτομα που ασχολούνται με το bdsm.

    δεν άνοιξα το νήμα αυτό για να πείσω οποι@δήποτε εδώ για την αναρχία ή για τον φεμινισμό. το άνοιξα έπειτα από δικά σας ερωτήματα σε άλλο νήμα στο οποίο ήταν άσχετα και που σχετίζονταν με τον αυτοπροσδιορισμό μου. η έκφραση του αυτοπροσδιορισμού μου στο άλλο νήμα ήταν απλά μια ακόμα διεκδίκηση ορατότητας στην κοινότητα. γιατί πέρα από μαζοχίστρια αυτοπροσδιορίζομαι και ως αναρχοφεμινίστρια. και για μένα υπάρχουν διαδράσεις μεταξύ αυτών μου των ταυτοτήτων. δεν ζήτησα από κάποι@ εδώ να τις ασπαστεί. διεκδίκησα χώρο να υπάρχω. ως αυτό που αυτοπροσδιορίζομαι. τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο.

    εισβάλατε στο νήμα ασκώντας μου κριτική ως άτομο. δεν γνωρίζετε ούτε ποια είμαι, ούτε τις ιστορίες μου, ούτε τις εμπειρίες μου, ούτε το background μου. όλη σας η κριτική βασίστηκε όχι στα επιχειρήματά μου, αλλά στις εικασίες σας γύρω από το άτομό μου - από που προέρχομαι, την ηλικία μου, τους ακτιβισμούς μου ή τους μη ακτιβισμούς μου, τις δράσεις μου ή τις μη δράσεις μου. αν είμαι στα εξάρχεια, αν μένω αθήνα, αν μένω ελλάδα, αν, αν, αν, αν. Ούτε δευτερόλεπτο δεν πέρασε από το μυαλό σας η σκέψη ότι ίσως να μην ισχύουν όλες αυτές οι υποθέσεις που έχετε κάνει και γι'αυτό να μην ήμουν στο πολυτεχνείο το 95, για παράδειγμα. η εξαγωγή εύκολων συμπερασμάτων και η κατόπιν άσκηση ageism ήταν βέβαια πολύ πιο βολική. καταλαβαίνω.

    θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι για εμένα διεκδίκηση είναι και η ορατότητα της bdsm κοινότητας. γιατί θα ήθελα να μην κομπλάρω να μιλήσω με οποι@δήποτε για αυτή την πτυχή του σεξ που κάνω. γιατί θεωρώ ότι το σεξ δεν είναι ιδιωτική υπόθεση μόνο. γιατί θα ήθελα να μην διστάζω να κυκλοφορώ και να φαίνονται τα σημάδια μου, τα οποία αγαπώ. γιατί θα ήθελα να μην θεωρείται δεδομένο ότι για να έχω σημάδια είμαι "θύμα οικογενειακής βίας." δυστυχώς, ζώντας στις παρούσες κοινωνίες, τόσο λόγω της πραγματικότητας της έμφυλής βίας όσο και λόγω της καταπίεσης της μη κανονιστικής σεξουαλικότητας, κάθε φορά που κυκλοφορώ αφήνοντας τα σημάδια μου σε κοινή θέα ρισκάρω είτε τον οίκτο των άλλων είτε τον εγκλεισμό σε κάποιο καταφύγιο "θυμάτων οικογενειακής βίας." για εμένα αυτό είναι που θα έπρεπε να συζητούσαμε μεταξύ μας: ζητήματα ορατότητας και όχι να προσπαθούμε να μειώνουμε και να προσβάλουμε @ 1 τ@ άλλ@. αδύνατο κάτι τέτοιο βέβαια, αφού η θεμελιώδης αρχή του bdsm, εκείνη της συναίνεσης (και η συναίνεση πρέπει να είναι αυτενεργή και informed), φαίνεται να μην είναι αυτονόητη εντός της κοινότητας.

    εδώ θα ήθελα να απευθυνθώ στον @Marqui και να πω ότι η ενδέκατη ξυλιά, όταν η σκλάβα είναι εμφανές ότι δεν την αντέχει, δεν είναι μαλακία, όχι. μαλακία είναι η αυτοϊκανοποίηση και δεν την ποινικοποιώ. η ενδέκατη ξυλιά σε αυτήν την περίπτωση είναι κακοποίηση (με τον ποινικό όρο). όπως κακοποίηση είναι η ενδέκατη ξυλιά ενώ έχουν συμφωνηθεί δέκα. αν για εσένα ζητούμενο είναι μια σκλάβα που να μην θέτει όρια στις πόσες ξυλιές θα της ρίξεις, μπορείς να προσπαθήσεις να βρεις αυτό. κάποια που δεν θα θέτει το συγκεκριμένο όριο. αν ένιωθε εμπιστοσύνη μαζί σου, θα ήταν πιο εύκολο. αν την σεβόσουν, θα ήταν πιο εύκολο να νιώσει και εμπιστοσύνη. αν συζητάς όμως με κάποια και εκείνη σου λέει "δεν θέλω πάνω από 10" οφείλεις να το σεβαστείς και είτε να φτάσεις μέχρι τις 10, είτε να μην πας πουθενά μαζί της, αφού ο όρος που θέτει δεν είναι εντάξει μαζί σου. σε κάθε περίπτωση, καμιά σκλάβα δεν είναι αναγκασμένη και δεν θα έπρεπε να στηρίζεται στο "ψυχανέμισμά" σου, όπως το αποκάλεσες. είτε σου έχει εμπιστοσύνη και παραδίδεται χωρίς όρια, είτε θέτει όρια για την ασφάλειά της. αλλά και στην περίπτωση που παραδίνεται χωρίς όρια, πάντα (πρέπει να) υπάρχει και το safe word, το οποίο *οφείλεις* να σέβεσαι.
     
  3. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Οριστε μας λοιπον το πως ειναι αποδεκτο να σας ρωταμε.
    Δειξτε μας, που ακριβως σας εκανα bullying, ακριβως ομως γιατι λασπολογειτε και παλι. Αν και αυτο πιστευω πλεον ειναι μερος της "ιδεολογιας" σας.

    Για τα υπολοιπα, επειδη τα βλεπετε εσεις και εμεις οι υπολοιποι, καλο ειναι να μην γενικολογειτε.

    Γενικως, επιθυμειται το χαος μα αγνοειται οτι το χαος εχει κανονες. (Διακριτο Χαος)

    Δεν εισεβαλλε κανεις στο νημα σας, σε φορουμ ειμαστε, μιλατε για αναρχια, για ελευθερια λογου, αρκει να ακουγετε το δικο σας μονο.

    Μα ας παμε σε αυτα που κανετε υποδειξεις στον Μαρκουις, γνωριζετε τι ειναι η σκλαβα? Αφηστε μην απαντατε, γραψατε για το σεηφ γουορντ της παρακατω, με καλυψατε.


    Γιατι να αγορασουμε βιβλια, οταν εχουμε εδω τους επονομαζομενους πρεσβευτες της, οι οποιοι με τοσο παθος αρνουνται να ορισουν το πιστευω τους?
     
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Mάθε και εσύ επιτέλους πως ο φεμινισμός εντάσσεται αν υφίσταται στην αναρχία και δεν είναι κάτι ξεχωριστό από αυτήν. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό που πετυχαίνεις είναι να δημιουργείς διαχωρισμό για παράδειγμα μεταξύ του ρατσισμού λευκών-έγχρωμων με τον ρατσισμό Έλληνας-Πακιστανός. Έχεις δει ποτέ αναρχικό να δέχεται την ύπαρξη του ενός ρατσισμού αλλά όχι του άλλου; Αν το έχεις δει και τυχαίνει να το δεις σε υποτιθέμενους συντρόφους σου τότε έχεις διαλέξει λάθος συντρόφους-απόλυτα σεβαστό το δικαίωμα σου-δεν έχεις όμως το δικαίωμα να προσβάλλεις εξαιτίας αμόρφωτων ουγκ που κάνεις παρέα άτομα που γνωρίζουν τι εστί αναρχία. Τα καταλαβαίνεις αυτά που σου λέω; Αυτή τη στιγμή με τα κείμενα σου και με το διαχωρισμό που κάνεις, με τον όρο τάχα αναρχοφεμινίστρια προσβάλλεις αναρχικούς που σέβονται το δικαίωμα της ισότητας. Για αυτό και στο πρώτο κείμενο μου σου είχα πει ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του Τσουτσουβή και του Μαρίνου αλλά δεν το κατάλαβες.... Εύχομαι τώρα που πιστεύω κατάλαβες το τι προκαλείς να σεβαστείς την ιδεολογία αυτών που σέβονται την αναρχία και να μην τους προσβάλλεις είτε λόγω του κύκλου σου, είτε επειδή νομίζεις ότι είσαι κάτι το διαφορετικό....
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest


    Να σου πω εγώ που δεν είμαι αναρχικός ή θα μου ρίξεις πόρτα;      
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ασχετο... εχετε ακουσει τον ορο 'αναρχοφασιστας' ??? wtf!!!
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Αααχ! Είσαι κι εσύ βαλτός!

    Κάτι πήρε τ'αυτί μου κι ύστερα κουφάθηκα:
    http://mavroskrinos.blogspot.gr/
     
  8. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    εκει ειναι καθαρα ε/σ απ οτι θυμαμαι... στρασσερικοι. αλλαξαν τωρα?
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    giantakos... διαβασε την ιστορία του...
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    στειλε ενα λινκ αν μπορεις γιατι βρισκω διαφορες μπουρδες. στειλε πμ αν δεν θες εδω μη χαλαμε και το τοπικ...
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Αναρχοφασίστες είναι αυτοί οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλλουν τον αναρχισμό με φασιστικές μεθόδους. Δηλαδή αυτοί οι οποίοι τρομοκρατούν τους πολίτες άλλοτε δολοφονώντας αντιφρονούντες, άλλοτε τοποθετώντας βόμβες, άλλοτε ληστεύοντας και σκοτώνοντας τους υπαλλήλους εταιριών, άλλοτε καίγοντας βιβλία (π.χ. 12 φορές έχουν κάψει το βιβλιοπωλείο του Γεωργιάδη), άλλοτε ρουφιανεύοντας στα sites τους αναρτώντας φωτογραφίες ανθρώπων που έχουν την αντίθετη ιδεολογία με αυτούς και τους καθιστούν στόχους (κάποιες φορές τις δίνουν στην αστυνομία -αποτείνονται κι αυτοί τις Αρχές   δεν είναι κορόϊδα) κι άλλοτε στέλνοντας απειλητικές επιστολές με σφαίρες σε όποιον θεωρούν στόχο.
    Ναι, αυτό που σκεφθήκατε. Σήμερα οι περισσότεροι αναρχικοί στην Ελλάδα επιδοκιμάζουν τις μεθόδους αυτές, τις υιοθετούν και τις ονομάζουν στις προκηρύξεις τους «κοινωνική βία».
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2014
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Να σου πω κάτι.... μήπως πρέπει να το ξανασκεφθείς;;;;