Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. seduced mind

    seduced mind Guest

    Αν δεν επιτραπεί στο υ που επιθυμεί να βιώνει την 24/7 σχέση του με τον/την σύντροφο του, τότε του περιορίζεται το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και δεν υπάρχει τίποτα πιο φασιστικό από αυτό. Να λες στον άλλον το τι είδους σχέση θα έχει με τον/την σύντροφο του/της όταν μια τέτοιου είδους σχέση δεν βλάπτει κανένα μέλος της κοινότητας πολύ περισσότερο τον ίδιο.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor


    Και μετά γελάμε με τις θρησκείες  
     
  3. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    S/m και D/s γιατί όχι ; Πάντως δεν θέλω να το κάνω προσωπικό, αλλά μπορώ να σας πω μια πληροφορία σχετική με το θέμα, ότι με τη μοναδική Mistress που κατάφερα να διατηρήσω σταθερή και αρκετά μακρόχρονη βαθειά συναισθηματική σχέση 24/7 M/s ήταν όχι απλά συντηρητική, αλλά ακραία συντηρητική στα πάντα.
     
  4. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @Nemo γιατί η ελευθερία του υ θα ορίζεται και θα περιορίζεται από τις επιλογές του κ και ναι η συναίνεση είναι δεδομένη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κ δεν θα ορίζει το υ.
     
  5. seduced mind

    seduced mind Guest

    Δεν είμαι αναρχικός και προσωπικά γελάω με όλα... Δεν έχω ψηφίσει ακόμα στη ζωή μου... Είμαι αυτός που όταν γίνονται εκλογές εγώ ψηφίζω παραλία...
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ειναι καβλα οι μαγισσουλες... παντα τοχα φαντασιωση το ritualistic femdom. με κουκουλες ψαλμους κλπ...
     
  7. Nemo

    Nemo Nemo D/s Jongleur


    Σε πολύ μικρό βαθμό οι επιλογές είναι του Κ στο D/s. Όταν δεν παρεμβαίνει σε ζωτικούς τομείς της ζωής σου, είναι σαν να είσαι τελείως ελεύθερος. Στο S/m δεν τίθεται καν θέμα. Ένα παιχνίδι είναι.
    Θα σου πω κάτι. Μέσα στον συντηρητισμό της έδειχνε με τον τρόπο της μια εναντίωση στην κοινωνία αρνούμενη να κάνει ό,τι κάνουν οι μάζες, μια αξιοπρέπεια της αποστασιοποίησης και αρκετά συχνά για να το δηλώσω μεταφορικά, "σήκωνε το φρύδι" υπεροπτικά σε όλη αυτή τη γελοιότητα που μας περιβάλλει, και αυτό ίσως την ανέβαζε στα μάτια μου. Ήταν αρκετά μοναχική. Μας κούραζαν οι παροδικές μόδες, τα κλισέ, η φασαρία, η βρωμιά, όλα αυτά, και ίσως αναγνώριζα στα μάτια της στοιχεία δικά μου. Ίσως άνθρωποι σαν και εκείνη κάνουν την αντίστασή τους υιοθετώντας έναν νεοσυντηρητισμό. Μπορεί όμως να ήταν και φυγή από έναν κόσμο που μας τσακίζει. Να έχουμε απομείνει μουσεία σαν και αυτά του 19ου αιώνα, ρομαντικοί δον κιχώτες.
     
    Last edited: 10 Σεπτεμβρίου 2014
  8. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    σηκώνει πολλή μεγάλη κουβέντα αυτό, αλλά ακόμα και αυτόν τον μικρό βαθμό που αποδέχεσαι και άσχετα με τον βαθμό που γίνεται αυτό, η παρέμβαση είναι υπαρκτή οπότε έρχεται σε σύγκρουση με την αναρχία και τον ορισμό της.

    Μιλώ πάντα για 24/7. Να συμπληρώσω, ό,τι βέβαια νιώθεις ελεύθερος, αλλά πάντα φοράς το κολλάρο σου έστω και αν αυτό είναι αόρατο.
     
  9. seduced mind

    seduced mind Guest

    Oι αναρχικοί δεν φοράνε κολάρα.Τουλάχιστον όχι δερμάτινα. Προέρχονται από δέρμα ζώων και ως εκ τούτου, επειδή προέρχεται από καταπιεσμένα ζώα κατακρίνουν τη χρήση του....  
     
  10. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Λοιπόν το θέμα άρχισε να κουράζει. Δε το διαλάμε λέω εγώ σιγά σιγά;