Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχία, (αναρχο)φεμινισμός, (BDS)M και μάγισσες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hecate, στις 7 Σεπτεμβρίου 2014.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Είναι ξεκάθαρη η μομφή μου προς όσουν θεωρούν ότι το BDSM δε δύναται να συμβαδίζει με ιδεολογίες φεμινισμού, αναρχίας... διότι έχει να κάνει με σχέσεις εξουσίας και άρα υπάρχει ασυμβατότητα.
    Δυστυχώς κάποιοι έχουν βρει κουρτίνα το BDSM για να εξυμνήσουν μέσω της "Πειθαρχίας και των Δεσμών" τις απολυταρχικές ιδεολογικές τους καταβολές.
    Το BDSM είναι και πρέπει να είναι όντως σεξουαλική/ερωτική απελευθέρωση.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Μιας και το έφερε η κουβέντα, μήπως γνωρίζει κανείς τι είναι η σεξουαλική απελευθέρωση (για να δούμε αν υπάρχει και σύνδεση με το χώρο) και γιατί οτιδήποτε απελευθερώνει σεξουαλικά έναν άνθρωπο (αυτός είναι ο ορισμός; ) συνδέεται με τον αναρχισμό; Θα έλυνε πολλά θέματα η απάντηση.
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2014
  3. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    το συναινετικη,ασφαλη,πηγαια,ανιδιοτελη με αμοιβαια ευχαριστιση δραστηριοτητα τα περικλειει ολα αυτα
    οποιος δεν το καταλαβαινει απλα υστερει μην γινεται συνεχως η ιδια κουβεντα. αν δεν μπορουμε να καταλαβουμε τη διαφορα στη καταπιεστικη εξουσια με οφελος και την εξουσια που ασκει μια ουσια, μια γευση, ενα συναισθημα, μια κατασταση,η ιδια η ζωη μας, απλα δεν εχει νοημα καν το νημα.
    επισης εσεις που εισασταν στο πολυτεχνειο το 95 γιατι δεν ρωταγατε εκει κανενα για το τι θα γινοτανε αν βιαζανε τη συντροφο σας σε μια αναρχικη κοινωνια (ο πληθυντικος ειναι σεβασμος στην ηλικια)
    τελος τα ενσημα μετρανε στο ικα?
     
    Last edited: 7 Σεπτεμβρίου 2014
  4. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ε να σου μάθω λοιπόν την ιστορία.... γιατί εκείνοι που θα έπρεπε να ρωτήσω την κοπανήσανε στις 10 παρά τέταρτο όταν οι μπάτσοι είπανε θα σας αφήσουμε τη Τοσίτσα ανοιχτή να τη κοπανήσετε όσοι γουστάρετε... βλέπεις τα άτομα που εγκλωβίστηκαν πριν τις 10 παρα τέταρτο ήταν γύρω στα 700 άτομα με γύρω στους 80 φοιτητές.... Σου υπενθυμίζω ότι είχαν συλληφθεί γύρω στους 520... Οι υπόλοιποι 100 ήταν οι σοφοί που θα έπρεπε να ρωτήσω αλλά την κάνανε με ελαφριά γιατί ξέρανε μάλλον τι θα γίνει την επόμενη ημέρα το πρωί.... Οταν το πρωι υπήρξε η φήμη ότι θα μπούνε μέσα τα ΜΑΤ είπανε στους μπάτσους φύγετε απο το Πολυτεχνείο και θα φύγουμε και εμείς.... Αλλά δεν έφυγαν ποτέ οι μπάτσοι γιατί το άσυλο θα παραβιαζόταν....

    Όπως αντιλαμβάνεσαι και οι αναρχικοί καμιά φορά συναινούν με τους μπάτσους...

    By the way αυτό που κάναμε εμείς το 95 εσείς δεν θα το καταφέρετε ούτε στο καλύτερο όνειρο σας.... Βλέπεις ήταν η πρώτη και η τελευταία αντικρατική εξέγερσή... Πήγαινε τώρα να παίξεις κανα playstation.... Εγώ ότι είχα να κάνω το έκανα.... Εσύ καναπέ και playstation.... Επίσης να σου υπενθυμίσω άλλη μια νίκη της γενιάς μου.... Τη καθαίρεση υπουργού παιδείας σε μια νύχτα την επόμενη της δολοφονίας του Τεμπονέρα.... Κάνε μια σύγκριση των πεπραγμένων σου, των δικών μου και τα ξαναλέμε...
     
  5. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Διαβαζω για προτασης μομφης, σεξουαλικη απελευθερωση, κατηγορουμε για μη κατανοηση κειμενου και αλλα ωραια τετοια.

    Απορω δε, πως γινεται να χρησιμοποιουμε εννοiες τις οποιες δεν κατανοουμε

    Θα προχωρησω λοιπον λιγο την προηγουμενη σκεψη μου.

    Μεχρι στιγμη η αναρχια και ο φεμινισμος αναγνωριζει τις 24/7 σχεσεις bdsm και τα μελη της, εφ'οσων οι ιδιοι αυτοπροσδιοριζονται και ως αναρχικοι τους δεχεται ως τετοιους.

    Ωραια μεχρι εδω, ας υποθεσουμε οτι μαζευονται πολλοι που κανουν 24/7 και δημιουργουν μια κοινοτητα, από αφεντες και σκλαβους. Αυτοι ζουν αρμονικα και συναινετικα μεταξυ τους. Επισης εκτος από αυτη την κοινοτητα ειναι αναρχικοι.

    Η ερωτηση ειναι απλη, οι εκτος της κοινοτητας αυτης τους αναγνωριζουν ως αναρχικους?
     
    Last edited: 8 Σεπτεμβρίου 2014
  6. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    η δικη μου η ταξη ομως κερδισε στο βολευ..
    επισης εισαι αστοιχειωτος και αυθαιρετος.δεν εχω συνηθισει
     
  7. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Ωραία... Πολύ ωραία... Είμαι πεποισμένη πλέον πως η γενιά μου είναι η πιο άχρηστη όλων... Ανωριμότητα στο τέρμα , καθισιό και βόλεμα του κώλου μας αυτά μας χαρακτηρίζουν. Σε οικτίρω Ελλάς και εσένα και τα μελλοντικά παιδιά σου.
     
  8. seduced mind

    seduced mind Guest

    Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός προσπαθεί να το δικαιολογήσει και ο ανόητος απλώς το επαναλαμβάνει....
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Δεν ειναι θεμα γενιας, αλλα ανθρωπων..
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Καλο ειναι, πριν κρινεις καποιον, να γνωριζεις γι αυτα που γραφει. Επισης καλο ειναι να διαβαζεις την ιστορια από ανεξαρτητες πηγες.
     
  11. freddoccino

    freddoccino Regular Member

    που εκανα λαθος? μηλας για μια εξεγερση που ξεκινησε απο αναρχικους,(εαν νομιζει καποιος οτι ειναι υποκειμενικη κριση ας ανατρεξει στα περιστατικα λιγο πριν της 17 ,λογους κατηλλιμενων σχολων,καλεσματα κτλ)
    και καθεσε και λες οτι ηταν 100 και μαλιστα την κοπανησανε. δεν λεω οτι δεν ητανε και απολιτικ ή εκτος χωρου φοιτητες μεσα οπως γινεται παντα σε τετοιες καταστασεις που το βιωσαν διαφορετικα αλλα μην λεμε οτι θελουμε. ουτε τα στοιχεια της αστυνομιας απο τις συλληψεις δεν επιβεβαιωνουν αυτα που λες(δεν εννοω τον αριθμο που ποσταρες).
    τεσπα αυτα τα γενια σου και γενια μου ειναι τουλαχιστον γραφικα που καθεσαι και λες και μαλιστα χωρις να με ξερεις.
    να κρινεις μονο αυτα που λεω οπως και εγω
    τεσπα μην ξεφυγει αλλο
     
  12. seduced mind

    seduced mind Guest

    Mην γράφεις ανοησίες.... Δεν είπα πως οι αναρχικοί ήταν 100. Μέσα στα 500 τόσα άτομα που δέσανε εκείνο το πρωί ήταν ο Μαζιώτης , ο Φούντας και άλλοι γνωστοί του χώρου οι οποίοι τότε ήταν παιδάκια..... Η αστυνομία δεν είχε κανένα στοιχείο γιατί δεν μπορούσε να γνωρίζει ποιος έκανε τι εκείνο το βράδυ και δεν μπορούσαν τα δικαστήρια να καταδικάσουν τους 500 για πράγματα που δεν γνώριζαν αν έκαναν ή δεν έκαναν. Μόνο κάποιους συγκεκριμένους στείλανε φυλακή γιατί είχαν βρει αποδείξεις για αυτούς.... Με ρώτησες γιατί δεν ρώτησα στο Πολυτεχνείο να μου πούνε το τάδε και σου είπα πως θα ρωτούσα τους διαβασμένους και ειδήμονες του είδους και σου εξήγησα αναλυτικότατα γιατί δεν τους ρώτησα.... Δεν ήξερα βλέπεις αν ο συγχωρεμένος ο Φούντας θα ήταν σε θέση σε εκείνη την ηλικία να μου λύσει το προβληματισμό μου ή ο 20χρονος τότε Μαζιώτης....