Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αναρχικός και αμφί

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος TheWildOne, στις 25 Οκτωβρίου 2009.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχικός και αμφί

    Αγαπητέ MindMaster, πολιτική υφίσταται εντός οποιασδήποτε ομάδας ανθρώπων, λ.χ. την απολυταρχία μπορεί κανείς να τη βιώνει μέσα στον κόλπο της οικογένειάς του (ή μέσα σε μία ερωτική σχέση) και για το λόγο αυτό θεωρώ πως είναι ελαφρώς αφελές να βαυκαλίζεται κανείς ότι τεκμαίρεται περισσότερο να εκφέρει άποψη επί του θέματος από κάποιον άλλο.

    Αν από την άλλη πλευρά αναφέρεσαι σε συγκεκριμένα πολιτικά γεγονότα, τότε σαφώς αποδέχομαι ότι διαφοροποιείται το να τα βιώνει κανείς (με γεωγραφική και χρονική εγγύτητα) από το να τα διαβάζει, αλλά πιστεύω ότι η ηλικιακή μας διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη διαφοροποίηση όσο αυτή που τρόπο τινά περιγράφεις στην ανωτέρω διατύπωσή σου.

    Έγραψα ότι κατ' εμέ η σύγχυση μεταξύ ανδρικής ομοφυλοφιλίας, παθητικότητας, υποτακτικότητας και η προβολή τους σε ένα αξιακό πλαίσιο (όπου λ.χ. υποχωρητικός είναι εκείνος που δεν τολμά να υποστηρίξει τις θέσεις του) έρχονται σε αντίφαση με την άποψη πως η σεξουαλικότητα ενός και η ευρύτερη κοσμοθεωρία του δεν συνδέεονται (είτε έχοντας κοινή αφετηρία, είτε επειδή το ένα συνεπάγεται του άλλου).
     
  2. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχικός και αμφί




    Πρώτον, Syrah, "περσινά ξυνά σταφύλια"... Πού πήγες και τα θυμήθηκες;

    Δεύτερον, εάν θέλεις διάλογο, θα πρέπει να μπαίνεις κάπου-κάπου και στον κόπο ν' απαντάς σ' αυτά που σε ρωτάνε... Εάν λοιπόν αποφασίσεις να απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσα και αγνόησες ( πού είδες ότι "εμφιλοχώρησε ο αριστερισμός (!!!) στο νήμα"; ), μπορεί να απαντήσω κι εγώ σ' αυτά εδώ τα πιό πάνω, και να σου εξηγήσω γιά ποιό λόγο αυτή ειδικά η εικοσαετία που μας χωρίζει είναι σημαντικότατη, και γιατί δεν έχει νόημα να προσπαθούμε οι δυό μας να συνεννοηθούμε, επί κάποιων θεμάτων...


     
  3. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχικός και αμφί

    Αγαπητέ MindMaster, σου ζητώ συγγνώμη για την μεγάλη καθυστέρηση αλλά είχα αγνοήσει εντελώς το παρόν νήμα και το θυμήθηκα με αφορμή μία συνομιλία μου σε άλλο νήμα με τη D. Επί του θέματος, δεν σου έθεσα κάποιο ερώτημα προς απάντηση, ούτε σε πιέζω για κάποιου είδους διάλογο. Όπως όλοι στα fora, έτσι και εγώ, κάνω quote όπου και όταν επιθυμώ και γράφω την άποψή μου.
     
  4. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχικός και αμφί


    Αυτά είναι "λόγια και θεατρικά", νεαρά μου κυρία... Κάνεις quote στα λόγια μου και απαντάς σε μένα, επιλεκτικά όμως, μόνο όπου θέλεις ή μάλλον, όπου μπορείς. Έτσι και εγώ λοιπόν (όπως όλοι στα fora), αυτού του είδους τον διάλογο που γέρνει μονόπαντα πιό πολύ κι από τον πύργο της Πίζας, μπορώ ανενδοίαστα να τον απορρίπτω. Αυτό είπα, κατ' ουσίαν, πιό πάνω...


     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αναρχικός και αμφί

    Αγαπητέ MindMaster, ομολογώ πως από τότε που εγγράφηκα εδώ εστιάζω μόνο σε ό,τι θέλω, αλλά η επιλεκτικότητα αυτή δεν συνιστά έκφραση περιφρόνησης, ούτε αποτελεί προσπάθεια καθοδήγησης του διαλόγου (που όπως προείπα δεν πιστεύω ότι έχει θέση ως επικοινωνιακό σχήμα μέσα σε ένα forum), παρά απορρέει από την αντίληψή μου πως οι συνομιλητές που συνηθίζουν να τοποθετούνται επί θεμάτων για τα οποία δεν διατηρούν ζωηρό ενδιαφέρον κρίνονται ως ελαφρώς κουραστικοί.  

    Εν προκειμένω λόγου χάρη θα με ενδιέφερε πολύ να συνομιλήσω περί συμβολής ενός απολυταρχικού ή φιλελεύθερου οικογενειακού περιβάλλοντος, στην ανάπτυξη της σεξουαλικότητάς μας, αλλά δεν θα με ενδιέφερε περαιτέρω συζήτηση περί αριστεράς.

    Σε ό,τι αφορά στην ερώτησή σου σχετικά με το πώς εμφιλοχώρησε στη συζήτηση η συγκεκριμένη έννοια, μετά από μια πρόχειρη εκ νέου ανάγνωση του νήματος διαπίστωσα ότι οι πρώτες δύο αναφορές γίνονται στα σχόλια Νο3 και Νο7. Αν έχεις απορίες για τη χρήση του search machine μπορείς να αναρτήσεις και σχετικό νήμα στο κατάλληλο section.