Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 27 Ιανουαρίου 2012.

1. gero

gero Regular Member

Και γιατι να μην κανεις εσυ κινηση 1η?Που ειναι το προβλημα?Αυτο ποτε δεν το καταλαβα.
    Ισοτητα εχουμε ή δεν εχουμε?Εφοσων εχουμε,εχουμε σε ολα και οχι οπου μας συμφερει.
    Εκτος αν καταδεχεσαι να βρισκεσε με καποιον που δεν γουσταρει αλλα επειδη σε κυνηγησε συμβιβαστηκες.
    Λυπαμαι που το λεω αλλα ετσι εισαι καταδικασμενη να μην ζεις αυτο που θες και συναμα να τυραννας κοσμο.

Τα "κοσμοπολιταν",οι "super κατερινες" κλπ εχουν κανει μεγαλο κακο στο μυαλο των ελληνιδων απο ο,τι βλεπω.

2. lively

lively I belong to him

Δεν θα βρισκόμουν ποτέ με κάποιον που δεν γουστάρω αγαπητέ gero όσο για να κάνω εγώ πρώτη κίνηση δύσκολο γερικο σκυλί καινούργια κόλπα και όσο για την ισότητα είναι μια άλλη κουβέντα

3. gero

gero Regular Member

παλι καλα που προτιμας και μενεις μονη και δεν εισαι με καποιον που δεν γουσταρεις.Εισαι απο τις λιγες περιπτωσεις που το κανει.

Και επειδη μιλησες για αλλες εποχες θα ηθελα να πω οτι απο μεγαλυτερους οντως εχω ακουσει οτι τοτε αξιζε καποιο αρσενικο να ειναι κυνηγος.
    Τωρα δεν αξιζει διοτι οι σημερινες γυναικες προσπαθουν να κανουν σκορ στις επιβεβαιωσεις που θα παρουν.Ποιος ο λογος συνεπως να κυνηγησει καποιος μια κοπελα που απλα ψαχνει επιβεβαιωση?Ισως μονο για το σεξ.Αλλα και παλι με την ορεξη θα μεινει γιατι ουτε αυτο θα παρει αν υπαρχει στη μεση η ανασφαλεια.
    Γι'αυτο και οι ελληνιδες βαση στατιστικων εχουν τα μεγαλυτερα ποσοστα αυτοικανοποιησης στην Ευρωπη.

Και για να μην φαινομαι οτι τα ριχνω ολα στις γυναικες να αναφερω οτι το αντιστοιχο σκορ των ανδρων ειναι το ποσες γυναικες θα περασουν απο το κρεββατι τους.

4. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

χμμμ εγω τωρα γιατι νιωθω πωε παντα η γυναικα κανει την πρωτη κινηση?αν δεν σου ριξει ενα βλεμμα δεν θα πλησιασεις!!εκτος και αν εισαι καμκαζι!

5. gero

gero Regular Member

Ενα απλο βλεμμα ειναι το απολυτως τιποτα.Που ειναι το δυσκολο?Το θεμα ειναι το πως θα προσεγγισεις ενα ξενο ατομο με σκοπο να το γνωρισεις.
    Οταν μαλιστα ειναι και με παρεα εκει να σε δω μαγκα μου.
    Η γυναικα μαλλον θες να πεις οτι εχει παρει απο μονη της τον πιο ευκολο ρολο επειδη μαλλον την συμφερει θα ελεγα πατωντας στο προτυπο της κοινωνιας που λεει οτι ο ανδρα ειναι ο κυνηγος.

Κυνηγος στην εποχη των νεαντερταλ ναι ηταν γιατι επρεπε να φερει φαγητο στην οικογενεια.Μαλλον καπου τα εχουμε μπερδεψει.

6. lively

lively I belong to him

Θα συμφωνήσω ότι οι εποχές άλλαξαν και όσο για το ότι η γυναίκα δίνει το οκ με ένα βλέμμα η κάτι ανάλογο συμφωνώ αλλά αφού πρώτα ο άντρας δείξει ότι ενδιαφέρετε ένας φίλος λέει ότι ο άντρας διαλέγει αυτην που τόν διαλέγει

7. BaD_HabitS

τωρα φιλε μου γιατι κολλας στη λεξη?μη το λες κυνηγος πες το οδηγος!οσο για τη ματια λιγο το εχεις?μπορει με τη μια να σου δειξει αν γουσταρει η οχι!μιλαω παντα για μενα προσωπικα!ποτε δεν θα πλησιαζα κοπελα να της χτυπησω την πλατη και να της μιλησω!

8. BaD_HabitS

στην ουσια δηλαδη σημφωνεις διαφωνωντας 

9. gero

gero Regular Member

Δεν κολλαω στις λεξεις,αυτο ακριβως εννοω και γω.Οδηγος,κυνηγος πες το οπως θες.

Σε καμμια περιπτωση δεν μπορεις να λαβεις σοβαρα την μεση ελληνιδα του σημερα απο την στιγμη που για να σε γουσταρει πρεπει να την δειξεις ενδιαφερον και συναμα αδιαφορια.Αυτο ειναι εξωφρενικο και περαν της λογικης.
    Γι'αυτο και πλεον προσωπικα επειδη δεν μπορω να καθομαι να ασχολουμαι με αυτες τις ηλιθιοτητες εχω στραφει σε ευρωπαιες και εχω βρει την υγεια μου.

10. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Εκτός από ανασφαλή κοριτσάκια, υπάρχουν και γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και δεν παίζουν τέτοια γελοία παιχνίδια. Το ίδιο ισχύει και για τα αγοράκια και είναι αυτό που τους ξεχωρίζει από τους αληθινούς άντρες.
    Προσωπικά όταν μου αρέσει κάποιος, το δείχνω ξεκάθαρα όταν με πλησιάζει, όπως δείχνω ότι δεν ενδιαφέρομαι, αν πραγματικά είναι έτσι. Ποιός ο λόγος να σπαταλάω τον χρόνο των άλλων;
    Όσο για την υποτιθέμενη αδιαφορία που κάποιοι/ες λένε πως είναι καλό να δείχνουμε, για να μην μας πάρει ο άλλος τον αέρα, ένα έχω να πω: άμα θέλαμε να φτύνουμε, θα κολλούσαμε γραμματόσημα.

11. gero

gero Regular Member

Προφανως και υπαρχουν,ενα 5% σε βαζω το πολυ
    Οσων αφορα τα αρσενικα διαφωνω.Μπορω να κραξω οσο θελεις τους Ελληνες αρσενικα για διαφορους λογους οχι ομως το οτι ψαχνουν επιβεβαιωση απο κοπελα.

12. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης. Κάποιοι δεν γουστάρουν πραγματικά, αλλά διατηρούν καταστάσεις από φόβο μήπως ξεμείνουν και μόνο όταν νοιώσουν ότι χάνουν το σίγουρο, μόνο τότε ξυπνάνε. Και πάλι για λίγο.
    Όσο για το 5%, δεν συμφωνώ. Έχει γίνει έρευνα και βγήκαν ποσοστά; Αν μιλάμε με βάση τις δικές μας εμπειρίες, τότε μιλάμε για ένα πολύ μικρό υποσύνολο, εκτός και αν έχεις γνωρίσει όλες τις Ελληνίδες, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.