Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 27 Ιανουαρίου 2012.

1. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Πολλές φορές αναρωτιέμαι πόσοι άνθρωποι είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε μια δια ζώσης επικοινωνία το ίδιο εύκολα που τα καταφέρνουν, πολύ ή λίγο, στη διαδικτυακή. Η οθόνη κρύβει τις ανασφάλειες, το άγχος και διαφόρων τύπων ελλείψεις σε μεγάλο βαθμό. Και αυτό δεν φορά μόνο το φλερτ.
    Το πρόβλημα ομως ξεκίνησε σε εποχές προ 4G, 3G. Το ίντερνετ διόγκωσε ένα πρόβλημα που προϋπήρχε. Και δεν θα πάψει να υπάρχει για όσους το αναγνωρίζουν αλλά δεν αναγνωρίζουν ότι ο εαυτός τους είναι μέρος του προβλήματος.
    Η γυναίκες κάνουν το ένα λάθος, οι άντρες το άλλο κτλ. Εσύ; Να φανταστώ ότι δεν έχεις κανέναν πρόβλημα και η προσπάθεια σου για φλερτ βρίσκει ανταπόκριση;

Last edited: 3 Οκτωβρίου 2020
  2. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Ισχυει μαλλον κι εδω ο κανονας του μπαρμπα Παρετι:
    Συνολικα το 80% των γυναικων θελει το 20% των αντρων. Το ιδιο κανουν κι οι αντρες.
    Στο μεταξυ δοκιμαζουν, βολευονται, σιχτιριζουν, απογοητευονται.
    Και οι προσδοκιες διαρκως διογκωνονται, η υπομονη μηδενιζεται, ολοι τρεχουμε δωθε κειθε χαμενοι και βαστικοι, και φευγουν οι μερες νευρωτικες και λιγες.
    Κι εχουμε και κορονοιο να μας σφιγγει, της μανας του...

3. tithon

tithon Contributor

4. proteus

proteus Ότι έχεις να πεις, κάντο.

Ποτέ δε ήμουν μόνος, εκτός αν το επέλεγα.
    Το μυστικό: Ενσυναίσθηση.

5. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

δηλαδή τι ενσυναισθάνονται  

6. proteus

Πονοκέφαλο  

7. Nickname

Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

Εγώ πάλι ποτέ δεν ήμουν μόνος, ακόμα και αν το επέλεγα.
    Πάντα κάποιος θα βρεθεί να πάρει τηλέφωνο και να ρωτήσει τη μαλακία του για τη δουλειά, ακόμα και Σάββατο βράδυ στις 22:29.
    Στις 22:29 ρε φίλε!!!

8. proteus

Ο ορισμός της μοναξιάς του σαββατόβραδου
    ...χαχχαχα

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Απλά οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει να γνωρίζονται . Βιάζονται να βρουν τον/την ιδανικό/η και ξεχνάν να γνωριστούν με τον άλλον. Να ενδιαφερθούν, να συζητήσουν, να ανακαλύψουν .

10. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Εχω δει 25αρηδες σε μπαρ, αγορι κοριτσι, να γνωριζονται, να ανταλλασσουν φεισμπουκ και μετα μα γυρνανε στην καρεκλα του ο καθενας και να ανταλλασσουν μηνυματα αντι να μιλανε.
    Εξελιχθηκαμε.

11. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Φτωχύναμε .

12. tithon

tithon Contributor

πριν πολλά πολλά χρόνια, με ρώτησε ένας πολύ κοντινός θείος μου που είχε έρθει απ τη νεα υόρκη φιλοξενούμενος στο πατρικό μου για μερικές εβδομάδες, και παρατήρησε οτι μιλούσα κάθε μέρα στο τηλέφωνο με μιά συμμαθήτρια γιά 4-5 ώρες: ρε βλάκα, αυτή η ξανθιά που μένει 4 μπλοκς πιό κατω δεν είναι;