Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 27 Ιανουαρίου 2012.

1. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Σε καταλαβαίνω. Η φιλία είναι το όπλο τους για να αντιμετωπίζουν πολλές καταστάσεις με άνδρες.

Γίνε σκληρός πάνω σε αυτό. Ιδίως άμα της έχει γίνει σημαντική η φιλία σου, και χωρίς να περιμένεις να περάσει πολύς καιρός, δήλωσέ της ότι κόβεις φλέβα για αυτήν και κόψε της μαχαίρι τη φιλία.
    Το πιο πιθανό βέβαια είναι να τη χάσεις εντελώς, αλλά σάμπως νόμιζες ότι την είχες;
    Στο κάτω-κάτω δεν υπάρχει πιο τοξικό συναίσθημα από το να έχεις τριγύρω σου μια γυναίκα που σου αρέσει πολύ, να σου χαμογελάει, να βλέπεις και να μυρίζεσαι τη γλύκα της και να μην επιτρέπεται να ακουμπήσεις. Δεν υποφέρεται!

2. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Αυτή τη στιγμή που γράφω νιώθω σα το έχω ζήσει σε όνειρο.. κάτι σα deja-vu

Έχω αρκετή εμπειρία απο φιλίες με άνδρες και μπορώ να σου εκμυστηρευτώ κάποιες σκέψεις μου..

Όταν κάποια γυναίκα σε ενδιαφέρει ερωτικά, πότέ μην πέσεις στο τρυπάκι να γίνεις κολλητός της φίλος.
    Να είσαι φιλικός μαζί της, αλλά κομμένες οι αντιδράσεις και συμπεριφορές που αντιστοιχούν σε έναν αδελφικό φίλο.
    Μην της δίνεις τα πάντα και μην επαληθεύεις την εικόνα που αυτή θέλει να προβάλει πάνω σου.

Η γυναίκα έχει την ανάγκη να αισθανθεί οικειότητα, άλλα εσύ θα είσαι αυτός που θα της βάλει τα όρια ουτωςωστε να μην γίνεις ενα επιπλεον κομμάτι της συλλογής της με το οποίο νιώθει άνετα...

3. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

πολυ σοφα λογια,μην γινεσε αυτο που νομιζει οτι εισαι και μην αλλαζεις για να γινεις αυτο που νομιζεις οτι σε θεωρει,...να εισι ο εαυτος σου!!!!!

4. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Δεν εννοώ αυτό Δημήτρη μου...

Αν δεν κατάλαβε το παιδί τι θέλω να πω, ας γίνει το θέλημα του Θεού

5. dimitrisg

dimitrisg Regular Member

αν και υπογραφω αυτο που εγραψα,....δεν καταλαβα τι εννοεις εσυ???????    

6. PhoenixN

PhoenixN New Member

Εγώ πάντως κατάλαβα τι εννοεί και το δοκιμάζω ήδη με μία κοπέλα που θέλω πολύ. Ας έχω καλή επιτυχία πάντως  

7. Emiris

Emiris Regular Member

Σήμερα το πρωί είχα την τύχη να βρεθώ με μία κοπέλα και να συζητάμε για μία δουλειά για 40 λεπτά περίπου.
    Εγώ 35, αυτή 23.
    Φυσική καστανή, όχι βαμμένη. Ίσια μακριά μαλάκια, καστανά μάτια. Αθώο βλέμμα. Λίγο μελαγχολικό.
    Πολύ όμορφο κορμί. Καμία ατέλεια. Μικρό στήθος αλλά σε πολύ αρμονική αναλογία με όλο της το κορμάκι. Όχι ψηλή, όχι κοντή. Πολύ αρμονικός ο ποπός της. Καμπυλωτός και όμορφος. Ντυμένη πολύ απλά. Ένα τζίν, ένα μαύρο κομψό, λιτό πουλόβερ.

Γλύκα ανάβλυζε από κάθε κύτταρό της, αλλά αυτό που μου έκοβε το αίμα ήταν η φωνή της. Αθώα, χαμηλόφωνη, σε βαθμό που μερικές φορές δεν την άκουγα. Ήρεμη. Καμία νευρική κίνηση. Χωρίς έντονες εξάρσεις. Μα πάνω από όλα γλυκιά.

Σα να μην έφτανε αυτό είχε και ένα κρυολόγημα που την έκανε κάθε 5 λεπτά περίπου να πρέπει να φυσήξει απαλά τη μύτη της. Ήταν τόσο ευάλωτη! Τόσο γλυκά χλωμή.

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι ο έρωτας είναι το πιο αγνό αίσθημα από όλα. Θέλεις να δόσεις τα πάντα σε κάποια, την αγαπάς, έτσι χωρίς λόγο, επειδή είναι αυτή.

Δεν θα μιλήσω για την υποτακτική της φύση η οποία έλαμπε πιο δυνατά και από τον ήλιο. Όσο στραβός και να είναι κάποιος δεν θα μπορούσε να το παραβλέψει.
    Το κοριτσάκι βέβαια δεν θα είχε καμία επίγνωση της υποτακτικότητας της και τι σημαίνει αυτό. Και ούτε θα είχε νόημα κάποιος να της εξηγήσει. Η αθωότητά της δεν θα το άντεχε.

Επί 40 λεπτά που συζητούσαμε την λάτρευα, κι όμως δεν κατάφερα να κάνω ούτε μία κίνηση. Ούτε μία λέξη προς το φλερτ. Τίποτα. Τζάμπα η εμπειρία τόσων χρόνων μου. Τζάμπα τα θεωρητικά που λέω καμιά φορά στον εαυτό μου και κοκορεύομαι. Τζάμπα όλα.

Λίγο η διαφορά της ηλικίας μας που με έκανε να νιώθω άβολα, λίγο το ότι ήταν επαγγελματική η συνάντηση και δεν έπρεπε με τίποτα να τα χαλάσω και πολύ το ότι υπάρχει άλλη κοπέλα στη ζωή μου. Δεν τόλμησα.

Αλλά ήταν τόσο άδικο. Πέρασε και δεν θα τη ξαναδώ.

Last edited: 10 Φεβρουαρίου 2012
  8. GCHL

GCHL Hijo de la Luna

Ούτε η διαφορά ηλικίας έφταιγε, ούτε το γεγονός του επαγγελματικού ραντεβού. Το 2ο είναι συνήθης τρόπος ανάπτυξης σχέσης. Μάλλον ένιωσες ενοχές ως προς την κοέλλα της ζωής σου κι αυτό ήταν όλο. Μόλις περάσει η θύμισή της από το μυαλό, εξανεμίζεται συνήθως η επιθυμία για την άλλη κοπέλλα.

9. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Σ'ευχαριστω που το μοιράστηκες μαζί μας Εμίρη...

Βέβαια για μένα δεν είναι ο έρωτας=πάθος το πιο αγνό συναίσθημα.. Δεν επιδιώκεις την ευτυχία του άλλου, ούτε αγαπάς τον άλλον... είναι αγάπη για τον ίδιο μας τον εαυτό, είναι μαζοχισμός και ναρκισσισμός

10. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Πιστεύω ότι αυτό είναι δικαιολογία. Δεν είναι εύκολο να είσαι κυνηγός. Θέλει πολλά ένστικτα να είναι σε εγρήγορση και θέλει αποφασιστικότητα και τόλμη.
    Αν ήμουν μόνος μου αυτό τον καιρό θα τολμούσα άραγε;
    Θέλω να πιστεύω πως ναι. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι ίσως πάλι δεν θα τολμούσα για κάποιο λόγο.

Ενώ μία συνάντηση με μία όμορφη κοπέλα πρέπει να σε γεμίζει χαρά, αυτή ήταν τόσο όμορφη για εμένα, που τελικά με γέμισε λύπη. Λύπη γιατί δεν τόλμησα. Δεν ξέρω αν το παθαίνετε και εσείς αυτό.

11. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Μήπως φοβήθηκες την "πόρτα" ?

12. Re: Απάντηση: Ανδρες μονοι, γυναικες μονες....τι φταιει?

Ναι , εγώ το παθαίνω , ειμαι τόσο όμορφος που κομπλάρω με μένα και με αποφεύγω. Να σκεφτειτε πως οταν με αντικρύζω στον καθρεπτη κοκκινίζω