Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανδρικά υποδήματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Mavrobasilis, στις 22 Φεβρουαρίου 2010.

1. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Κατά προτίμηση στο χέρι. Υπάρχουν πολλές σχολές και είδη- προτιμώ τα αγγλικά brogues και τα γερμανο-ουγγρικά budapester. [Φυσικά και τα στιβάνια.]

Ομόδοξοι κύριοι και θαυμάστριες του αντικειμένου;

2. Syrah

Syrah Contributor

Το πρώτο ίσως άπτεται περισσότερο του γούστου σου, απεκδέχομαι ωστοσο ότι και το δεύτερο δεν θα αξιολογηθεί πολύ αυστηρά, συνεκτιμώμενου τουλάχιστον του σχετικού background. Αμφότερα χειροποίητα.

3. danai

danai Regular Member

Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

Αν υπάρχει διπλή ανάγνωση (και πονηρότατο υπόγειο χιούμορ   )
    να πω ότι αυτό το φετίχ το έχουμε αρκετές.
    Μας βγαίνει με τους κατάλληλους άντρες  

Προσωπικά, τα ωραία ανδρικά παπούτσια τα προσέχω.
    Δεν μπορώ να πω ότι είναι φετίχ βέβαια.
    Τα δικά μου (γόβες, πέδιλα και μπότες) ναι.

4. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

[Βudapester, δίχως ενδιαφέρον background.  ]

5. ........

[/IMG]

6. vautrin

vautrin Contributor

Last edited: 24 Φεβρουαρίου 2010
  7. Syrah

Syrah Contributor

Re: Απάντηση: Ανδρικά υποδήματα

Χωρίς background δεν θα είναι στο χέρι.  

8. Emma

Emma Contributor

Δύο πράγματα με προδιαθέτουν θετικά ή αρνητικά στην αρχή μιας γνωριμίας (ως πρώτη εντύπωση):
    1. Τα παπούτσια
    2. Τα περιποιημένα ή μη χέρια

Πρέπει να ομολογήσω ότι τα παπούτσια κάποιου συμβάλλουν σημαντικά στο πώς ή αν θα εξελιχθεί η όποια σχέση. Δεν τίθεται θέμα φετίχ, αλλά απλά γούστου. Αν δεν μου αρέσουν, όσο και να με ελκύει, κατά τα άλλα, το άτομο, η επιλογή των παπουτσιών του λειτουργεί σχεδόν ως απωθητικός παράγοντας.

Γενικά, προτιμώ τις μπότες και κυρίως τις biker boots.

9. vautrin

vautrin Contributor

Το δικό μου ασυνήθιστο φετίχ είναι πάντως τα αντρικά καπέλα. Δεν γνωρίζω αν κανείς άλλος συμμερίζεται αυτή την αδυναμία…

Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2010
  10. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Ανδρικά υποδήματα

Εγώ φίλε μου.
    Από μικρός φορούσα συνέχεια καουμπόικα , τώρα φοράω και ρεπούμπλικα και καβουράκια .
    Το κακό είναι ότι με δουλεύει ο πατέρας μου όποτε με βλέπει

11. Ypox

Ypox Μποτο-γοβο-λάτρης Premium Member

Εγώ που είμαι άνδρας αντιμετωπίζω το θέμα των υποδηματών μου λιγάκι σαν μια γυναικα. Δηλαδή δεν θέλω να φορώ κακόγουστα, ακαλαίσθητα υποδήματα.

Από την αλλη έχω να πω πως ειναι δύσκολο για τους άνδρες να βρούνε καλαίσθητα υποδήματα μιας και αρκετα από αυτά που εξέρχονται σήμερα δεν είναι ωραία....

Σίγουρα τα υποδήματα των ανδρών δεν μπορούν να "αντιμετωπισθούν" ως "σέξι", όπως τα ψηλοτάκουνα των γυναικών (που κάποιοι άνδρες σαν τα ιδούν παθαίνουν πλάκα).
    Αλλά θα μπορούσαν να γίνουν κομψά, καλαίσθητα και καλόγουστα.
    Εγώ αυτά προσπαθω να βρω - και ειναι δυσέυρετα -.
    Ομολογώ αγορασα κάτι byblos προσφάτως, τα οποία οπτικώς τα βρήκα καλαίσθητα, και νιώθω πολύ ωραία όταν τα φορώ.

Στο παρελθόν με κάτι άλλα υποδήματα που φορούσα, καποιες κοπέλες μου είχαν πει πως φορώ "ωραίο παπουτσάκι".  

12. MySelf

MySelf Regular Member