Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανησυχίες, αμφιβολίες, πισωγυρίσματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος I do, στις 12 Νοεμβρίου 2016.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Από μεριάς Κ, αφού μιλάμε για αμφιβολίες/δισταγμούς/κλπ υποθέτω ( ή μιλώντας για μένα, γνωρίζω ) ότι αναφερόμαστε σε σχέση ( στο εμβρυακό της ή σε προχωρημένο στάδιο. Αφού οι αμφιβολίες/δισταγμοί/φοβίες μπορούν ν' ανακύψουν ανά πάσα στιγμή ).
    Το λοιπόν, εγώ έχω το "κουσούρι" να μην απομονώνω τελείως την εκτός σχέσεως ( ή εξωβουδουσουμική ) ζωή μου, απ' την εντός. Μ' αποτέλεσμα η δεύτερη να επηρεάζεται αρκετά απ' την πρώτη. Ή τουλάχιστον όσο αρκεί, για να περιορίζει ή να αυξάνει την διάθεση μου, ν' ασχοληθώ με την όποια υ θα βρισκόταν εκείνη την στιγμή στο πλάι μου. Με πολλά λόγια, αν είμαι ήρεμος με τα εκτός σχέσεως θέματα μου, καθώς κι αν η άλλη μου το "ξυπνάει" ( επειδή θα μου ταίριαζε/τραβούσε πρώτα σαν άνθρωπος και γυναίκα και μετά σαν υ ), έχω αρκετή υπομονή αλλά όχι αστείρευτη. Στην ηλικία μου πλέον θέλω να πιστεύω, ότι μπορώ να διακρίνω γρήγορα ( όχι ακαριαία, μην τρελαθούμε ), αν κάτι θα μπορούσε να "τσουλήσει" ή αν θα ήταν προορισμένο να σκαλώσει, πριν δώσει ούτε καν το μισό των δυνατοτήτων του. Άλλος σημαντικός για μένα παράγοντας, είναι οι ρυθμοί των δυο, η ταχύτητα τους. Άλλο μου ένα κουσούρι είναι, ότι δεν κάμπτομαι πια στο ελάχιστο σε κείνον της όποιας άλλης. Καθώς και ότι ο δικός μου είναι λίγο εναλλασσόμενος ( και για τους λόγους που προανέφερα ). Μπορεί κάποιες στιγμές να φαντάζει φρενήρης, ενώ άλλες να μοιάζει ληθαργικός.

Ένα είναι το σίγουρο, αν διακρίνω περισσότερες κόκκινες γραμμές από κείνες που για μένα θα ήταν αποδεκτές ( ή σε θέματα που για μένα θα ήταν σημαντικά ). Καλώς ή κακώς, δεν χάνω άλλο χρόνο ή ενέργεια, αφού μέχρι σήμερα έχω διαπιστώσει, ότι αν κάτι είναι να μην "προχωρήσει", δεν "προχωράει". Πιθανότατα να κάνω και λάθος, αλλά εξαρτάται επίσης απ' το είδος των αμφιβολιών/φόβων/πισωγυρισμάτων/δισταγμών της υ καθώς και απ' το αν με τα λόγια και την γενικότερη συμπεριφορά της με πείσει, ότι θα ήθελε τα προαναφερόμενα τουλάχιστον να τ' αντικρίσει ( το αν θα τ' αντιμετωπίσει στ' αλήθεια και αν θα τα ξεπεράσει με ή χωρίς την συνδρομή μου, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Αφού τίποτε δεν είναι εγγυημένο ). Σε γενικές γραμμές, προσπαθώ να είμαι διαλλακτικός εκεί που θεωρώ ότι χρειάζεται και κάθετος, εκεί που θεωρώ, ότι θα ήταν το κατάλληλο "εργαλείο". Ακολουθώ αρκετά το ένστικτο στην επιλογή του "δρόμου" ( δίχως αυτό να σημαίνει, ότι εξοστρακίζω την λογική ). Αλλά το παιχνίδι, πρέπει για μένα ν' αξίζει το κερί. Σ' αντίθετη περίπτωση, από Κ έξω είναι γεμάτο, τόσο κι από υ. Ο/η καθείς/καθεμία είναι ελεύθερος/η, να ψάξει και να βρει εκείνον/η, που θα ήταν ο/η καταλληλότερος/η.

Εμένα ενδιέφερε και ενδιαφέρει όλο το "πακέτο" της άλλης. Πρέπει να την ζυγίσω πολύ καλά, πριν καν μπω σε διαδικασία D/s μαζί της. Και όλα είναι υπό συνεχή αξιολόγηση και πιθανή αίρεση. Τα θέλω και ο τρόπος λειτουργίας μου γίνεται γνωστός στο άλλο μέρος εξ αρχής. Προσπαθώ να μάθω, ακόμη και να "οσφρηστώ" τ' ανείπωτα του άλλου μέρους. Αν είναι μαζί μου ξεκάθαρη, βοηθάει τόσο εμένα όσο και κείνη. Αν προτιμήσει την "σιωπή" και λάθη εκτιμήσεως θα κάνω και δυστοκίες θα υπάρξουν. Και μάλλον η κούραση και η διάλυση θα επέλθει σύντομα και νομοτελειακά.

* Εύχομαι να μην ξέφυγα τελείως, ούτε να ήμουν πολύ δυσνόητος. Έγραψα με διαλείμματα και ομολογώ, πως δεν επέστρεφα στα περάσματα, που είχα ήδη γράψει.

2. I do

I do Ευ ζην

Κανένα κενό,κανένα μπέρδεμα!
    Κρίνωντας μόνο απο τα γραπτά σας τα οποία (χωρίς υπερβολές) θαυμάζω,ομολογώ πως στα δικά μου μάτια είστε ένας ξεχωριστός άνθρωπος αρχικά και ύστερα ένας καλός Κ
    Και το λέω αυτό διότι και για εμένα πρώτα μετρά ο άνθρωπος κ τελευταίο έρχεται το "στάτους" που δηλώνει...
    Σας ευχαριστώ για την πολύ όμορφη απάντηση
    Καλό μεσημέρι!

3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Ας πούμε ότι προσπαθώ να είμαι άνθρωπος ( με τα ελαττώματα και τα προτερήματα μου ).
    Το Κ θέλω να πιστεύω, ότι είναι μέρος του ποιος είμαι, όχι κάτι το διαφορετικό. Τώρα, για κάποιες ήμουν καλός, γι΄ άλλες ήμουν εφιάλτης ( τόσο σαν άνθρωπος, όσο και σαν Κ ). Αυτά έχει η ζωή. Ως προς το ξεχωριστός, είμαι τόσο ξεχωριστός όσο όλοι/ες. Να είστε πάντα καλά και την επόμενη φορά που θα είχαμε κάποια "συνομιλία", θα σας παρακαλούσα, να χρησιμοποιείστε τον ενικό. Κατάλαβα ότι ήταν ευγενείας, αλλά με βάζει σε δύσκολη θέση ( άλλο που με κάνει να νιώθω ακόμη πιο γέρος χαχα ). Καλή συνέχεια της ημέρας σας.   

4. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Η κόλαση είναι κάτι που κουβαλάς....όχι κάτι που πας.......

5. I do

I do Ευ ζην

Το ίδιο ισχύει και για εσένα!

6. I do

I do Ευ ζην

Κώστα  
    Τα είπες όλα
    Σε ευχαριστώ!

7. _voltage_

_voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

Ανησυχίες, αμφιβολίες, πισωγυρισματα. Απολα. Θα προσεθετα επίσης και μπινελίκια, καντηλια, σιχτιρια, φωνές κλπ   . Ειδικά στην αρχή. Στην αρχή γινόταν πανικός και στο κεφάλι μου αλλά και στην αλληλεπιδραση με τον Κ μου.

Επίσης, και επειδή το τέλος της σχέσης με τον τότε Κ με άφησε ιδιαίτερα πληγωμενη έφτασα στο σημείο να με πείσω ότι τελικά ήμουν βανιλα και όλο αυτό ήταν μια φάση και στο διαολο όλα κ καλά ξεμπερδεματα με αποτέλεσμα να περάσω 4 χρόνια σε βανιλα σχέση πριν καταφέρω να ξανά σκεφτώ ότι μάλλον δεν ανήκω εκεί.

Χαμουλης. Τουλάχιστον πλέον είμαι σίγουρη για το που πρέπει να είμαι και τα υπόλοιπα ε , τα δουλεύουμε. ^_^

8. zozefiin

zozefiin Guest

Όλοι έχουμε δαίμονες μέσα μας άλλες φορές έχουμε την δύναμη εμείς και τους θαβουμε μαζι με οτι αλλο σκοτεινο εχουμε και άλλες φορές έχουν την δύναμη αυτοί.... Και θάβουν εμάς

9. Kostas.V.

Το θέμα είναι αγαπητή μου να τους βγάλουμε έξω από το είναι μας.......

10. zozefiin

zozefiin Guest

Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να τους ακουσεις στην συνέχεια να τους καταλάβεις έπειτα να τους αγαπησεις και τέλος να τους αγκαλιασεις

11. I do

I do Ευ ζην

Την περίμενα πως κ πως την απάντηση σας
    Με ξαφνιάσατε πολύ θετικά,δημιουργώντας χαμόγελο...
    Ευχαριστώ  

12. Kostas.V.

Αν τους αγαπήσεις θα τους κουβαλάς πάνω σου μία ζωή......