Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. gaby

gaby Guest

Το φόρουμ είναι ανοιχτή κοινωνία.

Γράψτε εδώ ελεύθερα τις σκέψεις και τα συναισθήματα που σας προκαλούν λέξεις γραμμένες σε άλλα νήματα και δεν θελήσατε ή δεν κρίνατε σωστό να τις εκφράσετε εκεί.

Ξεκινώ...

Το φόρουμ είναι ανοιχτή κοινωνία.

2. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Ανοιχτά...

τι σημαινει '' κλειστη κοινωνια '' ???

μπορω να απορω ???

3. crystal angel

crystal angel Contributor

Ωραίο το κόλπο αλλά δεν το τρώμε

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Ναι μπορείς..Μέχρι να αρχίσει η κυνηγετική περίοδος  

Κλειστή κοινωνία είναι αυτή που έχει περιορισμένη έκταση,κατοικείται από επιλεγμένα μέλη και διέπεται από δικούς της άγραφους κυρίως νόμους.

Δεν είχα το Gor(ή όπως λέγεται στο μυαλό μου) ,για το οποίο είμαι παντελώς άσχετος!

Αντίθετα έχω στο μυαλό μου άλλες κλειστές κοινωνίες..

5. gaby

gaby Guest

Θα την έλεγα μικροκοινωνία, όχι κλειστή κοινωνία.

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

κλειστή μικροκοινωνία ίσως ;;;    

7. gaby

gaby Guest

Μα δεν είμαστε κλειστή καλέ μου  

δεν έχουμε κώδικες επικοινωνίας που να αποκλείουν κανέναν, δεν έχουμε κριτήρια που κάποιοι - δημογέροντες - θα κρίνουν αν τηρούνται για να δεχτούμε κάποιον, δεν έχουμε ψηφοφορίες για αποδοχή μελών, ή τουλάχιστον συστάσεις, σε όλους "καλωσόρισες" λέμε, αποσυνάγωγο δεν κάναμε κανέναν.

Τώρα βέβαια, μία λέξη είναι όλη και όλη, κλειστή ή ανοιχτή δεν αποκλείει την ύπαρξη - περισσότερων κανόνων.

Υ.Γ. Το ποστ του Fanshaw δεν βλέπω τον λόγο να το απομακρύνω από κει που βρίσκεται γιατί σου έδωσε το έναυσμα να πεις πώς βλέπεις τα πράγματα και ήταν, το δεύτερο ποστ σου, σχεδόν εξίσου ουσιώδες με το πρώτο.

8. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Μα δε μιλάω για το φόρουμ θησαυρέ μου!   (που σαι Ηλία να με δεις !   )

9. Striker

Striker Regular Member

Χωρις σημεια αναφορας για να προσδιοριστουν τα μεγεθη οι παραπανω χαρακτηρισμοι ειναι αδοκιμοι. Γινε πιο συγκεκριμενη ως προς τα μεγεθη (ποσοτικα θεωρω) που αποδιδεις τα παραπανω χαρακτηριστικα.

Striker

10. crystal angel

Μικρή κοινότητα που διέπετε από κοινούς νόμους και κανονισμούς.
    Πότε θα έχουμε εκλογές;

11. crystal angel

Ααα και μια ερώτηση εμείς οι υποτακτικοί θα έχουμε δικαίωμα ψήφου? 

12. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Χαριτωμένο soft crystal.... Ρώτα τον Αφέντη σου ..