Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. female

female Contributor

Αλήθεια, αν υποστηρίζουν και αντίπαλη ποδοσφαιρική ομάδα τι γίνεται; Α, όλα κι όλα, να ο καλύτερος λόγος να παραμείνω vanilla - μία είναι η ομάδα!    

2. chocollata78

chocollata78 Regular Member

Re: Build it!

Εγω αυτο που ηθελα να θιξω ειναι το οτι ειμαστε ισοι ολοι, ασχετα απο τα σεξουαλικα μας βιτσια. Μονο οταν μονοι μας τα απαρνηθουμε, δεν εχουνε ισχυ. Αλλιως μπορουμε να μιλησουμε για σεξουαλικο ρατσισμο.

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Εκπαιδευμένοι Κυρίαρχοι

Δηλαδή σα να λες σε vanilla επίπεδο,γαμηθείτε άντρες,για να καταλάβετε τι νιώθουν οι γυναίκες;

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Δε λες τίποτα φίλε hugger.Φαντάζεσαι εκπαίδευση Αφέντη-ρας από σκλάβο/α;;;;;
    Φτιάξε καφέ,άναψε τσιγάρο(προαιρετικό),κάτσε και σκέψου:

Ο Αφέντης στα 4 και η σκλάβα με το καμτσίκι από πίσω.Τι θα πει την ώρα που αραδιάζει;
    α.Έτσι πρέπει να το κάνεις!
    β.Πάρε αυτή για τότε που μου πάτησες το μικρό το δάχτυλο!
    γ.Άσε κάτω την Πακίτα ,κάθαρμα Χουάν!
    δ.Δε σου πα να μου......
    ε.ο Τζακ πήδηξεεεεεεεεεεεεεεεε

5. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Τώρα κατάλαβα πως το θέμα είναι κλειστό..Δεν έδωσα αρχικά σημασία,εφόσον η σοφτ ήταν λίγο....αρνητική να πω...; Αγαπητή tender απομάκρυνε τα μηνύματα μου στο ανάλογο θέμα που έχεις ανοίξει..Υπόπεσα στο ίδιο λάθος...Συγχωρέστε με  

6. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Εκπαιδευμένοι Κυρίαρχοι

Do it Yourself Incomplete πάρε όλα τα ποστ σου απο δω εφόσον δέχεσαι τους κανόνες που οι άλλοι δέχονται για σένα και πήγαινέ τα όπου νομίζεις και αγαπάς  

Πάντως αυτό που ρωτάς ευγενικά συμβαίνει... αναλαμβάνουν σκλάβες να εκπαιδεύσουν Κυριάρχους και μάλιστα πολύ καλές σκλάβες πραγματικών κοινοτήτων.

Σκληρή δουλειά το διατεταγμένο topping from the bottom... αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει.

Να μην το ξεχάσω... την δική σου εμπειρία για το πώς εκπαιδεύτηκες για Κυρίαρχος, μπορείς να την καταθέσεις στο αλήθεια, σαν πώς να εκπαιδεύεται ένας Κυρίαρχος;

Last edited by a moderator: 7 Νοεμβρίου 2006
  7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Πως τους εκπαιδεύουν όμως;
    Γι αυτό σου λέω..Απομάκρυνε τα...Θα έχω και άλλες απορίες  

8. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Εκπαιδευμένοι Κυρίαρχοι

ισχύει η απάντησή μου ... ποστ #8.

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Είναι η δεύτερη φορά που μου αρνείσαι παρόμοια επιθυμία...Όπως επιθυμείς.Εγώ λυπάμαι αλλά δε θα παρέμβω περεταίρω στο συγκεκριμένο θέμα,μέσα από αυτές τις συνθήκες..

10. crystal angel

crystal angel Contributor

Να είσαι καλά Incomplete_ που σέβεσαι το κλειστό νήμα

11. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Αμάρτησα...και η κακιά tender δεν μερίμνησε της κατάστασης!Οφείλω μια συγνώμη...

12. crystal angel

crystal angel Contributor

Δεν καταλαβαίνω γιατί γελοιοποιείς ένα τόσο σοβαρό θέμα