Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Εκπαιδευμένοι Κυρίαρχοι

Γελοιοποιώ;;;;

Πλάκα μου κάνεις...Θα συνεχίσω,άμα μεταφερθούν τα μηνύματα μου αλλού..

2. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Εκπαιδευμένοι Κυρίαρχοι

*Τραβάει τις κοτσίδες της.

Μου το £$»%&/%$£$ το νήμα.

Υποτακτικές μην τους ακούτε προσπαθούν να κάνουν αντιπερισπασμό για να μην γράψετε στο θέμα.

3. crystal angel

Απάντηση: Ανοιχτά...

Ευχαριστώ είσαι αστέρι tender lilly χεχε τώρα χορεύετε όσο θέλετε καλαματιανό.     

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

tender επιτέλους.Σε ευχαριστούμε..

Επί της ουσίας.Μπορεί να εκπαιδευτεί M/M από s/s ? soft?r u here?

5. crystal angel

Φυσικά και μπορεί από μια έμπειρη υποτακτική ή σκλάβα
    Δεν εννοώ να το παίξει υποτακτικός και να στηθεί στα 4

6. Ηλίας

Ηλίας Guest

Απαλή μου , μια απορία ... Αν μια υποτακτική ανοίξει ένα θέμα κλειστό για κυρίαρχους και ο κυρίαρχος της θελήσει να γράψει εκεί μέσα , θα του το απαγορεύσει ;

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Να καθοδηγηθεί δλδ..Χμ...Δεν το βρίσκω απίθανο στο session να καθοδηγήται από τον υποτακτικό/ή του.Σε ποιο σημείο όμως;Ποιος ο ρόλος των παραγόντων ένστικτου και βούλησης.Κατα πόσο θα επιδιώξει ένας / μία σκλάβος/α να φτιάξει μια "κυριαρχική μηχανή";
    Και αν τη φτιάξει ποια τα μέτρα σύγκρισης;Αν η μηχανή είναι αποτελεσματική ,ποια θα είναι η εικόνα του-της πρώην Κυρίαρχου/ης;Κάθε πότε θα γίνονται συγκρίσεις;

Όλα αυτά μου φέρνουν και εν μέρει στο μυαλό περιστατικά σκλάβων που στην ουσία θέλαν να φέρουν σε σύγκρουση δύο Κυρίαρχους..Του παλιού και του νέου..

8. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Θα το σεβαστεί Ηλία..Εγώ όμως έχω μια άλλη απορία.Πως μια σκλάβα που ήδη έχει Αφέντη καταθέτει άποψη για εκπαίδευση Αυτών..

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Να σεβαστεί τι ακριβώς Incomplete ; Τι επιθυμία της υποτακτικής , να μη συμμετέχει σε αυτή τη συζήτηση ο κυρίαρχος της ;

10. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Θα σεβαστεί την επιθυμία να συμμετέχει σε ένα θέμα μόνη της(που θα μπορεί να παρακολουθήσει ο ίδιος βέβαια) και θα ανταλλάξει απόψεις(και όχι εμπειρίες) με άλλους-ες υποτακτικούς-ες.

Έχεις δει εσύ κανένα παραδοσιακό άντρα-σύζυγο να συμμετέχει σε επίδειξη τάπερ;;;πλάκα κάνω εεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!να ευθυμήσουμε λίγο      

11. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Και αν θεωρήσει ο κυρίαρχος κατά την διάρκεια της συζήτησης ότι έχει κάτι να πει ;

12. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Σε παράλληλο θέμα αγαπητέ...