Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Νοεμβρίου 2006.

1. Ηλίας

Ηλίας Guest

Re: Απάντηση: Ανοιχτά...

Προσωπικά δεν πρόκειται να πήγαινα στο διπλανό δωμάτιο και να φώναζα δυνατά για να ακουστώ . Σε ότι αφορά την υποτακτική μου , για άλλους δεν θα με ενδιέφερε . Δε το θεωρώ έλλειψη σεβασμού , αλλά σε θέμα που με αφορά και μπορώ να εκφέρω άποψη , θα το έκανα , δίχως δεύτερη σκέψη.

2. crystal angel

crystal angel Contributor

Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Εγώ Ηλία έκανα ένα κλειστό νήμα γιατί ήθελα να δω τις απόψεις των υποτακτικών και μόνο.
    Εννοείτε πως μια υποτακτική όπως την ανέφερες θα έχει πάρει άδεια από Τον Κυρίαρχο της για αυτό.

3. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Το επαναφέρω γιατί με ενδιαφέρει η απάντηση..

4. gaby

gaby Guest

Διαφορετικό θέμα.

Το νήμα με τίτλο "έχετε πρόβλημα μαζί Μου;" μεταφέρθηκε προσωρινά στο moderators forum γιατί αυτή τη στιγμή η ύπαρξή του δεν έχει κανένα νόημα και μπορεί να επιβαρύνει συναισθηματικά.

5. Ηλίας

Ηλίας Guest

Δεν μου κάνει κέφι να γράψω . Θα απέχω σήμερα...

6. alnair

alnair Regular Member

Kι εγώ. Παγώσαμε από χτες...

7. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Ανοιχτά...

Συμφωνώ..Μαζί σας...

8. Guest05

Guest05 Guest

Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Εδώ ο άλλος δεν ξέρει γράμματα και σου λέει περάστε απ΄το γραφείο μου και η μικρά θα κωλώσει τώρα;
    Ρωτάς ώρες ώρες κι εσύ κάτι πράματα.
    Δες τις αγγελίες ρε Ίνκο ...δες τις αυτοσυστάσεις...
    Πες μου πως δεν σε πιάνουν τα γέλια με την αγγελία πχ «μόλις ανακάλυψα το bdsm και είμαι μάστερ ή είμαι σκλάβος». Ή ακόμη καλύτερα στις επιλογές των παρωνυμίων πχ «αφέντης_για_σκλάβα», λες και θα μπορούσε να είναι «αφέντης_για_ποδήλατο».
    Ή είμαι αφέντρα και έχω και μαστίγια και δέρνω και κάνω και ράνω.

Και καλά αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος. Το τραγικό μέρος είναι πως πολλά κουτορνίθια πιστεύουν όλες αυτές τις ανοησίες και μετά έχουμε δράματα.

Πολλές φορές έχω κατηγορηθεί πως ξεστρατίζω τις κουβέντες ή γελοιοποιώ καταστάσεις. Πίστεψέ με οι περισσότερες από δαύτες είναι γελοίες από μόνες τους. Ελπίζω να μην γίνονται και τραγικές.

9. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Ευχαριστώ Χάινριχ που επανέφερες το θέμα:
    α.μου θύμησες παλιές καλές μέρες  
    β.γιατί με το να επισημάνεις την ερώτηση που "ουσιαστική"απάντηση δεν πήρα ποτέ(και δεν πρόκειται να πάρω) από τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους,βάζεις πάλι έναν τάκο σε καταστάσεις που παλιότερα είχαν βαρύνει το φόρουμ και ίσως κάποτε επαναληφθούνε..
    Η παραπληροφόρηση έχει διάφορες αιτίας και μερικές απ΄αυτές είναι ένα γόητρο βιτρίνας.Δυστυχώς η βιτρίνα πάντα πουλάει και πάντα μαζεύει.Δεν αναφέρομαι ειδικά σε κανέναν και καμία,μιλάω γενικά έχοντας ειδικές καταστάσεις στο μυαλό μου..

10. Guest05

Guest05 Guest

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ανοιχτά...

Εγώ πάντως αναφέρομαι ειδικά και όχι γενικά. Στο γενικά παίρνει πολλούς η μπάλα ...

11. gaby

gaby Guest

εγώ πάλι χαίρομαι να σας διαβάζω Χαινριχ φον Κλαιστ και Incomplete, καλά τα λέτε, καλά τα λέτε   τώρα που το σκέπτομαι ελπίζω να δικαιούμαι άποψης και αισθητηρίων στις συζητήσεις, δικαιουμαι;

12. Incomplete_

Incomplete_ Contributor