Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτόμυαλος ή όχι...;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 18 Ιουνίου 2016.

1. zwg

zwg Regular Member

Καλησπέρα σας μετά από πολύ καιρό αποφάσισα να ανοίξω και εγώ το δικό μου thread. Αυτό το thread λοιπόν έχει θέμα το κατα πόσο ανοιχτόμυαλοι είμαστε. Κάποιος σοφός είπε κάποτε οτι το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτοτο , για να δουλέψει πρέπει να είναι ανοιχτό. Δεν θα μακρυγορίσω άλλο και θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Οι περισσότεροι από εμάς εδώ μέσα έχουμε κάποια φετίχ , κάποιες ιδιετερότητες και ενοχλούμαστε όταν κάποιος μας βλέπει παράξενα μόλις του τα λέμε απαιτούμε να μας αντιμετοπίζουν λίγο πιο Normal απαιτούμε να σέβονται τα δικά μας θέλω και να μην μας παίρνουν απ' τα μούτρα. Εμείς όμως οι δήθεν ανοιχτόμυαλοι πως αντιμετοπίζουμε ανθρώπους που έχουν φετιχ διαφορετικά απ τα δικά μας, λίγο πιο ξεχωριστά. Φετίχ τα οποία μπορεί εμάς να μην μας βγάζουν ερωτισμό αλλά κάτι ουδέτερο. Πόσο ανοιχτόμυαλοι είμαστε εμείς; Και θα δώσω διάφορα παραδείγματα όπως πχ στο φετίχ του κουρέματος , ή ακόμα κάποιος μπορεί να του αρέσει να μυρίζει κ να γλείφει μασχάλες ή ακόμα να μυρίζει "τα αέρια" ενός άλλου ατόμου, για να μην αναφέρω την κοπρολαγνεία... Πόσο σεβόμαστε άτομα με διαφορετικά πρωτάκουστα φετίχ όταν βρισκόμαστε στην άλλη πλευρα..;

2. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι το εξής : Κύριος σκοπός είναι η Απόλαυση..
    Να αντλείς Απόλαυση από παντού κάθε στιγμή..
    Ω ναι! Απόλαυση! Πόσο υπέροχη λέξη..

Δεν πιστεύω ότι τα διαφορετικά φετίχ έχουν να κάνουν με το πόσο "ανοιχτόμυαλος" είσαι..
    Η λέξη "ανοιχτόμυαλος" πλησιάζει banilloλεξιλόγιο και θα την αντικαταστήσω με την φράση :
    "εσωτερική ελευθερία"..

Ένας , λοιπόν , που είναι εσωτερικά ελεύθερος ζει στο Ζενίθ με ό,τι του αρέσει , χωρίς να κατηγοριοποιεί
    τα φετίχ σε " ελαφριά η βαριά"..
    Επίσης, δεν απαιτεί από τους άλλους να τον καταλάβουν..
    Δεν θα τον καταλάβουν.

Φυσικά πρέπει να σεβόμαστε τον διπλανό μας και να μην τον κρίνουμε για τις επιλογές του.

Ξέρεις πόσο με ενοχλεί όταν θέλω να πιω καυτό καφέ το καλοκαίρι με 40 βαθμούς
    και να έχω δίπλα μου άτομα να λένε " μα με την ζέστη πίνεις ζεστό καφέ , θα ανάψεις"
    Ναι λοιπόν θέλω να νιώσω το κάψιμο στην γλώσσα μου τι πρόβλημα έχεις.. ;  

Κλείνοντας, τα πάντα οδηγούν στην Απόλαυση..

3. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

μάλλον το ίδιο σε ρωτάνε κι αυτοί...  

4. zwg

zwg Regular Member

ή το άλλο το κορυφαίο... οπου βρίσκεσε σε παρέα όπου είναι όλοι γνώστες του bdsm και φοβάσαι μηπως αυτό που θα πεις το περιγελάσουν ή το σατιρίσουν...

5. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Προσωπικά τραβώ την "γραμμή" σε ένα και μόνο σημείο: Εκεί που γίνεται η όποια ζημιά. Αν δεν υπάρξει ζημία και τηρούνται οι κανόνες ο καθ' ένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει και δεν θα κρίνω το παραμικρό.

Ένσταση θα υπάρξει σε περιπτώσεις όπου κάποιος, ενθουσιασμένος από όποια συνθήκη, θα προκαλέσει ζημία στον εαυτό του ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο - όμως μιλώντας για κάτι τέτοιο το "sane" έχει φύγει ήδη από το παράθυρο.

Live and let live.

6. halkidikiotis

halkidikiotis reflexology, therapy massage tantra

Εγω απο μακρια δειχνομαι οτι ειμαι bdsm απο την ανωμαλη ματια μου τις κοιταω μονο στο μουνι.δε χρειαζεται να πω κ πολλα. Προχτες ημουν σε μια παρεα κ κοιτουσα αρκετη ωρα στο μουνι καποια κυρια .αχαχ.λολ.τι να καθεσε κ να αναλυεις κ τι να πεις τις ιδεες σου δειξτο με την ματια σου κ θα καταλαβει η αλλη ο αλλος ποσο ανοιχτομυαλος εισαι. Αλλα οκ καταβαθος ολες το θελουν αλλα κ ολες το κατακρινουν βγαλε ακρη.