Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανοιχτό παράθυρο

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος sugaroula, στις 27 Ιουνίου 2023.

1. sugaroula

sugaroula New Member

Κλιν κλιν...
    Το πρώτο μήνυμα της ημέρας, ήρθε κάπως απρόσμενα για την Ρούλα. Νωρίς... Τι στο καλό; Εκείνος κοιμάται μέχρι αργά το μεσημέρι. Τι θέλει πρωί πρωί; Άνοιξε το τηλέφωνό της με αγωνία... Πάντα έτσι αντιδρά στα μηνύματα Του. Ξέρει ότι είναι κάτι που απαιτεί να γίνεται άμεσα και χωρίς χρονοτριβή. Το μήνυμα ήταν όλο κ όλο πέντε λέξεις....
    " Άνοιξε το παράθυρο και περίμενε!"
    "Περίμενε"... Την ξέρει αυτήν την εντολή. Φόρεσε το κολάρο της, τα μαύρα της εσώρουχα, τις κόκκινες γόβες... Όμως το παράθυρο;; "Άνοιξε το παράθυρο"... Τι είναι αυτό πάλι πρωινιάτικα... Δεν το σκέφτηκε πολύ, άνοιξε το παράθυρο και περίμενε στημένη προς τον τοίχο. Όπως στην τιμωρία...
    "Άνοιξε το παράθυρο". Όσο και αν προσπαθούσε να μαντέψει, δεν τα κατάφερε. Από τις σκέψεις και τα ερωτηματικά της, την έβγαλε ο θόρυβος του ασανσερ. Η καρδιά της άρχισε να χοροπηδάει από ένταση, αγωνία και προσμονή... Πρώτα άκουσε τον ήχο από το κλειδί να γυρίζει, μετά μπήκε το άρωμα του, και μετά αισθάνθηκε την παρουσία Του..
    Πήγε πίσω της, την αγκάλιασε και την έσφιξε πάνω Του...
    -Ησουν καλό κορίτσι, μικρό μου;
    -Μαλιστα Κύριε μου.
    -Κουράστηκες, περιμένοντας Με;
    -Καθόλου Κύριε μου.
    -Θα σε ξεκουράσω εγώ, πουτανάκι μου.
    -Μάλιστα Κύριε μου.
    Την γύρισε και την ακούμπησε μπρος στο παράθυρο. Χάιδεψε το πρόσωπο της... Άγγιξε τα χείλη της, τον λαιμό της, το στήθος της, το μουνί της... Άρχισε να τρέμει. Κάθε φορά το άγγιγμα Του, της προκαλεί ρίγος, καύλα. Τα χέρια Του χούφτωσαν τον κώλο της... Δύο-τρία χτυπήματα με τα χέρια Του, την πόνεσαν.. Η φωνή Του ακούστηκε στα αυτιά της σαν καμπάνα..
    -Στα γόνατα καργιόλα.
    -Μαλιστα Κύριε μου.
    Έβγαλε έξω τον πούτσο Του και της τον έδωσε. Τον πήρε με λαχτάρα, αχόρταγα. Να τον γλείφει και να τον ρουφάει... Την κρατούσε από τα μαλλιά και ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της. Άλλοτε βίαια, άλλοτε πιο απαλά..
    -Σήκω και στήσου.
    "Να σταθώ; Που;" σκέφτηκε... Το παράθυρο ήταν ανοιχτό... Οι γείτονες στα μπαλκόνια.. Το παράθυρο ήταν σε περίοπτη θέση. Τρεις πολυκατοικίες γύρω-γύρω. Τόσος κόσμος, τόσα μάτια... δεν μπορεί να της το κάνει αυτό! Θα την πάρουν χαμπάρι όλοι! Δεν θα μπορεί να βγει στην γειτονιά!
    -Στήσου γρήγορα.
    Υπάκουσε.... Η εντολή Του ήταν πάνω από τις δυνάμεις της και τις αναστολές της. Ακούμπησε τα χέρια στο παράθυρο. Μπήκε μέσα της.. Άρχισε αυτό το ατελείωτο πήγαινε έλα... Την ξέσκιζε. Ήταν τόσο μεγάλος! Κρατιόταν να μην φωνάξει και γυρίσουν όλοι προς το παράθυρο... Συνέχισε να την γαμάει και να της δέρνει τον κώλο. Η ανάσα του έγινε πιο γρήγορη. Καταλάβαινε ότι θα έχυνε... Την γύρισε, την έβαλε να γονατίσει και της τον έβαλε στο στόμα. Άρχισε να χύνει δυνατά, βίαια, ατελείωτα....
    Την ξαναγύρισε και ξαναμπήκε μέσα της.
    -Χύσε γαμημένη, χύσε. Χύσε για τον Κύριο σου!!!
    Άρχισε να χύνει.. Καύλα , ανακούφιση, ικανοποίηση...
    - Ευχαριστώ Κύριε μου...!!!

Last edited: 28 Ιουνίου 2023