Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανορθογραφοι - μια ακόμα ξενερα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Dancingsoil, στις 12 Μαρτίου 2021.

1. Dancingsoil

Dancingsoil Regular Member

Κι εμενα μ αρέσει που σ αρέσει
    Περίμενα ότι κάποιος κάποια στιγμή θα το προσέξει, δεν περίμενα ότι θα του αρέσει κι ολας.

2. espimain

espimain Contributor

Ζαβαρακατρανέμια

3. LilithOnTop

LilithOnTop Regular Member

Εξαπανέκαθεν, το ξέρουμε άρα...

4. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

Σε όλους θα τύχει να ξεφύγει κάτι, αυτό δεν είναι θέμα.
    Ομολογώ πως εμένα μου τη διαλύει την ατμόσφαιρα!

5. Dancingsoil

Dancingsoil Regular Member

Ενδιαφέρον εύρημα (γιατί όντως σε ολους μας ξεφεύγει κάτι) είναι εκτός από το πόσες φορές μας έχουν καταστρέψει την ατμόσφαιρα και πόσες φορές άθελα μας αλήθεια την έχουμε σκοτώσει κι εμείς με την σειρά μας!!!

6. Meido_

Meido_ Ιδιοκτησία Του

@Dancingsoil
    Μα φυσικά αυτά είναι δανεικά!

Όλοι έχουμε μια συμπεριφορά ή ένα γνωρίσμα που για κάποιον άλλον θα είναι ντεκαυλε.

-το χειρότερο είναι οταν συνειδητοποιείς οτι εσύ σκότωσες την ατμόσφαιρα...  

7. Alice in wonderland

Alice in wonderland sui generis Contributor

Είμαι από τα άτομα που σε στιγμές απροσεξίας/βιασύνης θα σκοτώσω οποιαδήποτε λέξη. Από την πιο απλή ως την πιο "δύσκολη".
    Δεν ήμουν ποτέ της γραμματικής/ορθογραφίας όμως γι'αυτό και οι λέξεις δεν είναι στον αυτόματο... 

Εεενιχου...ακόμα κι εγώ η ανορθόγραφη όταν έβλεπα τρανταχτά λάθη κάτι μέσα μου ξενερωνε, πως να το κάνουμε...

Πριν λίγες μέρες όμως διάβασα ένα κείμενο μιας κοπέλας.
    Εξηγούσε πως ο πατέρας της αναγκάστηκε να εργαστεί από μικρό παιδί και πως δεν κατάφερε ούτε το δημοτικό να βγάλει...
    Ο πατέρας αυτός λοιπόν εν μέσω πανδημίας θέλησε να δείξει την αγάπη του και την σκέψη του στα παιδιά του και στα εγγόνια του φτιάχνοντας μια πίτα και αφήνοντας την έξω από την πόρτα του σπιτιού τους με ένα σημείωμα που έγραψε "σας αγαπο μου λιπετε πολι...."

Η απάντηση μου έκτοτε άλλαξε.
    Γιατί η απάντηση δεν κρύβεται στην εικόνα.
    Δεν κρύβεται στο περιεχόμενο.
    Η απάντηση κρύβεται στα συναισθήματα.
    Τι συναισθήματα μου προκαλούν οι λέξεις...

8. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

Όταν φτάνεις στο σημείο να πονέσουν τα ματάκια σου από τα ορθογραφικά,που διάθεση για κάτι περισσότερο;Κανεις δεν είναι αλάνθαστος,κανείς δεν είναι τέλειος.Μια σωστή ορθογραφία όμως είναι βασική,τουλάχιστον για εμένα.Για να απαντήσω στην Αλίκη, δεν μιλάμε για ανθρώπους που δεν είχαν την ευκαιρία να μάθουν.Μιλαμε για νέες γενιές οι οποίες είχαν τα πάντα εκτός μόρφωσης και τρόπων.Προσωπικα με ενοχλεί ακόμα και ο ενικός από νεότερους ανθρώπους που δε γνωρίζω και δε τους έχω δώσει το δικαίωμα.Ειμαι παραξενος;Ισως.Αυτες τις αρχές είχα και δε πρόκειται να τις παρατήσω για χάριν της ηδονής.Στο κάτω κάτω,αν δε ξέρεις ορθογραφία,στείλε φωνητικό... 

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

εγω παντως τις ανορθογραφιες στα φωνητικα τις φοβαμαι πιο πολυ 

10. espimain

espimain Contributor

Η δυσλεξία αποτελεί μαθησιακή δυσκολία νευρολογικής αιτιολογίας, κυρίως κληρονομική, την οποία αντιμετωπίζει το 3-5% του πληθυσμού, με αναλογία 4 αγόρια προς 1 κορίτσι. Η δυσλεξία δεν οφείλεται σε χαμηλή ευφυϊα ή σε ψυχο-περιβαλλοντικούς παράγοντες οι οποίοι όμως μπορούν να ελαχιστοποιήσουν ή να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματά της. Συνήθη συμπτώματα της δυσλεξίας είναι το πολύ αργό διάβασμα, με πολλά λάθη, η ανορθογραφία, η παράλειψη τόνων και σημείων στίξης. Οι δυσλεκτικοί αποδίδουν πολύ καλύτερα στα προφορικά, ενώ το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η μεταφορά της σκέψης τους σε γραπτό λόγο, αλλά και ο συγχρονισμός, η διατήρηση του ρυθμού και τα προβλήματα της αλληλοδιαδοχής.

Η δυσλεξία, όταν αντιμετωπιστεί έγκαιρα και σωστά, μπορεί να αναδειχτεί ως θετική ιδιαιτερότητα. Σύμφωνα με πρόσφατες ανακαλύψεις, ο δυσλεκτικός εγκέφαλος «σκέπτεται» αποτελεσματικότερα με εικόνες και όχι με λέξεις και για το λόγο αυτό λειτουργεί συντριπτικά ταχύτερα από τον κοινό εγκέφαλο. Οι δυσλεκτικοί διαθέτουν υψηλές ικανότητες αντίληψης χώρου και δημιουργικής-εφευρετικής σκέψης. Αποτέλεσμα αυτής της βιολογικής ιδιαιτερότητας, είναι η ανάδειξη μεγάλων –δυσλεκτικών- εφευρετών, όπως οι Α. Αϊνστάιν, Τόμας Έντισον, Λεονάρντο Ντα Βίντσι, ηγετών όπως ο Τζων Κέννεντι και ο Ουϊνστον Τσώρτσιλ, αλλά και καλλιτεχνών όπως ο Πικάσσο, ο Τζον Λένον, ο Τομ Κρούζ και ο Γουόλτ Ντίσνεϊ.

http://www.eugenfound.edu.gr/epistim...how.asp?cid=52

11. estelwen

estelwen χρήσιμη Contributor

Επιδη μερική κακοθελιτε κε φθονερι θελουν να κατηγορίσουν την ζοην κε τας πράξις του στρατηγού γεοργιου βαρνακιώτη. ταχα οτι επροσκινισε ης τους τουρκους κε επροξενισε βλαβι εις το Ελινικον εθνος· φανερόνομεν ης την ηςτορίαν το οςον επραξε δια να γνοριςουν η τιμηι ανθροπι [...]

Έγγραφο συνταχθέν υπό πάντων των οπλαρχηγών και καπετανέων της Δ. Ελλάδος προς απόκρουσιν των κατά του Βαρνακιώτου διαδοθεισών αιτιάσεων και μομφών. [σσ. Καπετάν ΓεωργιοςΒαρνακιώτης, 1778 - 1842, οπλαρχηγός]. Στερούμενο χρονολογίας (περίπου 1828) και υπογραφών των συνταξάντων.

"Ανέκδοτοι αυτόγραφοι επιστολαί των επισημοτέρων Ελλήνων οπλαρχηγών και διάφορα προς αυτούς έγγραφα της διοικήσεως μεθ' ιστορικών σημειώσεων / υπό Ν. Φυσεντζίδου", Αλεξάνδρια 1893, σελ. 217, έγγραφο 122.

12. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

"Από την εποχή του Αγίου Παύλου ως το Διονύσιο Σολωμό, ο ελληνικός λαός, μέσα από συνθήκες, που εύκολα θα καταντούσαν άγλωσσο οποιονδήποτε άλλο λαό, έσωσε τη γλώσσα του για να την παραδώσει στους μορφωμένους της απελευθερωμένης Ελλάδας."
    Γιώργος Σεφέρης