Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντίδραση στον πόνο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Emiris, στις 21 Μαρτίου 2012.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Αντίδραση στον πόνο

όλα...όλα...ανάλογα τη στιγμή.

2. sleeper

sleeper ...urban dreaming... Contributor

Οπως λεει και η Uther αναλογα τη στιγμη αλλα και τις προτιμησεις των εμπλεκομενων.

Για μενα μπορω να πω οτι εκφραζομαι πιο εντονα μονο οταν το ερεθισμα ειναι και αυτο πολυ εντονο και φλερταρει με τα ορια των αντοχων μου.

3. woohoo

woohoo Regular Member

This thread scares the shit out of me.

4. aricC

aricC New Member

αναλογα την στιγμη,αλλα γιατι να το κραταει μεσα της ρε παιδια..?οταν πηδας μια γκομενα πχ δεν ειναι ωραιο να την ακους να...αγκομαχαει..?γιατι οχι και στο ξυλο λοιπον.?

5. Emiris

Emiris Regular Member

Να αγκομαχάει ναι. Να χαλάει τον κόσμο σαν λυσσασμένη δε μου αρέσει.
    Είναι πολύ ωραία η γλυκιά της ταλαιπωρία.
    Δεν είναι ωραία η λύσσα της.
    Για εμένα μιλάω.

6. Απάντηση: Αντίδραση στον πόνο

Το οτιδήποτε ψεύτικο και υποκριτό είναι άσχημο,και προκαλεί για να προκαλεί.Βέβαια ένας λόγος που θέλει κάποιος η υ του ή η σ του να φωνάζει(Οχι να λυσσάει,να φωνάζει λίγο)είναι αν,εκείνη είναι πολύ εσωστρεφής και δεν εξωτερικεύεται,ειδικά στην αρχή,να της επιβάλλει κάτι τέτοιο για να δει πως αντιδράει,τι νιώθει,που βιώνει τι.Αλλά ολα έχουνε μικρές διαχωριστικές γραμμές.
    Επίσης οι φωνές(οχι εκείνες όπου ξεσηκώνουνε την πολυκατοικία) είναι ένας καλός τρόπος ΄΄σπασίματος΄΄ ειδικά σε εκπαίδευση και αρχικά στάδια.

Στον Κ μου αρέσουνε οι αναστεναγμοί,τα δάκρυα και γενικά οι πιο συγκρατημένες αντιδράσεις.Άλλωστε είναι και υπέρ των νοητών δεσμών.Αύτην είναι μια μαγεία στο BDSM,η αυτισυγκράτηση και αυτοέλεγχος της σ ή της υ.

7. Master_nightmare

Master_nightmare New Member

Θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ανάλογα με την στιγμή η την εντολή που έχει ενας\μία υ να κράτηση τον πόνο μέσα του/της η να τον έκφραση. Είναι και αυτό μέρος της εκπαίδευσης.

8. woohoo

woohoo Regular Member

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καθόλου της εξής λογική.

Γιατί κάποια μέλη αποκαλούν πάντα τον κυρίαρχο, κυρίαρχο?

Και γιατί βάζουν κεφαλαια όπως το 'ή θέληση Τού'?

Είναι μερικά μέλη που μιλάνε σαν να αφιερώνουν την ζωή τους στον κυρίαρχο ενώ μιλάμε πάντα για ένα σεξουαλικό παιχνίδι.

Μένω με το στόμα ανοιχτό κάθε φορα που το παρατηρώ, αλλα τέλος πάντων.

9. Απάντηση: Αντίδραση στον πόνο

Κυρίαρχο,Αφέντη,Κύριο ή όπως Ορίσει.Πάντως φιλαράκι δεν θα Τον αποκαλέσουμε!

Σεξουαλικό παιχνίδι είναι για εσένα που είσαι bottom!!!!Για τους/τις sub και slaves είναι τρόπος ζωής.Είναι πλήρης υποταγή.Είναι ενα ταξίδι με οδηγό Εκείνον/Εκείνη.Είναι ΠΛΗΡΗΣ παράδοση ελέγχου.Είναι συναίνεση στο να μην υπάρξει συναίνεση(ειδικά στο M/s)

10. woohoo

woohoo Regular Member

Προς τι ο θυμος, δεν καταλαβαίνω επίσης...

Έθιξα κάτι επειδή απλώς ρώτησα??

11. Απάντηση: Αντίδραση στον πόνο

woohoo κανένας θυμός.Συγγνώμη αν,φάνηκε έτσι!Απλώς πάντα ο γραπτός λόγος ΄΄χάνει΄΄.

12. captain

captain Regular Member

Εμένα πάντως μου αρεση να εκφράζεται και μάλιστα δυνατά και είναι ένα πρόβλημα μας αυτό κύριος στα hotel