Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντίο Μεγάλε Δάσκαλε, Λιμπερτινιστή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 20 Νοεμβρίου 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Απάντηση: Αντίο Μεγάλε Δάσκαλε, Λιμπερτινιστή

Τον ήξερα ελάχιστα, τον εκτίμησα πολύ για τους δικούς μου λόγους.
    Κάτι μου λέει πως στην από κει μεριά ήδη διασκεδάζει...

2. Seduction

Seduction Regular Member

Τα συλληπητήρια μου σε συγγενείς, φίλους και οικείους.

3. MindMaster

MindMaster Contributor

Ο λόγος του, όπως κι ο ίδιος ο Dolmance , ήταν καταλυτικός... Κάποιοι μπορεί να τους λάτρεψαν και άλλοι να τους μίσησαν (τον άνθρωπο αλλά και το λόγο), το σίγουρο είναι όμως πως κανείς δεν μπορούσε να στέκεται αδιάφορος απέναντί τους. Γιατί τόσο ο άνθρωπος όσο και ο λόγος και το πνεύμα του είχαν την ορμή ποταμού, ασχέτως του ποιός συνέπλεε και ποιός πήγαινε κόντρα...

Γιά εμάς που υπήρξαμε φίλοι του, το κενό που άφησε θα είναι εξαιρετικά δυσαναπλήρωτο... Ας είναι καλά, εκεί που βρίσκεται πλέον...

Last edited: 21 Νοεμβρίου 2010
  4. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Δέος, η μόνη λέξη που μπορει να πλησιασει.
    Ένα λαμπρό πνευμα, ενας χαρισματικός άνθρωπος απο σπάνιο καλουπι.

καλό σου ταξίδι Dolmance

5. camera_obscura

camera_obscura Regular Member

"Σκοπός της ζωής μας είναι η λυσιτελής παραδοχή της ζωής μας και της κάθε μας ευχής εν παντί τόπω εις πάσαν στιγμήν εις κάθε ένθερμον αναμόχλευσιν των υπαρχόντων."

Ευχαριστούμε Dolmance .

6. dora_salonica

dora_salonica Contributor

"Η επιπόλαιη άποψη σας για το θάνατο είναι η μόνη νουνεχής. Αρκεί να μην παρασυρθείτε από τις μεταφορές για τα γιοφύρια, απλούστατα γιατί θνήσκοντας δεν μεταβαίνετε ως υποκείμενο «κάπου», διασχίζοντας μια «περιοχή», και, επιπλέον, αδυνατείτε να σκεφθείτε το ανύπαρκτον αν δεν το υποστασιοποιήσετε, έτσι ώστε να παραμείνει «κάτι» που θα σας περιλαμβάνει υπό νέες ιδιότητες. Εγώ, που δεν χαίρω άκρας υγείας και λειτουργώ περίπου άνευ ήπατος έχω μια αισθητηριακή προσλαμβάνουσα του «τινάζειν τα πέταλα»: μια ευθεία γραμμή στη μέτρηση της πίεσης.

Αν είχα αξιοπρεπή ουρά ευχαρίστως θα σας την προσέφερα."

Αντίο και καλή αντάμωση.

7. echo

echo ***

"Ποτέ κανείς δεν αναζήτησε την αλήθεια δίχως ταυτόχρονα να πολεμήσει την ψευδή «αλήθεια» κάποιου άλλου"

"Ο πόλεμος είναι η ακραία μορφή της πολιτικής αντιπαλότητας και μόνο στην ακρότητα αναδύεται η αλήθεια της ουσίας"

"Το ακραίο είναι ο μοναδικός τρόπος κατανόησης του κανονικού"

Πολέμησες στα άκρα,στο μεταίχμιο των ηδονών,περιφρονώντας κάθε κουκίδα ηθικοκανονικότητας.Μας έχεις αφήσει λαμπρά "όπλα" για να πολεμήσουμε, για την επανάσταση του αξιολογικού μηδενισμού.
    Dolmance καλό ταξίδι, θα τα λέμε για πάντα.

Last edited: 23 Νοεμβρίου 2010
  8. Avalonia

Avalonia Regular Member

Καλό ταξίδι φίλε και Δάσκαλε, να είναι ελαφρύ το χώμα. Ευχαριστούμε για όσα μας έδωσες και όσα μας δίδαξες. Τυχεροί αυτοί που θα σε έχουν κοντά τους τώρα.

9. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Επειδή μου τελειωσαν τα private mes.
    Θα ήθελα να ζητησω απο όσους μου στέλνουν αποδελτιωση για τον Dolmance , να σταματησουν να το κάνουν,μην ανησυχειτε, τα γνωριζω πολύ καλά όλα αυτά.
    Προβληματιστείτε , γιατι αφου ξέρω όλα αυτα συνεχιζω να εκτιμώ τόσο βαθιά αυτο τον άνθρωπο.
    Η τουλάχιστουν αφηστε τον θανατο να βγει από την πορτα και μετά το συζηταμε εκτενώς χωρίς επιπεδα κ γεωμετρίες.

Σεβαστειτε την ωρα αυτη.

Μαρία

10. MindMaster

MindMaster Contributor

Έλπιζα πως η μικροψυχία κάποιων δεν θα ήταν τόσο υπέρμετρη, ετούτη την ώρα τουλάχιστον...

Κρίμα, και πάλι κρίμα. Και ντροπή...

11. john_slave96

john_slave96 Contributor

Κρίμα. ο γνώριζα λίγο αλλα τον συμπάθησα πολύ και για το οξυερκές χιούμορ του.

12. zinnia

zinnia Contributor

Ακόμα έχω το γέλιο του στ' αυτιά μου.. Αντίο Dolmance μου. Είμαι τυχερή που σε γνώρισα .

Thread Status:
Not open for further replies.