Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντίφαση Vol.2: Μαζοχισμός: Βούληση vs Αυτοσυντήρηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 23 Ιουνίου 2008.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Εξαιρετικά καυλωτικό No2:

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Syrah

    Syrah Contributor

    Στο σώμα; Αν ναι, και εφόσον αυτή είναι η επιθυμία του, τότε συντελώ στην ανάταση της ψυχής του ή του δίνω χαρά;

    Εν τέλει, υπάρχει περίπτωση ένας μαζοχιστής να είναι καθόλα ευχαριστημένος;
     
  3. elfcat

    elfcat . Contributor

    Τον ανακουφίζεις προσωρινά... από τους δικούς του δαίμονες και άγχη..
     
  4. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Θυμαται κανεις την περιβοητη περιπτωση του γερμανου κανιβαλου και του θυματος του; Παρακατω εβαλα links απο ειδησεις της εποχης, και ενα link απο wikipedia που δινει το ιστορικο του θεματος και της καταληξης του.

    Το θετω εδω, γιατι αυτη η ιστορια με ειχε προβληματισει πολυ, προσωπικα, και πιστευω πως ειναι μεσα στο πνευμα και τη θεματολογια του νηματος.

    Στο πρωτο μου post σε ετουτο το νημα, ειχα κανει quote διαγνωστικα κριτηρια απο την μεγαλυτερη ψυχολογικη οργανωση της ΗΠΑ. Αυτο το site το συμβουλευωμαι απο καιρο σε καιρο, ιδιως αν κατι με προβληματιζει στην συμπεριφορα τη δικη μου η ατομων που γνωριζω. Βιτσιο ειναι κι αυτο.

    Ο τροπος που τελικα ελυσα το προβλημα της αντιφασεως για μενα, ηταν στο να καταληξω στο οτι δεν εχω (και κανεις δεν εχει) το δικαιωμα να εισβαλω στην πραγματικοτητα του αλλου. Γιατι ο καθενας μας ειναι μια ξεχωριστη πραγματικοτητα, ενα συμπαν. Και εαν κανω οτιδηποτε δυσκολο η οδηνυρο σε καποιον, ειναι με την συναινεση του, και με την θεληση και των δυο μας. Οποτε με καλυπτει η ηθικη μου και η συμπονοια μου για τον συνανθρωπο μου.

    Το παρακατω παραδειγμα ομως, εξακολουθει να με προβληματιζει. Το εγκλημα εγινε με την καθαρη συναινεση και τον δυο.

    Πιστευω πως αυτα τα links αρμοζουν και στα δυο νηματα, γι αυτο και τα εχω βαλει και στα δυο. Εαν δεν επρεπε, ας σβηστει απο καποιο απ΄τα δυο.

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/3286721.stm

    http://www.dw-world.de/dw/article/0,,714339,00.html

    http://en.wikipedia.org/wiki/Armin_Meiwes
     
  5. Syrah

    Syrah Contributor

    Αυτή η συνειδητοποίηση ότι δεν δικαιούσαι, ούτως ή αλλιώς δεν έρχονταν σε αντίφαση με την μη σαδιστική/μαζοχιστική φύση σου. Σωστά;

    Ταιριάζουν και στα δύο, ως παραδείγματα περιπτώσεων όπου ο σαδισμός/μαζοχισμός αντίτίθεται στην ανθρώπινη ζωή. Είχα σκεφτεί και εγώ να παραθέσω κάποιους συνδέσμους αλλά προτίμησα να θέσω το θέμα πιο συντηρητικά. Σε ευχαριστούμε.  
     
  6. Guest05

    Guest05 Guest

    Ναι ναι τον θυμάμαι τον Γερμανό Τρόπικαλ. Είχε βάλει μια αγγελία. «Αν θέλετε να σας φάω ζωντανούς, στείλτε μου e-mail». Φοβερός τύπος. Είχε μεγάλη ανταπόκριση, πήγε μια καθηγήτρια, ένας εστιάτορας, κάτι άλλοι ξενέρωτοι, αλλά του δικού μας δεν του άρεσε το κρέας τους.
    Δεν ξέρω αλλά μάλλον δεν μύριζε όμορφα το αίμα τους. Μέχρι που ενεφανίσθη εκείνος. Ο ένας. Ο μοναδικός.

    Να σημειωθεί πως στη Γερμανία δεν υπάρχει νόμος που να διώκει τον κανιβαλισμό. Έφαγε 5 χρονάκια και πέρσι βγήκε έξω με τα 2/3 της ποινής. Πάντα άξιος.
     
  7. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Μπα, μεσα ειναι ακομα. Εκαναν εφεση, και του εκαναν δευτερη δικη, αυτη τη φορα για φονο (murder, η πρωτη δικη ηταν για manslaughter), και "εφαγε" ισοβια. Η αποφαση βγηκε στις 10 Μαιου, 2006.
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    Και προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο όπου και δικαιώθηκε με δύο επιχειρήματα. Δεν μπορεί να δικάζεσαι 2 φορές για το ίδιο αδίκημα, και δεν μπορείς να δικάζεσαι με νόμο μεταγενέστερο του εγκλήματος .
    Διατηρώ βέβαια μια επιφύλαξη για τα παραπάνω μιας και τα διάβασα σε ένα blog αλλά θα προσπαθήσω να βρω ορίτζιναλ την πηγή και να την δημοσιεύσω.
    Όπως και να χει πάντως ...άξιος ο Γερμαναράς.
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Αντίφαση Vol.2: Μαζοχισμός: Βούληση vs Αυτοσυντήρηση

    Έναν πραγματικό σαδιστή τον ενδιαφέρει μόνον να μην είναι ο μαζοχιστής καθόλου ευχαριστημένος.

    ΥΓ Στα υπόλοιπα, επιφυλάσσομαι να πω δυό λόγια αργότερα, γιατί ομολογώ ότι μου διαφεύγει ακόμα το αντικείμενο της συζήτησης - το θέμα είναι απολύτως κατανοητό και στα δύο συγγενή νήματα.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor


    Του οποίου ο μαζοχισμός οδηγεί στο θάνατο. (Αντιπροσωπευτικότατο παράδειγμα.) Έχει νόημα να ειπωθεί ότι ο εν λόγω άνθρωπος "ικανοποίησε" τη φαντασίωσή του, εφόσον η εκπλήρωσή της είχε σαν αποτέλεσμα της ύπαρξής του;

    Εν ολίγοις, ο ο μαζοχιστής σε αυτή την τείνουσα στα άκρα εκδοχή του, μπορεί ποτέ να ικανοποιηθεί; Αν στην περίπτωση του σαδιστή του αντίστοιχου παραδείγματος σε παράλληλο νήμα το πρόσκομμα έγκειται στην ηθική (αν εξαιρέσουμε το ποινικό), στην παρούσα περίπτωση το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει βιώσιμη λύση πλην της μετριότητας (μέτρια ικανοποίηση/μέτρια επικινδυνότητα).
     
  11. Guest05

    Guest05 Guest

    Κάτι δεν κατάλαβες καλά. Δεν επέλεξε ο μαζοχιστής τον κανίβαλο. Ο κανίβαλος επέλεξε τον μαζοχιστή.
    Πριν από τον ένα και μοναδικό εμφανίστηκαν πολλοί ενδιαφερόμενοι, μόνο που ο κανίβαλος, παρότι κι ο δικός τους μαζοχισμός τους οδηγούσε στο θάνατο, δεν τους επέλεξε.
     
  12. echo

    echo ***

    Re: Απάντηση: Re: Αντίφαση Vol.2: Μαζοχισμός: Βούληση vs Αυτοσυντήρηση

    Ακριβώς Κύριε !

    Και έναν πραγματικό μαζοχιστή τον ενδιαφέρει μόνον η ευχαρίστηση του σαδιστή του,μόνον όταν ο σαδιστής είναι ικανοποιημένος,ικανοποιείται και ο μαζοχιστής,ιδιαιτέρως δε, αν η χαρά του σαδιστή είναι η κακουχία του μαζοχιστή.Ανώμαλα πράγματα !