Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντί για συστάσεις.....

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Be_princess, στις 8 Μαϊου 2018.

1. Το σύμπαν δεν αναγνωρίζει ονοματα,
    ηλικίες, επάγγελμα.
    Άρα για εμένα ειναι σχεδόν αδιάφορες
    πληροφορίες.
    Το σύμπαν αναγνωρίζει συμπεριφορές.
    Αναγνωρίζει την δράση και την αντίδραση.
    Αναγνωριζει ενέργειες.
    Αναγνωρίζει συμπεριφορές.
    Για αυτές λοιπόν θα σας μιλήσω.
    Κάποτε κάποιος με είπε wonna be ποιήτρια, κάποιος άλλος ότι πρέπει να επιστρέψω στη γη.
    Κάποτε με χώρισε κάποιος γιατί βαρέθηκε τις "κουλαμαρες" και τις θεωρίες μου..
    Κάποτε φοβήθηκα που δεν ανήκα στο κοινωνικό σύνολο που επιθυμούσα.
    Τοτε ταρακουνηθηκα, αποστασιοποίηθηκα, άγγιξα τα όρια της μελαγχολιας. Αρχίσα να έχω, κατά τα δικά μου δεδομένα, παρεκλινουσα συμπέριφορα.
    Το ένοιωθα, με είχανε πείσει πως κάτι δεν πάει καλά με εμένα.
    Και κάπου εκεί ανάμεσα στο χάσιμο και στο ψάξιμο του εαυτού μου κατάλαβα ότι όλα είναι καλά με εμένα απλά το λάθος μου ήταν ότι προσπαθούσα εγώ να πλησιάσω τους άλλους αντί να γίνει το αντίθετο.
    Οτι το σύνολο προσπαθεί να με ρουφήξει, να με βάλει στη μάζα και να αποκτήσω και εγώ ένα κοινωνικό στάτους πολιτικά ορθό και αποδεχτο.
    Τότε σηκωθηκα, ανασυγκρωτηθηκα και κλειδωσα στην δική μου αλήθεια.
    Έγινα η πριγκιπισσα της ζωής μου εγώ χωρίς να περιμένω να με κάνει κάποιος άλλος.
    Αυτό φοβούνται οι άνθρωποι την αλήθεια.
    Την αλήθεια σου σε όλες τις εκφανσεις της ζωής σου.
    Την αλήθεια μας πρέπει να την υσπερασπιζομαστε παντού.
    Γιατί μόνο εμείς ξέρουμε πόσο πολύ παλέψαμε για αυτό, πόσα μπαούλα ανοίξαμε και με πόσους σκελετούς παλέψαμε.
    Σε αυτή την διαδρομή θα χάσεις ανθρώπους αλλά θα βρεις και πολλούς συνοδοιπόρους που θα σου απλώσουν το χέρι.
    Για να το συνδεσουμε λοιπόν με τα του οίκου μας, η δική μου αλήθεια είναι ότι στην κοινωνική μου ζωή ίσως να είμαι το πιο κυριαρχικό και το πιο σαδιστικο ατομο που γνωρίζω κυρίως όμως όσο αφορά την επαγγελματική μου ζωή.
    Ταυτόχρονα όμως υποβάλλω τον εαυτό μου σε αρκετές αυτομαζοχιστικες, αν είναι δόκιμος ο όρος, καταταστασεις.
    Όλοι έχουμε όλες τις πλευρές και μόνο εμείς αποφασίζουμε τι θα βγάλουμε προς τα έξω που και σε ποιον.
    Οπότε το πως εκφραζομαι σεξουαλικα είναι ο δικό μου τρόπος να κρατάω μια ισορροπία μέσα μου.
    Άρα η αλήθεια και η ελευθερία στην ερωτική μας έκφραση και η αποδοχή είθε να είναι η απαρχή μιας πιο απελευθερωμενης ζωής ....
    Ευχαριστώ όσους μπήκατε στον κόπο να με διαθασετε....

Last edited: 8 Μαϊου 2018
  2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Καλώς ήρθες,

Τι εννοείς; :- )

3. @Μαντλίν
    Τον εξωθω στα προσωπικά μου όρια παρατηρωντας τον αν αυτό σε καλύπτει

4. D Q Juls

D Q Juls Αρχή...Διαδρομή...Ηδονή...

Καλώς μας ήρθες.  
    Καλές αναζητήσεις.

5. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Καλως ορισες  

6. Higita

Higita Brain_alcoholic

Καλώς μας ηρθες!καλες αναζητησεις..

7. axis142

axis142 unforgiven

"you're the truth , not I" όπως λεει και το τραγούδι

8. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

έτσι! ειδικά αν είναι ωραία γκόμενα...

9. Ωραιος διαλογισμός...μόνο κόπος δεν ήταν.Ευχαριστώ και εγω που το γράψες!!!

10. Καλή λένε ότι είμαι.....
    Χαχαχαχαχαχα

11. Και εγώ....