Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντί κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 29 Οκτωβρίου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Συχνά παρατηρώ στο δρόμο (σε γυναίκες κυρίως αλλά και σε άνδρες κάποιες φορές) κάποια αξεσουάρ, π.χ. κοσμήματα. Δεν ξέρω γιατί κάποια τραβάνε το μάτι μου και κάποια άλλα όχι αλλά υπάρχουν κάποια αξιοπρόσεκτα για μένα που με βάζουν σε σκέψεις αν θα μπορούσαν να είναι ένα συμβολικό κολάρο του φέροντος  

Ξέρω θα πείτε πως ότι απλά βλέπω ό,τι θα ήθελα να δω   Παίζει και αυτό, δεν το αρνούμαι  

Και μόνον ως σκέψη πάντως μου αρέσει!!  

Πάντως εγώ φοράω πάντα κάτι αντί κολάρου: ο Κύριος μου έχει περάσει μια χειροπέδα στο αριστερό μου χέρι (της καρδιάς ). Μοιάζει πολύ με βραχιόλι και δεν τραβά τα βλέμματα αλλά υπάρχει εκεί  

Έχετε κάτι παρόμοιο ή έχετε φορέσει κάτι παρόμοιο στον υποτακτικό/ την υποτακτική σας;

Ή έχετε προσέξει αντίστοιχα αξεσουάρ που να σας έχουν υποψιάσει σε άλλους;

2. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ναι φυσικά!
    Έχω γνωστή μου που φοράει παντα στο λαιμό ένα κοσμημα αντί κολάρου.
    Είναι πολύ ομορφο για ολους εμας που ξέρουμε, αλλά και αντικειμενικά είναι ωραίο.

3. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

ναι...φυσικά, πάντα!!
    κάτι πολύ ιδιωτικό, καθόλου κραυγαλέο και πολύ ταπεινό....

4. margarita_nikolayevna

Όπως;  

5. Yakinth

Yakinth New Member

Αυτα τα δαχτυλίδια ειναι αρκετα κομψα και διακριτικα..

6. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

μα είναι αυστηρά ιδιωτικό..θα το ξέρω μόνο εγώ και αυτή!

7. margarita_nikolayevna

Σωστό  

8. venus

venus Guest

εγω φωραω μια μικρη λεπτη αλυσιδα με ενα μικρο λουκετακι παντα οταν ειμαι μαζι του,και βγαινει καποιες ιστιγμες μονο.πχ οταν ειμαι με την οικογενια μου

9. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Απο τον πρωτο Κυρη μου ειχα ενα δερματινο βραχιολι με το μονογραμμα Του στο κεντρο.Το εκαψα μαζι μ'Αυτον.

10. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Το έχω σκεφτεί και θα ήταν πολύ ωραία ιδέα. Η αίσθηση και μόνο ότι φοράς ''κολλάρο'' αντί κολλάρου ελεύθερα χωρίς αδιάκριτα βλέμματα είναι από μόνη της διεγερτική θα έλεγα.
    Θα ήθελα κάτι διακριτικό αλλά πολύτιμο (δεν θα ήμουν ευχαριστημένη με κάτι φθηνό ή ψεύτικο).
    Για να απαντήσω και στο άλλο σου ερώτημα, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρατηρεί κοσμήματα γυναικών (συνήθως στον λαιμό) και αναλόγως την συμπεριφορά τους στο κοινωνικό σύνολο να προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα.
    Επίσης μιας που το έθιξες πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να παρατηρώ ανθρώπους και να προσπαθώ να τους κατατάξω σε κατηγορίες όπως για παράδειγμα ''αυτός μου φαίνεται σαδιστής'' κλπ κλπ κλπ.

11. margarita_nikolayevna

Κι εγώ το κάνω αυτό!! Και απορώ με αυτούς που λένε "μα δεν περνά η ώρα στο τραίνο"  

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Ω, υπάρχουν ένα σωρό τρόποι να παρατηρείς τους ανθρώπους γενικά και ειδικά. Ή εμείς είμαστε περίεργες ή αυτός ο κόσμος πραγματικά δεν έχει κανένα ενδιαφέρον