Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντί κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 29 Οκτωβρίου 2015.

1. δεν εχουν τελειωμο.. σε νιωθω

2. Dapom

Dapom Contributor

Αντι κολάρου...το taxisnet

3. τσιπακι gps

4. Dapom

Dapom Contributor

Και τα facebook, foursquare κλπ...το ίδιο είναι

5. αν τα χεις ανοικτα... ενω με το τσιπ... αντε να πεις ψεμματα

6. Dapom

Dapom Contributor

Οτι είναι εφαρμογή σε κινητό...ανοιχτό είναι...γιατί βαριόμαστε να κλείσουμε τις αντίστοιχες υπηρεσίες εντοπισμού.

7. ααααα δεν ξερω εγω τα προσεχω αυτα τρωνε μοναδες 

8. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

9. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

νομίζω ότι λύτρωση είναι να μπορώ να τα βλέπω με απάθεια, συμπάθεια και με την συνειδητοποίηση ότι δεν μπορεί κάποια που δεν άξιζε να ορίζει τις αποφάσεις μου για το μέλλον.....

10. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Ομολογω πως δυσκολευομαι να κανω το συσχετισμο Dom-καποια που δεν αξιζε να οριζει τις αποφασεις μου,αλλα δεν το απορριπτω γιατι κανω τα πρωτα μου μπουσουλισματα στη σκλαβια και δε γνωριζω πολλα πραγματα.Στην απαθεια θα με βρεις συμφωνη,η συμπαθεια μου τα χαλαει ομως.
    Στην πυρα λοιπον...

11. Πολύ ωραίο θέμα Μαργαρίτα, μοιάζει να θέλει να πάρει κάποια μυστήρια μονοπάτια. Αγνοώ τι βλέπει ένας dom σε ένα κολάρο (π.χ. ιδιοκτησίες κέρατα κτλ), αλλά ένας σαδιστής σίγουρα βλέπει δύο χέρια να σφίγγουν το λαιμό ή μια θηλιά. Τι στηρίζει ο λαιμός; Το κεφάλι, που έχει τον εγκέφαλο, την σκέψη, την διανόηση που κάνει ξεχωριστό τον καθένα μας. Σφίγγοντας τον λαιμό, που έχει τις καρωτίδες, «ελέγχει» (έστω και ως ιδέα) κανείς την ροή αίματος και την οξυγόνωση του εγκεφάλου ή την ίδια την ζωή;   Αν κάθε τι έχει μια «Χ» σημασία, τότε γιατί κάποια, αποφασίζει να φορέσει κάτι που να παραπέμπει σε κολάρο, αν μια προηγούμενη εσωτερική ανάγκη δεν την ανάγκαζε για κάτι τέτοιο;
    «Δεν ξέρω γιατί κάποια τραβάνε το μάτι μου και κάποια άλλα όχι αλλά υπάρχουν κάποια αξιοπρόσεκτα για μένα που με βάζουν σε σκέψεις»
    -Ακριβώς στις ίδιες σκέψεις με βάζουν και εμένα και νομίζω, όπως λέει και ο Χέγκελ, «το τυχαίο είναι μια αιτία γιατί είναι τυχαίο, και επίσης, δεν έχει βάση γιατί είναι τυχαίο. Το τυχαίο είναι αναγκαίο και η ίδια η αναγκαιότητα καθορίζει την τύχη» άρα υπάρχει συγκεκριμένη αναγκαιότητα που επιλέγει κανείς κάτι ως προς την εξωτερική του εμφάνιση, ακόμη και τα δαχτυλίδια εκτιμούν κάποιοι, ότι δεν είναι τυχαία, για τα δάχτυλα που φοριούνται.
    «αν θα μπορούσαν να είναι ένα συμβολικό κολάρο του φέροντος»
    -Μπορεί ναι, μπορεί και απλά επιθυμία. Κοίτα, η ξαδέρφη μου στα 14ά της (β’ γυμνασίου) και φορά συνέχεια αυτό (από το λογαριασμό της στο φβ):

(Έχει και το ‘καταραμένο’ βλέμμα της brat-υπό). Εμένα μου έκανε ύποπτο από την αρχή. Σε κάποια φάση που ήταν με την θεία μου και υπήρχε μια συζήτηση για την κακοποίηση σε ένα ζευγάρι, είπα με νόημα «όχι, το ξύλο είναι καλό, αρκεί να πέφτει εκεί που πρέπει», σκάσανε πονηρά στα γέλια (και της έχωσα μια τσιμπιά στα μπούτια   ). Ποιος την ανάγκασε να φορά κάτι τέτοιο; Κανείς! Είναι απλά, στην φύση της; [Τον άλλο μήνα γιορτάζει, να της έπαιρνα δώρο μια αλυσίδα για το λαιμό;   Ξέρω ότι μου έχει αδυναμία, αν την φορά θα είναι ένα «πράσινο φως» ή σκέφτομαι πρόστυχα; Και τι σκατά να πάρω τώρα σε ένα 14χρονο και να μην με κράξουν και οι θείοι; ].
    «Ή έχετε προσέξει αντίστοιχα αξεσουάρ που να σας έχουν υποψιάσει σε άλλους;»
    Μπορεί κανείς να πει, ότι τώρα πια, οι αλυσίδες στα πόδια έχουν απενοχοποιηθεί. Τους κατάδικους αλυσόδεναν. Άσε αυτές με τα κουδουνάκια! Λες και περνάει σκυλίτσα από δίπλα σου. Επίσης, σκουλαρίκια ή τατουάζ σε περίεργες μεριές, κάτι λένε σίγουρα. Τεσπα δεν θέλω να επεκταθώ, ίσως και εγώ να τα βλέπω όλα (καχ)ύποπτα   Χωρίς πλάκα τώρα, ένας φίλος μου gay, βλέπει παντού gay. Κι εγώ όταν ήμουνα φαντάρος, παντού φαντάρους έβλεπα. Λες να παίζει καμιά τέτοια μαλακία ρε γαμώ το; Ξέρω ‘γω…
    Υ.Γ.: Έχεις και εσύ το «φετίχ των ερωτήσεων» ε; Μπράβο, γινόμαστε πολλοί! Εγώ, εσύ, η Μπρέντα, η Ισμήνη, ο Άντερχερφιτ. Ωραίο, να ρωτάμε και να θέλουμε να μαθαίνουμε, σίγουροι ότι ένα ξέρουμε: Την τύφλα μας! Αυτό και άλλα σοβαρά, έχω σκεφτεί για νήματα, αλλά ντεμπούτο πρέπει μ’ ένα νήμα...   Καλή συνέχεια...
    βρε συ… αυτό το δαχτυλίδι της «Ο» κράζει από μακριά! Ένας σκυλοπνίχτης στο λαιμό, ποιο διακριτικός θα είναι  

-Αυτό το λες για κάποια αξεσουάρ, ρούχα, στυλ, ντύσιμο ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό; Τι σε κάνει να φτάνεις σε τέτοιες εκτιμήσεις; Θα ‘θελες / μπορούσες να το αναλύσεις λίγο;

12. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

το εχω φτιαξει ηδη με τη μορφη σφηνας