Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντί κολάρου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 29 Οκτωβρίου 2015.

1. ούτε απο ποδόσφαιρο κατέχω...

αλλα μην τρομάζεις..

δεν τις συνδέω κάπου,απλώς μιας και ρώτησες αν έχω κάποιο ενδιαφέρον στα άστρα
    είπα να τοποθετηθώ,να μην αφήσω κάποια απορία εκκρεμή
    ας πούμε

όσον αφορά την πέτρα τώρα,μην τρομάξεις παλι
    αλλα δεν συνδέεται με τα προηγούμενα που ανέφερες

(ασε που δεν τη φοράω κιολας τωρα που γράφω)

εν τω μεταξύ...
    το προηγούμενο κομμάτι μου έφερε συνειρμικά κι αυτό..

δεν πειράζει αν νιώθεις πως γαργαλιέσαι,
    (αν θέλεις μπορείς να ξυθείς κιολας)
    βέβαια,δεν στα αφιερώνω τα κομμάτια αυτά...
    αλλα πόσο συναρπαστική η Ανατολή ..
    χρώματα...ήχοι..μυρωδιές..
    μαγική..

Last edited by a moderator: 12 Νοεμβρίου 2015
  2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Απογοητευση θα πληξει τους θαυμαστες της εγχρωμης πετρας.

Ειμαι σιγουρη πως επικροτησαν το στολιδι (οχι ολοι βεβαια) και οχι το πανεμορφο πλασμα της φωτογραφιας.

3. kazolin

kazolin Guest

εμένα μου άρεσε ένα πόστερ που είχε στον τοίχο κολλημένο η κοπελιά
    και γι αυτό και πάτησα λάικ

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

εντάξει η διαχείριση ειναι supernova με ε  

Last edited: 13 Νοεμβρίου 2015
  5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Όμορφα αυτά και συμφωνώ βεβαίως!  
    Και φυσικά ποτέ μα ποτέ δεν πετάω δώρο ενός σημαντικού ανθρώπου για μένα, ακόμη και αν χαλάσει (πολύ).  

Κάτι όμως που με έμαθε ο ίδιος Άνθρωπος που μου πέρασε το βραχιόλι στο χέρι είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν είναι αντικείμενο και ακόμη περισσότερο κανένα αντικείμενο δεν είναι άνθρωπος. Μπορεί να είναι ένας συμβολισμός αλλά πέραν τούτου έχω καθήκον, μου όρισε Εκείνος ως καθήκον να μην συνδέομαι με κανένα αντικείμενο έστω και τόσο δα περισσότερο από το συμβολικό. Ακόμη και αν αυτό το αντικείμενο είναι η δική Του χειροπέδα στο χέρι μου  

6. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

ασχετο! αλλο η συνδεση με ενα αντικειμενο και αλλο ο σεβσσμος ενος συμβολισμου. σε καθε περιπτωση χαιρομαι να μαθαινω αποψεις σηματικοτατων ανθρωπων

7. regina rosa amat

regina rosa amat Dark Angel of Love has a Dark side

8. sssppgr

sssppgr Regular Member

Προσωπικά προτιμώ ένα σκουλαρίκι στο μουνι. Αν θα το τρυπισει η οχι ( κλιπ) ειναι επιλογή της σκλαβας. Συμβολίζει οτι μου ανήκει. Πιστεύω οτι ειναι αρκετά διακριτικό , αλλα κάνει την σκλάβα να νοιώσει οτι όλος ο κόσμος την γδύνει με τα μάτια του, ιδιαίτερα ενδιαφέρον όταν φοράει κολλάν.

9. Νηρηίς

Νηρηίς Guest

+   =  

(στο δικό μου,εσωκλείεται και μια μικρή φωτογραφία μας,στων πτερών την αγκάλη,φωτό αριστερά)

10. thanasis

thanasis Contributor

11. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

δραστικα μετρα ! ευγε @thanasis

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τα gm είναι για τα σκουπίδια όπως και να έχει.