Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλαγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος JohnPA, στις 21 Αυγούστου 2017.

1. Μα φυσικά, υπάρχουν τα παραθυρακια. και Πρέπει να κάνεις εξέταση εφόσον απεχεις τρεις μήνες από οποια σεξουαλικη δραστηριότητα, το γνωρίζω αυτό.

2. milgeo69

milgeo69 Regular Member

Πόσες όμορφες λέξεις σε λίγες αράδες.... Λείπεις.....  

3. Είμαι παρθένα, ούτε ένας σύντροφος!
    Τι να σου πω.. Το σάλιο μου χαλαω

4. JohnPA

JohnPA Regular Member

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ γνωρίζεις κάποιον και μετά 10 μέρες τον στέλνεις για εξετάσεις και αυτές τις 10 μέρες τι κάνετε μόνο καφέ

5. JohnPA

JohnPA Regular Member

Σε πιστεύω

6. tithon

tithon Contributor

τόσο η φοβική, όσο και επιπόλαιη στάση απέναντι στην καθημερινότητα μεταθέτουν το ουσιώδες στην περιφέρεια.

7. Άκου προσεκτικά λοιπόν τι κάνω αυτές τις δέκα μέρες και τα δέκα χρόνια.. Κάνω ότι γουστάρω..

Όταν θέτεις δημόσια ένα θέμα, θα πρέπει να μπορείς να διαχειριζεσαι και τις απαντήσεις που λαμβάνεις..
    Εγώ μίλησα καθαρά για το δικό σου καλό, αν δεν σε ενδιαφέρει εσένα, πρόβλημα σου. Ας βγαίνεις στο δρόμο και ας πηγαίνεις με ότι κινείται

8. JohnPA

JohnPA Regular Member

Καταρχήν μην θυμώνεις απαντώ σε όλους με το ίδιο στυλ και με ευπρέπεια για το καλό μου ασχολείται μόνο η μαμα μου και τέλος επιλέγω με αυστηρά κριτήρια με ποιους θα πάω

9. Τα αυστηρά κριτήρια μάλλον δεν είναι και τόσο αυστηρά και αυτό φαίνεται από το θέμα που εθεσες.
    Η ευπρεπεια ήταν ολοφανερη σε όλα τα μηνύματα σου.

10. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Με ενοχλεί που αντιμετωπίζουμε μίας τέτοιας τεχνολογίας υιό σαν κάτι τόσο απλό και τόσο χαζό ως οντότητα λες και μιλάμε για τον υιό της ανεμοβλογιάς.
    Είναι αδικία θαρρώ, το λιγότερο για την υπόσταση του.

Ξέρεις τι? δεν είμαι ενάντια σε αυτό που έκανες, είμαι υπέρ της ελεύθερης βούλησης ακόμη και σε τέτοια θέματα ακριβώς επειδή αφορά μόνο την προσωπική υγεία ενός ατόμου. Αν ήταν κάτι που μεταδιδόταν με τον αέρα ή με άλλο μέσο πέρα από την σεξουαλική επαφή (και το αίμα φυσικά) θα είχα τις αντιρρήσεις μου.

Είναι καθαρά δικαίωμα του κάθε ατόμου, και φυσικά και των τεσσάρων σας, το πως θα χειριστεί την σεξουαλικότητα του και το τι προφυλάξεις θα πάρει. Το ότι δεν ήταν ασφαλές το παιχνίδι σας νομίζω ότι δεν χωράει αμφισβήτηση. Το σε τι θέση βάζεις την ασφάλεια σου σε σχέση με την καύλα είναι καθαρά δική σου απόφαση και τούτο, ειλικρινά, περάνει άκριτο από την πλευρά μου. Δεν το κρίνω ούτε ως λάθος ούτε ως σωστό αυτό που έκανες το αντιμετοπίζω απλώς ως την σεξουαλική σου κουλτούρα ή οποία μπορεί να ταιριάζει με την δική μου ή όχι.

Άλλωστε αν ήτανε η θνησιμότητα του ανθρώπινου γένους να κρίνεται μονάχα από το aids το προσδόκιμο ζωής θα ήταν πολύ μεγαλύτερο, είμαι σίγουρος.

Αν κάτι ήθελα να τονίσω ήταν η κατα την γνώμη μου λανθασμένη σιγουριά της @DOMINA-G απέναντι στις εξετάσεις για τα σούμούνού και αυτό μονάχα όσο αφορά το σχόλιο που έκανα.

Σύντροφο (αρσενικό) στην σεξουαλική μου ζωή δεν είχα έως τώρα.
    Συντρόφους (θηλυκές) πρέπει να είχα κανα δύο αν θυμάμαι καλά. Αν.

Last edited: 23 Αυγούστου 2017
  11. n0mad

n0mad Dirty Forty

άλλα δυο πόστ και θα πάρει τον Έρικ να ακυρώσει τα Χριστούγεννα.

12. tithon

tithon Contributor

σιγά μη ζει ως τα χριστούγεννα