Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανταλλαγη χωρίς επαφη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Sadistcop32, στις 18 Οκτωβρίου 2021.

1. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου..
    Γνωρίζω κάποια από τιντερ..δεν ήθελε σεξ λόγω υποχρεώσεων και εγώ επίσης το ίδιο..
    Τελοςπαντων μετά από πρόταση μου βρεθήκαμε σε κεντρικό σημείο στην Αθήνα σε μεγάλο εμπορικό.. έκανε πως ψώνιζε και εγώ δίπλα της χάζευα.. φορούσε φόρεμα.. μπαίνει δοκιμαστήριο παίζει το μουνι της μέχρι να χυσει και λερώνει όσο μπορεί το βρακάκι της...εγώ επίσης μπήκα και ενώ έβλεπα βιντεοκληση να το παίζει τραβάω μια μαλακια και χυνω στο χέρι μου στη χούφτα.. βγαίνω απ εξω με προσοχή να μη σταξουν με ένα χαρτί για κάλυψη και βγαίνει και αυτή...ευτυχώς δεν είχε κόσμο και της βάζω το χέρι στο στόμα και τα γλύφει τα καταπίνει.. μου δίνει το μουσκεμενο μυρωδάτο εσώρουχο στο χερι και το βάζω τσέπη...υπόψιν η διαδικασία ανταλλαγής κράτησε 1-2 δευτερόλεπτα...
    Σαν πράξη με καβλωσε περισσότερο και από σεξ...και την ίδια.. και βρεθήκαμε πρώτη φορά!
    Έχετε ανάλογες εμπειριες;

2. Error

Error ΜατόσηδύναμηπεςμουπουνατηνβρωναμπωστηναγκαλιάΣουυ

Σε καποια μαγαζια οι καμερες βλεπουν εξω απο τα δοκιμαστηρια. Just to know.

3. Sadistcop32

Sadistcop32 New Member

Μια χειραψία και ένα γρήγορο χαιδεμα στο στο πρόσωπο..γνωρίζω τι λες και προσεχω..δεν θέλω να εκτεθω

4. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Σε καποια μαγαζια οι καμερες βλεπουν και μεσα στα δοκιμαστηρια, απλα το μαθαινουμε απο το ιντερνετ...

5. Peter_45

Peter_45 New Member

Θα μου άρεσε μια τέτοια εμπειρία. Το βασικότερο είναι να είναι με άγνωστη , με την οποία δεν έχουμε κάνει σεξ . Θα ήθελα όμως μεγαλύτερη διάρκεια. Με εξιτάρει η διάρκεια σε όλα. Θα ήθελα καφέ σε σημείο με κόσμο . Και ερημικό βέβαια δεν θα είχα πρόβλημα. Και εκεί να της χάϊδευα τα πόδια ή τα έγλειφα. Και μετά σε δοκιμαστήριο να δοκιμάζει ρούχα ή εσώρουχα. Όνειρα φθινοπωρινής νυχτός βέβαια μάλλον όλα αυτά στη συντηρητική ελλάδα.