Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 1 Ιουνίου 2011.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Κοίτα, δικό σου ήταν το θρέντ με ερώτηση μάλιστα οπότε σε αυτό απάντησα.  
    Δεν βλέπω που έδειξα ενδιαφέρον για τη συνέχεια , αλλά όπως και να έχει thanks for sharing!

    Όσον αφορά την δική μου τη θέση μπορώ να σου πω απλά ότι ειμαι σε Μ/σ σχέση για δύο συναπτά έτη και ότι πάρα πολύ απλά (εφόσον περάσαμε το σταδιο του διαλόγου, εφόσον μιλήσαμε , εφόσον συναίνεσα, εφόσον με σεβάστηκε, και αφού ξανασυζητήσαμε 32 φορες κάτω απο την πανσέληνο και φάγαμε και λίγο σέληνο) κάνω ό,τι μου πει. τελεία.
    Κολοτούμπες? Κολοτούμπες.
    Ακόμα και το κολάρο μου το διάλεξε έτσι ώστε να μου θυμίζει ότι παρόλο που κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα κάνω.
    Επίσης, δεν υπάρχει ζυγός που όταν γράψει "το επιθυμώ τρελά" τότε μόνο εγώ το κάνω!
    Έχει τύχει να κάνει πράγματα που δεν τρελενόταν κιόλας μόνο και μόνο γιατί εκείνος είναι σαδιστης και απλά ήθελε να το κάνει.
    Και you are more than welcome να θυμάσε τι απάντησα  
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Συγνώμη που παρεμβαίνω MasterAndreas, αλλά αν δεν πρόκειται για αντικειμενικά σκληρά όρια, τα οποία και αυτά λίγο λίγο τεντώνονται, δεν υπάρχει "θέλω / δεν θέλω" για σκλάβα, όχι επειδή το λένε τα ιερά βιβλία αλλά επειδή η σκλάβα δονείται στα θέλω του Αφέντη της. Σύμφωνοι, υπάρχουν πράγματα που κάνει χωρίς να της αρέσουν, σεξουαλικά και μη και μάλιστα κατ' επανάληψη, αλλά και πάλι και αυτά ακόμα, σταδιακά γίνονται δικά της και τα θέλει πολύ, ίσως περισσότερο από αυτά που της άρεσαν στην αρχή, επειδή είναι του Αφέντη της.

    Από που και ως που μια που για να κάνει εμβόλιο όταν ήταν παιδί σηκωνόταν η γειτονιά στο πόδι, να χύνει από τις βελόνες που της βάζει ο Αφέντης της; Για παράδειγμα, αυτό.

    Και δεν παίζει καθόλου αυτό που λέτε "το επιθυμεί τρελά", ποιος επιθυμεί τρελά, ο Αφέντης; Και τι λέει, "έλα πουλάκι μου αφού ξέρεις πόσο πολύ το θέλω αυτό που δεν μου δίνεις;" Χάνει τον έλεγχο έτσι και η ανταλλαγή ελέγχου - ο οποίος βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, στον Αφέντη δηλαδή - είναι αυτή που κάνει και τους δύο ευτυχισμένους.

    Εντολή δίνει ο Αφέντης και αυτό που διατάζει γίνεται. Έτσι είναι και οι δύο ευτυχισμένοι.

    Αν δεν γίνει, αν παρακούσει η σκλάβα, τότε αρχίζει το πρόβλημα. Αν η τιμωρία είναι λύση και ανακούφιση και εξέλιξη για τη σκλάβα, δεν ξέρω αν είναι για τον Αφέντη. Με τα δικά Του συναισθήματα, επειδή η σκλάβα Του Τον παράκουσε ποιος ασχολείται;

    Αυτό που βρίσκω οπτική Κυρίαρχου και δεν με καλύπτει, είναι η λογική "δεν υπάκουσες άρα την ώρα εκείνη δεν ήσουν σκλάβα". Στέκει λογικά αλλά κατά τη γνώμη μου στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι και εξαρτάται πολύ από το πώς ένιωθε εκείνη την ώρα η σκλάβα.

    Κακά τα ψέματα, δεν μπορεί κάποια να υπακούει με το ζόρι, όπως δεν μπορεί να είναι καλή σκλάβα από το φόβο της τιμωρίας.
     
  3. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Αι γειά σου, άν δεν έχει λοιπόν την φωνούλα μέσα της, που να την κάνει να "επιθυμεί" να υπακούσει, τι να σου κάνει ο έρμος ο δάσκαλος??? Με το καλό δεν γίνεται, με το ζόρι δεν γίνεται.....έ άντε μου στο...........μπίπ..πππππ.

    Εκπαιδεύεται όποια θέλει να εκπαιδευτεί, και είναι σκλάβα όποια από βαθιά μέσα της, επιθυμεί να είναι, .....όταν θέλει.... και όσο θέλει να είναι.  
     
  4. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Μπορείς να μου δόσεις μια ειλικρινή απάντηση, που θα λύσει όλες τις δικές μου απορίες.???
    Είσαι ερωτευμένη μαζί του, τον αγαπάς???
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Όλες μου οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς. Δεν υπάρει λόγος να μην είναι.
    Σαφώς και είμαι ερωτευμένη μαζί του και σαφώς και τον αγαπάω. Τόσο πολύ που έχω καταφέρει να κάνω όλη αυτή την προσπάθεια.
    Τώρα απαντησέ μου κ εσύ σε κάτι.
    Τι σχέση είχε αυτό με όσα έχουμε ποστάρει μέχρι τώρα?
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Για μένα εξηγεί πολλά πράγματα αυτό. Πεποίθησή μου, είναι πως μια γυναίκα ερωτευμένη, μπορεί να είναι η τέλεια υποτακτική ή ακόμα και σκλάβα (όταν έχει τον ανάλογο υποτακτικό ψυχισμό). Είναι διατεθημένη να ξεπεράσει τον εαυτό της προκειμένου να τον ευχαριστήσει. Το κακό είναι πως ο έρωτας δεν διαρκεί πάρα πολύ. 
     
  7. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Θα σταματήσω να σχολιάζω ή/και να διαφωνώ κάπου εδώ. Οι λέξεις που τόσο αυθαίρετα χρησιμοποιείς για εμένα έχουν άλλο νόημα και εφόσον υπάρχει επικοινωνιακό κενό νομίζω ότι άδικα παιδεύουμε ο ένας τον άλλον με ποστ επί ποστ we can just agree to disagree and life goes on.
     
    Last edited: 18 Νοεμβρίου 2011
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Και κάνεις πολύ καλά Ελένη μου, κερδίζεις πόντους και την εκτίμησή μου.. Εσύ μπορεί να έχεις βρεί το τέλειο BDSM ταίρι σου, ενώ εγώ αντίθετα το αναζητώ. Πρέπει λοιπόν, να μην γίνομαι πάντα ευχάριστος και συναινετικός, τεστάροντας και αξιολογόντας τον συνομιλητή μου. Σε ευχαριστώ για την υπομονή σου. 
    (αν ποτέ γνωριστούμε από κοντά, θα διαπιστώσεις πως είμαι άνθρωπος που δεν θυμώνεις εύκολα μαζί του)
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Τι είναι η συναίνεση κατά την προσωπική σου άποψη;

    Κρατάει κάποιος, κάποιον παρά την θέληση του. Αυτός που κρατείται μπορεί κατά την προσωπική σου άποψη να χαρακτηριστεί ως σκλάβος ή σκλάβα;
     
  10. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Αυτό που περιγράφεις, "Ομηρία" θα το έλεγα Ηλία. Δεν είναι όμως αυτό που λέω εγώ, για την τσακπινούλα τη Ζουζουνέλ, η οποία θέλει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, αλλά τα έχει βρεί λίγο μπαστούνια, σε μια συγκεκριμένη απαίτησή μου. 
     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όταν η υ λέει όχι, υπάρχουν ορισμένοι λόγοι.
    1ον. Ο Κ δεν σεβάστηκε ή δεν έκανε σωστή εξέταση εξ'αρχής σε σχέση με τα σωστα όρια και τις αντοχές του υ ή πιστεύει πως η σχέση έχει προχωρήσει σε επίπεδα επαφής , τα οποία προφανώς δεν υπάρχουν ακόμα. (δηλαδη ο Κ βιάστηκε)...
    2ον. Ο Κ δεν κατάφερε να δει και να αναλύσει την ψυχοσύνθεση της υ έτσι ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται τί ακριβώς θα επακολουθήσει με την παραβίαση// επιβολή της συγκεκριμένης πράξης, ή δεν κατάφερε να αναλύσει επαρκώς την πηγή της άρνησης.
    3ον. Το υ δεν είναι υ, καθώς τα συνειδητοποιημένα υ που έχω συναντήσει εγώ έχουν τεράστιο βελινεκές στον ψυχισμό τους , τέτοιο ώστε να όχι μόνο να χωράνε τις επιθυμίες του Κ τους αλλά και να μην μπορούν παρά να τις ενσωματώσουν στο είναι τους. Είναι απλά ένα βαθειά παθητικό άτομο, με κατεβασμένες άμυνες. Σε αυτές τις περιπτώσεις εγώ θα αφύπνιζα το άτομο και θα το άφηνα να φύγει.
     
  12. Noardos

    Noardos Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Κάτι από τα εξής κατ εμέ θα ισχύει:
    1)Η Ζουζουνέλ δεν είναι υποτακτική και απλά το προσποιείται.
    2)Μια άρνηση έχει αιτίες (πέραν της προαναφερομένης)
    α)Δεν νιώθει ασφάλεια, σιγουριά, εμπιστοσύνη να προχωρήσει.
    β)Ο Κύριός της δεν έχει καταλάβει πως πρέπει να την χειριστεί.
    γ)Περνάει κρίση η σχέση τους και δεν το έχουν συνειδητοποιείσει.
    δ)Η Ζουζουνέλ είναι για άλλους λόγους κυρίως μαζί του (πχ οικονομικούς)
    ε)Ο Κύριός της, της ζητάει από το 2 να πάει στο 10 με σάλτο μορτάλε
    Η στάση του Master της θα έπρεπε να έιναι :
    1)Να καταλάβει ποια είναι οι αιτία που αρνήται η υποτακτική του.
    2)Να βρει τον τρόπο ώστε να τα ξεπεράσει και να πάρει αυτό που θέλει.
    (Βέβαια ένας σημαντικός παράγοντας είναι και το πόσο χρόνο θα πάρει όλο αυτό, καθότι αν είναι για να ξεπεράσει τον εαυτό της να θέλει 10 χρόνια...)
    Όσον αφορά την πίεση και την τιμωρία πιστεύω ότι εκ των προτέρων γνωρίζει ότι αν δεν τηρεί αυτά που της έχουν ζητηθεί θα τιμωρείτε. Το να την πιέζει αποκλειστικά και μόνο αυτό δεν νομίζω πως θα οδηγήσει κάπου καλύτερα. Θέλει τακτική και έξυπνο χειρισμό χωρίς να την κάνει να νιώθει δυσφορία και καταναγκασμό.