Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterAndreas, στις 1 Ιουνίου 2011.

  1. striggla

    striggla Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    ούτε εγώ εγκρίνω την παράλληλη σχέση, απλώς δεν κρίνω. τέλος!
     
  2. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Ανοχη = συνενοχη.
     
  3. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Νομίζω πως το θέμα είναι αρκετά λεπτό για να μπορούμε να μιλάμε για συνενοχές. Μήπως θα έπρεπε να σέρνονται οι μοιχοί στο αυτόφορο, όπως συνέβαινε μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '80; Ή μήπως θα έπρεπε να λιθοβολούνται δημοσίως οι παντρεμένοι που έχουν παράλληλες σχέσεις; Ο καθένας λειτουργεί στη ζωή του όπως θέλει. Δεν απαίτησε κανείς να εγκρίνεις αυτή τη στάση, πόσο μάλλον να την εφαρμόσεις, αλλά από εκεί και πέρα, το να κατακρίνονται οι προσωπικές επιλογές του άλλου, νομίζω δεν είναι κι ό,τι καλύτερο.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    α)O K ζυγίζει το re-negotiation που γίνεται.

    β)Αν διαπιστώσει εν γένει ασυμβατότητα ή/και οτι δεν μπορεί να βάλει νερό στο κρασί του σε σχέση με την επιθυμία του που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί, είτε

    β1) αποδεσμεύει και ικανοποιείται από άλλο άτομο, είτε

    β2)(ανοιχτά) ψάχνει εν παραλλήλω άτομο να τον ικανοποιήσει. Έτσι, γλιτώνει χρόνο και kefalistontoixoxtyping.

    γ) Αν είναι μη-σκληρό ως όριο, τότε μπορεί να δουλευτεί παράλληλα με τη σχέση, χωρίς πίεση. Συνήθως είναι αρκετός ο εντοπισμός των λόγων που είναι όριο και ρίξιμο φωτός με πληροφόρηση πάνω στους λόγους αυτούς. Όταν κριθεί οτι το υ είναι έτοιμο, γίνεται επαναδιαπραγμάτευση και πράξη.

    δ) Αν είναι σκληρό και υποφερτό από τον Κ, τότε κυττάζει να εστιάσει και ενδυναμώσει αυτά που μπορούν να του προσφερθούν, αποδεχόμενος οτι δεν είναι όλοι για όλα. Ειδάλλως, πάμε ξανά στο β).
     
  5. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Ουτε εγω απαιτησα να εγκρινεις τα σχολια μου. Κανεις δεν μπορει να το κανει αυτο.

    Γιατι να μην κατακρινονται οι προσωπικες επιλογες? Δεν το καταλαβαινω αυτο. Οταν λεμε συγχαρητηρια σε καποιον για κατι που εγκρινουμε, δεν κρινουμε στην ουσια την προσωπικη του επιλογη?

    Το καθετι εδω μεσα ειναι προσωπικη επιλογη. Γιατι πρεπει δηλαδη να ακουγονται μονο τα μπραβο στις "σωστες" συμπεριφορες και οχι καποιες ενστασεις στις "λαθος".

    Πολυ μονοπλευρα το εχετε παρει ολοι.

    Κρινεσαι συμφωνα με αυτα που θα δηλωσεις, με αυτα που θα γραψεις, και για τους λογους που θα υποθεσει ο απεναντι σου οτι εκανες αυτο που εκανες. Επειδη υπαρχουν παντρεμενοι που ξενογαμανε, και το παιζουν μαστερ και αφεντες το ξερουμε. Δεν σημαινει ομως οτι πρεπει να παρουμε τον οποιονδηποτε στα σοβαρα επειδη απλα μπαινει σε ενα φορουμ και δηλωνει αφεντης. Ολα μια αλυσιδα ειναι. Την γνωμη μου την ειπα πολλακις, και με επιχειρηματα, δεν εκανα καποια επιθεση οπως θες να πιστευεις.
     
  6. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Anacreon, θα εισηγηθώ να σε προσλάβουν στο διπλωματικό σώμα, πολύ διπλωματική η απάντησή σου Εσύ ποιά επιλογή συνιστάς?
     
  7. Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Για μένα οι βασικοί παράμετροι θα ήταν δύο:
    α) Πόσο έντονα επιθυμώ το συγκεκριμένο ερωτικό παίγνιο που αρνείται η νεαρά.
    β) Πόσο έντονα επιθυμώ τη νεαρά.

    Οπότε:
    Αν ήταν έντονο το (α) και έντονο το (β), τότε θα φρόντιζα να εργαστώ πάνω της για να καταλήξει να μου το ζητάει.
    Αν ήταν έντονο το (α) και χλιαρό το (β), θα έβρισκα άλλη.
    Αν ήταν χλιαρό το (α) και έντονο το (β), θα έπαυα να επιθυμώ το (α).
    Αν ήταν χλιαρό το (α) και χλιαρό το (β), θα έβρισκα άλλη.
     
  8. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub



    Συμφωνώ και επαυξάνω..!!!!! μες το μυαλό μου είσαι.
     
  9. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Κάθε άποψη δεκτή αγαπητέ μου.....δεν υπάρχουν απόλυτα στεγανά σε αυτά τα πράγματα. Σχεδόν όλα είναι υποκειμενικά, καλά να περνάμε.... αυτό πιστεύω επιδιώκουμε όλοι μας.
     
  10. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    Ο,τι ειναι στεγανο, καποια στιγμη θα ραγισει και απο την πολλη πιεση, οποτε συμφωνω απολυτα.

    Και ναι, πρεπει να περναμε καλα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα.

    Αρκει να υπαρχει και ειλικρινεια οπως επισης η ευτυχια μας να μην ειναι αφορμη για να δυστυχει καποιος αλλος, σιωπηλα η μη.

    Προσωπικη μου αποψη παντα, οπως το καθετι που γραφω.
     
  11. Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub


    Νομίζω ότι πρέπει να σημειωθεί ότι η συναίνεση της υποτακτικής πρέπει να δίνεται κάθε φορά, όχι εφάπαξ που υποτίθεται ότι δίνεται από μία σκλάβα (αν και νομίζω ότι ούτε αυτό συμβαίνει - και η σκλάβα μπορεί να άρει τη συναίνεσή της ανά πάσα στιγμή και πρέπει να το κάνει όταν πλέον δεν αντλεί κάποιου είδους απόλαυση από τις καταστάσεις που βιώνει με τον Αφέντη της). Το BDSM είναι συναινετικό, αλίμονο αν μιλούσαμε για πραγματική σκλαβιά τύπου Αμερικάνικου νότου... :scared:Συνεπώς, ο Master σαφώς και δεν έχει άλλη επιλογή από το να σεβαστεί τα θέλω της υ. Ποιά δηλαδή είναι η εναλλακτική? Να ασκήσει σωματική βία και να την υποχρεώσει να κάνει κάτι στο οποίο δε συναινεί?? Στην Ελλάδα του 2011 ?? 


    Όλες οι απαιτήσεις του Master και το D/s γενικότερα, βρίσκονται μέσα σε ένα πλαίσιο, συμφωνημένο από την αρχή, διευρυνόμενο διαρκώς όσο χτίζεται η εμπιστοσύνη από την πλευρά της υ, όσο εξελίσσεται αυτή αλλα και ο Κ της και όσο αναπτύσσονται κώδικες επικοινωνίας μεταξύ τους. Η ανυπακοή σαφώς και πρέπει να τιμωρείται, πάντα όμως μέσα στα πλαίσια του συγκεκριμένου Κ/υ. Το να έχει το υ μου εντολή να χύνει κάθε Τετάρτη μεταξύ 22.00 και 01.00 και να μην το κάνει, επιφέρει τιμωρία. Είναι μια τιμωρία που πρέπει να είναι δυσάρεστη. Θα βρίσκεται όμως στο πλαίσιο της λογικής και των ρόλων που παίζονται. Θα αποσκοπεί στο να κρατήσει τις ορθές ισορροπίες Κυριαρχίας/υποταγής. Δε θα της ζητήσω να κόψει το δάχτυλό της... Ούτε και ποτέ θα έπρεπε να δώσω εντολή να κάνει κάτι για το οποίο δεν υπάρχει η συναίνεσή της.


    Όσον αφορά στο αν ο τύπος μετράει και μπορεί να βρει άλλη, δε θα πω ότι πρόκειται για δήλωση - προπομπό συναισθηματικού εκβιασμού (για κάτι τέτοιο μου φαίνεται αλλά δε θέλω να κρίνω ηθικές συμπεριφορές ανθρώπων από μερικές λέξεις) αλλά ότι αν κρίνει ότι προτιμά κάποια άλλη, δεν έχει παρά να το κάνει 
     
  12. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Αντιμετώπιση ανυπακοής Sub

    μα, έτσι δεν γίνεται;
    Καλή η πλάκα, αλλά σοβαρεύομαι τώρα  
    Μεταξύ τιμωρίας και υποχώρησης δηλαδή σεβασμού του "δεν θέλω" της και όχι του θέλω της, έχει διαφορά, παρεμβάλεται ο δρόμος του χειρισμού, της εκπαίδευσης, της άσκησης πίεσης με τον όμορφο τρόπο κ.λπ
    Υπάρχει και το λεγόμενο post - consensual BDSM, το οποίο εγώ αντιλαμβάνομαι ότι δεν λέει πως μετά τη συναίνεση όλα γίνονται συναινετικά αλλά πώς μετά τη συναίνεση αρχίζει το σκηνικό λίγο λίγο να αλλάζει προς μη συναινετικά, για ορισμένους του M/s αυτό είναι το ultimate, η σκλάβα να φτάσει κάποτε στο σημείο να αποδέχεται και να απολαμβάνει το μη συναινετικό.

    Ασφαλώς το σωστό για να είναι βέβαιο ότι δεν θα τραβιέται κανείς στα δικαστήρια είναι συναίνεση με το κομμάτι και ασφαλώς το άλλο αφορά ελάχιστους και φτάνουν σε αυτό ακόμα πιό ελάχιστοι.
    Δεν είναι θέμα σεβασμού των θέλω της είναι θέμα ότι μπροστά στις αναστολές της υποτακτικής ο Κυρίαρχος έκανε πίσω, ε, δεν γίνεται τίποτα έτσι!
    Αυτό είναι θέμα υψηλής μαστορικής, τί να πω η πτωχή, ευτυχώς υπάρχουν και κάποια πράγματα για τα οποία δεν έχω άποψη, μόνο που θυμίζω ότι αρχικά το θέμα με την υποτακτική ζουζουνέλ ήταν ότι είχε συναινέσει και μετά έκανε πίσω. Το πρώτο που γίνεται είναι να βρει άκρη ο μάστορης γιατί τσίνισε η υποτακτική ζουζουνέλ - δεν είναι εύκολο - μετά, είπαμε... θέλει τέχνη  
    Στον Καναδά του 2011 ήταν ένα ζεύγος που συναινούσε με το κομμάτι και είχε συναινέσει σε παιχνίδια asphyxiation, η υποτακτική λιποθύμησε πάνω στο παιχνίδι, έπεσε αναίσθητη και ο Κύριός της την σοδόμισε την ώρα που ήταν αναίσθητη και ενώ στο συμβόλαιό τους δεν έλεγε τίποτα για πρωκτικό σεξ. Η υποτακτική, όταν συνήθλε, τον πήγε στα δικαστήρια, όχι επειδή λιποθύμησε από τον ελαφρύ στραγγαλισμό, σε αυτό είχε συναινέσει, αλλά επειδή την σοδόμισε όσο αυτή ήταν λιπόθυμη. Πρωτόδικα και δευτερόδικα η υποτακτική έχασε, το ανώτατο Καναδικό δικαστήριο (δικαστής Κρίστιν Μακ Κλόκλαν) την δικαίωσε, με το σκεπτικό ότι η συναίνεση αίρεται όταν ο συναινών κοιμάται ή είναι λιπόθυμος ή αναίσθητος ή σε κώμα. Ο Καναδάς όλος σηκώθηκε στο πόδι...

    Δεν θέλω να σκέπτομαι πώς θα είχε αντιμετωπίσει η ελληνική κοινή γνώμη και ενδεχομένως το σύστημα δικαιοσύνης γυναίκα που θα προσέφευγε σε αυτό λέγοντας ότι επιτρέπει να την μισοπνίγει μέχρι λιποθυμιάς ο "σύντροφός της" όχι όμως και να την παίρνει από πίσω όσο αυτή είναι λιπόθυμη, γιατί έχω την εντύπωση ότι το πρώτο που θα συνέβαινε θα ήταν να αμφισβητηθεί η λιποθυμιά της; 
     
    Last edited by a moderator: 3 Ιουνίου 2011