Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντωνάκης & Ελενίτσα Κοκοβίκου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ειδήσεις' που ξεκίνησε από το μέλος camera_obscura, στις 20 Ιουνίου 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Elysium

    Elysium Contributor

    Η τελευταία πρόταση στο προηγούμενο post μου ισχύει και για σένα G_E.
     
    Last edited: 5 Ιουλίου 2008
  2. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: Αντωνάκης & Ελενίτσα Κοκοβίκου

    O Aldur έκανε quote σε σε σένα. Για μένα καθαρό -Ως Master που είναι, ξέρει που κανει quote.

    Εγώ έκανα quote σε σένα αλλά, ως αναξιόπιστος perv, σχολίασα συλλήβδην και με μισές κουβέντες τα εθνικοοικογενιακοχριστιανικά ιδεώδη.
     
  3. Elysium

    Elysium Contributor

    Και τι θες τώρα;  
     
  4. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Βαρύγδουπη και βαθυστόχαστη ανάλυση υποψιάζομαι  
     
  5. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Αντωνάκης & Ελενίτσα Κοκοβίκου

    Εθνικό

     

    Οικογενειακό

     

    Χριστιανικό

     



    Ιδεώδες
     
    Last edited: 5 Ιουλίου 2008
  6. Elysium

    Elysium Contributor

    Θα ήταν παράλειψη (εσκεμμένη ίσως) να μην προστεθεί και το αναρχοκουμμουνιστικό ιδεώδες.
    Κι εμείς ρατσιστές δεν είμαστε. Θέλουμε να προβάλλονται όλα τα ιδεώδη.

     
     
  7. Θα επαναλάβω, λοιπόν, εδώ αυτό το οποίο κατ'απαίτηση του Lost boy, σβήστηκε...

    Πώς αλήθεια να το εξηγήσεις σε κάποιον, που ζει στο Μεσαίωνα, τί είναι αυτό στο οποίο ζει, αφού ο Μεσαίωνας ειναι μεταγενέστερη κοινικοϊοστορική κατασκευή;

    Και συμπληρώνω κατι σημερινό εδώ: "Πού σημαίνει ότι η εν λόγω σημασία φτιάχτηκε και σε αντιδιαστολή με ότι εκφράζει ο "Μεσαίωνας", χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που δημιουργούσε η νεωτερικότητα καθώς εκείνη δημιουργούνταν."



    Με ρώτησες ακολούθως (σβήστηκε κι αυτό προφανώς) σε ποιόν αναφέρομαι.

    Θα σου δώσω τώρα την απάντησή μου, διότι μόνον τώρα μπορώ, λόγω του περιορισμένου αριθμού των ποστς που επιβάλλεται σε off topic discussions:


    Προφανώς αναφέρομαι , σε οποιονδήποτε αρνείται να καταλάβει, οτι η εν λόγω ρύθμιση είναι είτε αποτέλεσμα πιέσεων είτε προσπάθεια προσέλκυσης εκλογικής πελατείας συγκεκριμένων κοινωνικών και πολιτικών αντιλήψεων, που συνοψίζονται στα "Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια" και "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών". Η συγκεκριμένη πελατεία βγάζει σπυριά μ' ο,τιδήποτε έχει να κάνει μ' οποιοδήποτε χειραφετητικό πρόταγμα.

    Η άρνηση αυτή, επίσης προφανώς, είτε έχει να κάνει με κάποιου τύπου αφέλεια, είτε με συγκαλυμμένη αποδοχή της (για να μην πώ κάτι απείρως χειρότερο).


    Θα σε παρακαλούσα επίσης, εάν σκοπεύεις να στήσουμε διάλογο περί του συγκεκριμένου, να έχεις υπομονή για την απάντηση και να μη βιάζεσαι να σβήνονται τα ποστ μου.
     
    Last edited by a moderator: 5 Ιουλίου 2008
  8. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Αντωνάκης & Ελενίτσα Κοκοβίκου

    Μα τι χαζό είναι αυτό να σβήνονται ποστς με το παραμικρό;
     
  9. Elysium

    Elysium Contributor

    Aldur, αν θέλεις να κάνει υπομονή κάποιος για να του απαντήσεις, πρέπει να προσέχεις να μην αφήνεις προσωπικές αιχμές ή προσβολές μέσω αυτών που γράφεις.
    Επίσης, για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνω πως καλό θα είναι να είσαι άμεσος και ειλικρινής σε αυτά που θες να πεις. Δεν είναι τόσο δύσκολο.

    Προφανώς αν κι αιτήθηκα για τη διαγραφή του δικού σου post (διότι δεν είχα καμία όρεξη να απαντήσω με το ίδιο στυλ, άλλες φορές ίσως το κάνω) δεν έσβησα ο ίδιος αυτά που έγραψες. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως σημαίνει πως και οι mods έκριναν πως έπρεπε να σβηστούν.


    Κατά τ' άλλα αν δε θέλει κάποιος να σβήνονται τα posts του ας φροντίσει αυτά που γράφει να είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum.
     
  10. Εγώ γνωρίζω οτι απαίτησες να διαγραφεί το ποστ μου, επειδή δεν σου απάντησα... Είναι ψέμμα;


    Περαιτέρω δε, ήμουνα απολύτως άμεσος και ειλικρινής, όσον αφορά τη γνώμη μου για την δικολαβική σου ερώτηση. Και ξαναήμουν άμεσος και ειλικρινής, όσον αφορά τη γνώμη μου για τα λεγόμενα σου. Σε σημείο που να μην το αντέχεις, και στην πρώτη περίπτωση να ζητάς διαγραφεί και στη δεύτερη να αποφεύγεις να απαντήσεις επί της ουσίας

    Όσον αφορά την καραμέλα, οτι όταν σχολιάζουμε απόψεις και ιδέες, δεν κάνουμε προσωπική κριτική, αυτό το φτηνό δηθεν-πλατωνισμό, που προσπαθεί να μιμηθεί ανεπιτυχώς την ευγένεια, δεν τον κατανοώ...
    Οι ιδέες δεν ίπτανται στο ιδεοδρόμιο. Παράγονται, φέρονται και αναπαράγονται από ανθρώπους, ενίοτε δε και τους καταλαμβάνουν εξ'ολοκλήρου σε σημείο κτηνωδίας (θες ιστορικά παραδείγματα; )
    Οι ιδέες πάνε μαζί με τους ανθρώπους που τις φέρουν κι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε έρχονται με τις ιδεές τους. Κι όποιος, σέβεται τις ιδέες του, αναλαμβάνει την προσωπική ευθύνη, να βάζει τον εαυτό του μπροστά τους, κι όχι να κρύβεται πίσω τους. Γιατί είναι και τα δύο μαζί. Σάρκα και ιδέες. Εντάξει, παλληκαρά μου;
     
  11. Elysium

    Elysium Contributor

    Φυσικά κι έτσι είναι.
    Αν δεν είχες βέβαια άλλα διαθέσιμα posts και δεν ήθελες να αφήσεις υπονοούμενα μπορούσες να στείλεις p.m. και να ξηγιόσουν στην ερώτησή μου.

    Σε πληροφορώ με τη σειρά μου λοιπόν πως δεν είδα μόνο εγώ σα διφορούμενη την απάντησή σου.
    Επίσης σε τι ακριβώς θες να απαντήσω;

    Καλό θα είναι να το κατανοήσεις.

    Εκτός του ότι κάποιος έχει τις «ιδέες» του οι οποίες τον αντιπροσωπεύουν κ.λ.π, πρέπει να μην ξεχνάς τι σημαίνει σεβασμός στις ιδέες του άλλου. Δε θα ασχοληθώ εγώ όμως με αυτό. Έπρεπε να το γνωρίζεις ήδη.
     
  12. Σεβασμός στις ιδέες του άλλου είναι να απαιτώ να έχεις πλήρες δικαίωμα, να ακούω τα εξ'αμάξης από εσένα επειδή διαφωνείς με αυτά που λέω και μ'αυτά που πράττω κι εκφράζω. Και τούμπαλιν. Άρα και να μην προστρέχω, στους μοντερέιτορς, επειδή κάποιος θα χαρακτηρίσει τις απόψεις μου ως μεσαιωνικές, βλακώδεις ή ανεπαρκείς για να σβηστούν τα αντίστοιχα ποστς...

    Φαίνεται πως έχουμε διαφορετική άποψη. Περαιτέρω δε:

    Δειλία για μένα ονομάζεται να κρύβεται κάποιος πίσω από ένα διαστρεβλωμένο ορισμό περί σεβασμού των ιδεών, όταν δυσκολεύεται να ανεχτεί την άποψη των άλλων για τα λεγόμενα του, εξασκώντας όλα τις δυνατότητες παρελκυστικής τακτικής κι υπεκφυγής... κοινώς κάνοντας κέντημα-δαντέλα.

    Μεγαλομανία επίσης ονομάζεται να απαιτεί κάποιος να του εξηγούν οι άλλοι τις απόψεις τους κατ'ιδίαν, σε μιά κουβέντα που γίνεται μαζί με πολλούς.

    Σκέφτεσαι να συνεχίσεις με κενολογίες; Αν ναι, πες το μου, να πάρω μπύρες γι αύριο. Θα διασκεδάσουμε πολύ.
     
Thread Status:
Not open for further replies.