Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν μ'ακους...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος river of silence, στις 24 Ιουλίου 2016.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Ρ
    Ρε μαμά ρε μαμά.....ντροπή.. ....χαχαχα
    Θα μας περάσουν για τίποτα δευτεράτζες......αυτό περιμένουν.. ...

2. bumblebee

bumblebee Contributor

Δεν περιμένουν αυτό  

3. Kostas.V.

Ελα ρε αδερφέ τώρα και εσύ που σου έβαλα και τραγουδάκι μην το τραβας....
    Εκτός αν τα θέλει ο πρωκτός σου....

4. bumblebee

bumblebee Contributor

Σε έμενα δεν εβαλες τίποτα. Και κανε οτι νομίζεις Μαστερ εισαι  

5. Kostas.V.

Δεν σου έβαλα το αξεπέραστο διαμάντι "Ευη"....?
    Ξεχνάς αδερφέ και με στενοχωρείς....

6. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

7. Υπέροχο τραγούδι και από τα πιο ωραία βιντεοκλιπ που έχω δει..

8. river of silence

river of silence Σσσσσσ...!

Δεν φοβάμαι τον θάνατο, τον δικό μου τον έχω δει, έχω συνομιλήσει μαζί του. Φοβάμαι την δυστυχία μου που κάποιες στιγμές την βιώνω τραγικά. Tι σημαίνει λοιπόν θάνατος και ζωή; Τι σημαίνει κόλαση και παράδεισος; Tι σημαίνει σε μισώ, σε αγαπώ; Η δική μου διαδρομή τα έχει όλα συγχρόνως, τη μια κλαίω, την άλλη γελάω. Κάθε βράδυ κοιμάμαι με τον θάνατό μου και κάθε πρωί ξυπνώ με την ζωή μου. Έχω ξαναπεθάνει ! Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ! Μου φαίνεται γνώριμος αυτός ο τόπος. Μαραμένα λόγια. Έχω υπάρξει δέκτης τους και στην ζωή και στον θάνατο. Σε κάθε φιλί στο προσκεφάλι μου άνοιγα τα μάτια μου. Είναι ωραία να ξυπνάς με τρυφερότητα. Όσες φορές και να με γνωρίσεις άλλες τόσες θα με αγαπήσεις γιατί είναι συγκλονιστικό να ανασταίνεσαι μέσα στο κορμί μου και να πεθαίνεις έξω από αυτό. Δεν θα σε ακρωτηριάσει ούτε το ένα, ούτε το άλλο, όμως θα τα απομυθοποιήσεις. Το δικό μου βλέμμα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, το σέρνω όπου μπορεί να ερωτευθεί. Και στην τελική πόσοι άνθρωποι ζούμε γνωρίζοντας ότι έχει ήδη επέλθει ο θάνατος μας και απλά συμβιβαζόμαστε; Πόσα πτώματα περπατούν καθημερινά στον δρόμο; Όλα αυτά μου φέρνουν δάκρυα που δεν παγώνουν και συνεχίζουν να καίνε τα μάγουλα μου και ψεύδομαι λέγοντάς μου ότι είναι μικρού παιδιού. Θα με προδώσω μόλις έρθει ο οριστικός θάνατος! Θα έχω εγκαταλείψει τα πιστεύω μου για να περάσω στην αιωνιότητα. Θα με αδειάσω μόλις την ψυχή μου παραδώσω αλλού. Θα αφήσω την αγάπη μόνη της. Θα λησμονήσω τον έρωτα που αγκομαχάει για ένα φιλί. Δεν θα είμαι ανάμνηση σε κανέναν νου, σαν να μην υπήρξα ποτέ. Απ’ότι καταλάβατε δεν θα πεθάνω απλώς .. θα καταστραφώ!! Η πείνα μου θα είναι αστείρευτη, θα πεινάω για όλα και θα δεχθώ να εγκαταλείψω τα πάντα, έτσι απλά. Ακριβή η ύπαρξή μου, όμως.. ακόμα πιο ακριβός ο τρόπος που θα την σπαταλήσω ή θα την αξιοποιήσω. Πέφτουμε στην φωτιά ηθελημένα ! Αυτό είναι το μυστικό! Να μην φοβόμαστε να λερωθούμε με τις στάχτες μας. Θα τολμήσω όμως να συνεχίσω αυτό που λέγεται ΖΩΗ, αυτό που τρυπάει σωθικά και ματώνει σάρκες, αυτό που σκίζει χέρια από τις δυσκολίες. Στα πάθη μας βιώνουμε τα πάντα, στην καθημερινότητά μας γιατί τα φοβόμαστε ; Στις αμαρτίες μας δεχόμαστε τα πάντα, στις εξομολογήσεις μας γιατί τα αρνιόμαστε ;

9. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Τι κακός που είσαι  

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

δεν ισχυριστηκα ποτε οτι ειμαι καλος  

11. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Διαπίστωση έκανα, όχι διάψευση  

12. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Αν με ακουγες θα εβλεπες πως δεν χρειαζοταν να την κανεις