Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αξυριστο μουνι..υπαρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_hairylover, στις 13 Απριλίου 2021.

1. Είμαι λατρης σε μεγάλο βαθμο στις γυναίκες που το έχουν αξυριστο φούντα...μουνοτριχα φουλ ρε παιδί μου...δεν με νοιάζει αν έχει αξυριστα πόδια και μασχαλες(πάντα ήθελα να χυσω σε αξυριστη μασχαλη) όπως έχω γράψει και αλλού δεν θέλω σεξ αλλά να τα βλέπω να τα χαϊδεύω να τα μυρίζω...είναι φετιχ αυτο;;
    Μερικές φορές που πάω με κάποιες που είναι καραφλομουνες δεν μπορώ να χυσω...μόλις δω μουνοτριχα η στα 4 να φαίνεται η αξυρισια της...μου φεύγουν αμέσως...αν είναι εδώ τέτοιες κοπέλες ας τις ακούσουμε στις εμπειρίες τους

2. Apocryphos

Apocryphos Γένεσις 4:9-15

Αρκετά ενδιαφέρον το νήμα σου φίλε μου, ωστόσο είναι σε λάθος θεματολογία.
    Μήπως να μεταφερθεί εδώ; --> https://www.greekbdsmcommunity.com/forum/Φετιχισμός.132/
    Ωστόσο μία πολύ πρώτη πρόχειρη απάντηση:
    Το ότι εκσπερματώνεις αμέσως με το που θα δεις "θάμνο", λειτουργεί εγκεφαλικά άρα έχει και τη δομή του φετίχ.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Δεν έχω να συμβάλλω κάτι στο νήμα αλλά αυτό...
    Εντάξει δάκρυσα... Ένα λάικ δεν θα ήταν αρκετό...      

4. Magic_81

Magic_81 Regular Member

Τι να πεις για το μουνι της αλληνής!

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Όπως λέει και η λαϊκή παράδοση της Στερεάς Ελλάδος: ... δεν είν' αρνί να φάει αγκόρτσι να πνιγεί...   (γελάω μόνη μου)

6. Kentavros

Kentavros Owned by Mistress Kits

Σε εχουν επικυρηξει τα ινστιτουτα αισθητικης

7. Ευχαριστώς

8. Koproskylo

Koproskylo Regular Member

"Aγαπητό μου Ημερολόγιο, και σήμερα δεν ξυρίστηκα"

9. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Καταλαβαινω τον πονο σου μαετορα.
    Κι εγω τα λεω αλλα ποια με ακουει.
    Μς τις τριχες οι δυνατοτηες ειναι απεριοριατες: με τριχες κοντές, .με τριχες μακριές, με μπούκλες, ισιες, ξανθες, κοκκινες, με ανταυγειες, με εξτενσιον, με αγκραφες, με κοτσιδακις, με φω μπιζου, με περιτεχνα σχηματα, με φωτακια, με στρας, με περλες, με μικρα κοχυλια, με.κρυσταλλα σβαροφσκι, με σχεδια τυπου nail art, με...με....με...

Τωρα κοντρα ξουρα και ξεραιλα.
    Λογικα ουτε να τα κατουρησεις δε θα εχεις ορεξη.

10. Just_Me

Just_Me Contributor

Μου έχει τύχει να το επιθυμούν καραφλό τοπίο αλλά και χωριάτικο παραδοσιακό.
    Εμένα από την άλλη μου αρέσουν τα σχεδιάκια, μπορεί να κρύβω κι έναν καλλιτέχνη μέσα μου ή πιο σωστά μία ροπή προς τις μουνοκαλλιτεχνιές.

11. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Πως ειναι αυτο? Οπως στο "Εμεις οι βλαχοι οπου λαχει"?
    Η υπαρχει πιο αντιπροαωπευτικο δειγμα?

12. KYRIOS-OLA

KYRIOS-OLA μεταποιητης Premium Member

ζωγραφιζα