Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απαντήσεις σε ερωτήματα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 30 Ιουνίου 2007.

  1. O χαρακτήρας του ανθρώπου (του όποιου ανθρώπου) δεν αλλάζει μόνο να "εξελιχθεί" γίνεται με μεθοδολογία.
    Ως προς τις αδυναμίες του Κυριάρχου (bdsm), είναι εξαιρετικά ιδανικό να τις παραδέχεται (ενίοτε και να προσπαθεί να τις ξεπεράσει - όπως και ο κάθε άνθρωπος vanilla ή bdsm), γιατί αυτό δείχνει ότι είναι αληθινός και όχι παραμυθάς (το τελευταίο όμως είναι ένα μεγάλο αφροδισιακό για τις γυναίκες, να πιστεύουνε δηλαδή στο ψέμα περισσότερο από την αλήθεια).
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουνε ιδανικοί Κυρίαρχοι γενικά, αλλά ειδικά (για την υποτακτική τους). Καλό είναι να βρισκόμαστε προσγειωμένοι και να είμαστε ρεαλιστές και όχι χαμένοι σε κάποιο εναλλακτικό σύμπαν (του μυαλού μας και μόνο).
    Είναι προτιμότερο να λέμε αλήθειες και να είμαστε καλά με την πάρτη μας, παρά να βρισκόμαστε σε συνεχές άγχος για το τι σόι παραμύθα θα πουλήσουμε σε μια υπό για να ψαρώσει. Ξέρω, με αυτόν τον τρόπο δεν υφίσταται μεγάλη συγκομιδή αλλά από την άλλη άλλο ποσότητα και άλλο ποιότητα.
     
  2. magda37

    magda37 Regular Member

    Απάντηση: Re: Απαντήσεις σε ερωτήματα

    Η επισήμανση της διαφορετικής οπτικής που έχουν ένα υποτακτικό άτομο από τη μια και ένα vanilla από την άλλη δεν είναι χωρίς νόημα.Αντίθετα είναι εξαιρετικά εύστοχη. Ειδικότερα μάλιστα αναφορικά προς τον τρόπο που φιλτράρει,ερμηνεύει και αποδέχεται (ή όχι) μια υπό αφενός και μια vanilla αφετέρου τη συμπεριφορά του συντρόφου της.
    Σε μια σχέση Κυριαρχίας/υποταγής ο Κυρίαρχος εκφράζει τα ''θέλω'' του (εντός συγκεκριμένων ορίων.. οκ). Μέσα απ'αυτή και μόνον την έκφραση- που δε μπορεί παρά να είναι ειλικρινής- το υπό μέλος έχει την δυνατότητα - αν, βέβαια, διαθέτει και την ικανότητα- να διαβλέψει τις αδυναμίες και τις αρνητικές πτυχές της προσωπικότητας του Κυρίαρχου.
    Παράλληλα όμως, ποιός άλλος είναι ο στόχος μιας υπό από το να ικανοποιήσει ατόφια τα ''θέλω'' του Κυρίου της?Αυτόματα τότε αποδέχεται χωρίς ίχνος κριτικής και τα αδύνατα σημεία του χαρακτήρα Του.
    Η ματια αυτή απέχει κατά πολύ από την οπτική ενός vanilla ατόμου το οποίο ενδόμυχα- συνειδητά ή ασυνείδητα- καταγράφει τις αδυναμίες του άλλου αν και όποτε αυτές εκ παραδρομής διαφανούν.. Συχνά μάλιστα τις εκθέτει με κριτική διάθεση περιμένοντας άραγε τί? Να διαγραφτούν διά μαγείας?
    Τέτοιες αυταπάτες δεν τρέφει μια σκλάβα..
     
    Last edited: 5 Ιουλίου 2007
  3. Astarty

    Astarty Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Απαντήσεις σε ερωτήματα

    Ως βανίλα θα σου πω πως δεν απέχει καθόλου η οπτική. Πιθανόν να γίνεται καταγραφή των αδυναμίων μόνο και μόνο για να "δουλευτούν" εντός της σχέσεως (αν και κατ' εμέ είναι τόσο μα τόσο γοητευτικές!).
     
  4. gaby

    gaby Guest

    @magda37,

    συμφωνώ μαζί σου, μακάρια η σκλάβα που μπορεί και νιώθει στο πετσί της το "ο Κύριός μου μπορεί να κάνει και λάθος, αλλα είναι ο Κύριός μου"  

    Καταγραφεί από ποιόν;
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    Αμφότερες πλευρές. Σχέση κάνουμε με σκοπό την εξέλιξη μας, την λείανση μας.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Καλά, ότι η σχέση είναι και για τους δύο δεδομένο σε βαθμό truism.

    Ρώτησα όμως, τα ελαττώματα ποιός τα καταγράφει;
     
  7. Astarty

    Astarty Contributor

    Μέσα στην σχέση διαφαίνονται και πιθανόν να επισημαίνονται και από τους δύο.
    Μάλλον σε μια D/s σχέση αυτό να γίνεται μόνο από την πλευρά του κυρίαρχου.