Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 17 Αυγούστου 2009.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Μήπως δεν τον πετυχαίνει τον καφέ;

2. OK, ας το δούμε σοβαρά.
    Το γεγονός οτι η σύντροφός μου έχει παράλληλη σχέση οφείλεται σε ένα από τους δύο λόγους:
    1) Δεν την καλύπτω και αναζήτησε κάλυψη αλλού. Κι εγώ πού ήμουν? Δεν αντιλήφθηκα τα σημάδια? Γιατί μέχρι να φτάσει στην παράλλληλη σχέση προηγήθηκαν καμπανάκια που εγώ δεν άκουσα. Αρα, απουσίαζα από τη σχέση. Ας πρόσεχα.
    2) Την καλύπτω σε όλα, αλλά νιώθει η ίδια ανασφαλής και ψάχνει και αλλού για επιβεβαίωση. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν και πρέπει να συνεκτιμηθούν όλες οι παράμετροι.

Προσπαθώ να πω οτι η απιστία δεν είναι μιά απλή σχέση αιτίου-αποτελέσματος...

Last edited: 19 Ιανουαρίου 2015
  3. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αλλά κέρατο δεν είναι, αφού την αγαπάω.
    Και αν με αγαπάει και κεινη, πρέπει ν' αποδεχτεί το γεγονός ότι αφού σε όλα δεν με καλύπτει, αν θέλει να είμαι ευτυχισμένος, μπορώ να "καλυφτώ" αλλού.

Ο συλλογισμός μου είχε και συνέχεια και το κομμάτι του που έβαλα εδώ με "πλάγιους" χαρακτήρες, το είχα γράψει εν είδει ειρωνείας...
    Δεν "υπάρχει" ότι κάποιος/α αν αγαπάει κάποιον/α ότι να πρέπει να δεχτεί την απιστία του/της...Για μένα δεν υπάρχει...

Και συνέχιζε με τ' ακόλουθα λόγια ο "συλλογισμός" μου...Και υπογραμμίζω το για μένα

Για μένα η πίστη είναι αδιαπραγμάτευτη όταν είμαι σε σχέση και όχι σε "σχέση".

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2015
  4. Black Butterfly

1)Φρόντισε να σου το δείξει η ίδια με κάποιο τρόπο ή έπρεπε να το μαντέψεις εσύ; Αν ο άλλος προσποιείται ότι όλα είναι καλά και δεν μιλάει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τρίβουμε γυάλινες σφαίρες ή να παίρνουμε τις τηλεπροβλέψεις, για να μάθουμε αν χωράμε να περάσουμε από την πόρτα ή θα σκαλώσει ό,τι φύτρωσε στο κεφάλι μας.

2)Δεν είναι όλοι ανασφαλείς και δεν ψάχνουν όλοι για επιβεβαίωση. Κάποιοι απλά γουστάρουν να δίνονται σε διάφορες μεριές, είτε για περισσότερο/διαφορετικό σεξ, είτε γιατί βαριούνται τα ίδια και τα ίδια ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Απόλυτα σεβαστό, αρκεί να το ξέρουμε και εμείς, για να φύγουμε τρέχοντας.

Τα σχόλια-ερωτήσεις φυσικά δεν αφορούν την σύντροφό σου, την οποία άλλωστε δεν γνωρίζω .  

5. 1) Οταν είσαι σε μιά σχέση ουσιαστική, μαθαίνεις τόσο καλά το σύντροφό σου που όσο και να θέλει να σου κρυφτεί, το καταλαβαίνεις. Εκτός αν επιλέγεις να εθελοτυφλείς.

2) Στις περιπτώσεις που αναφέρεις, δεν καλύπτεται από τη σχέση μας και κοιτάζει αλλού. Οπότε ισχύει ότι και στην (1)

6. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Συγγνώμη αλλά θεωρώ το πρώτο κομμάτι δικαιολογία και όχι λόγο. Αν ο άλλος δεν καλύπτεται, συζητάει τα θέματά του και αν δε διορθωθούν ή δεν αλλάξει κάτι φεύγει. Ειδικά αν μιλάμε για μια σχέση στην οποία τον άλλον τον αγαπάει και τον σέβεται. Για ποιο λόγο να κρατήσει καβάτζα μια κατάσταση που δεν τον καλύπτει και να μείνει με έναν άνθρωπο ο οποίος στην τελική δεν αντιλαμβάνεται τα προβλήματα που υπάρχουν;

7. Black Butterfly

Με δυο λόγια, εμμέσως πλην σαφώς, και στις δυο περιπτώσεις φταίμε πιο πολύ εμείς, που δεν το καταλάβαμε και που δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τον άλλον.
    Σκληρό, πολύ σκληρό! Και ειδικά στο δεύτερο, δεν συμφωνώ καθόλου.  

8. Black Butterfly

Όπως ακριβώς το είπες, καβάτζα θα τον κρατήσει μέχρι να βρεθεί κάτι καλύτερο. Λίγοι άνθρωποι έχουν την δύναμη να φύγουν από κάτι που δεν τους καλύπτει, χωρίς πρώτα να έχουν βρει κάτι για να το αντικαταστήσουν.
    Ευτυχώς ποτέ δεν υπήρξα ένας από αυτούς.

9. Για πολλούς λόγους (παιδιά, οικονομική εξασφάλιση, σιγουριά...)
    Δικαιολογία ή όχι, συμβαίνει γύρω μας, ακόμα και στο ίδιο μας το σπίτι. Το να ρίχνουμε αναθέματα και χαρακτηρισμούς δε βοηθάει. Το να φύγουμε από τη σχέση είναι μιά λύση, αλλά όχι η μόνη.

10. Όταν κάποιος δεν καλύπτεται σε μια σχέση δε θα έπρεπε να το συζητησει; αν συνεχίσει να μη καλύπτεται μάλλον θα πρέπει να λήξει την οποία σχεση. Το να κανει κρυφά κάτι για να καλυφθεί και να είναι εντάξει και στη σχέση είναι ατιμία. Πες στον σύντροφο σου ότι αισθάνομαι πως δε με καλύπτεις και πως θα ψάξω κατι για να συμπληρωθω. Δώσε δηλαδή και στον άλλον την ευκαιρία αν θέλει να παραμείνει σε μια τέτοια σχεση. Όχι και τη πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο.

11. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Για πολλούς λόγους ναι, δε θα διαφωνήσω και αρκετοί είναι και πολύ σοβαροί. Απλά πιστεύω πως με το να μην είσαι ειλικρινής και να απατάς τον άλλο, χάνεις και το όποιο δίκιο μπορεί να είχες στο ότι δε σε καλύπτει. Όταν έχεις επιλέξει συνειδητά να εξαπατήσεις τον άλλο, να του πεις ψέματα, να μην τον σεβαστείς, δε μπορείς μετά να του ρίχνεις ευθύνες για την πράξη σου.. Καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του και πώς θα χειριστεί καταστάσεις. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι αγαπάς κάποιον, τον σέβεσαι κι όμως επιλέγεις να τον πληγώσεις με τέτοιο τρόπο.. Προσωπική γνώμη πάντα.

12. Black Butterfly