Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 17 Αυγούστου 2009.

1. Strong_Weakness

Strong_Weakness smile....it can kill your enemy

χαχαχαχαχαχαχ ατιμο πλασμα....    

2. Λέω, πάλι καλά που, μεταξύ άλλων, στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται και τα κλασικά  

πς. Γιατί να σε βάλω στη θέση σου;
    πς2. Αν είναι να μείνω στο ράφι, να με βάλετε στο ράφι με τις βότκες πληζ.

3. bumblebee

bumblebee Contributor

Ειδες ; Δεν έχει νόημα να την λές σε Κυριαρχο. Το ονειρο σου καταστρέφεις λολ     Σαν να αυτοχαστουκίζεσαι. Κάνε την κουτη, θα περάσεις καλύτερα       λολ

4. Πάει το όνειρό μου να γίνω αποκλειστική νοσοκόμα, οικιακή βοηθός, μαγείρισσα και καθαρίστρια άνευ ενσήμων.
    Γαμώτο  

5. Dapom

Dapom Contributor

Μαλλον δεν έχει ιδεα απο καλα εστιατόρια

6. Wolverine

Wolverine Wolvie

Και σίγουρα δεν είχε τη δική σου Ηθική. Καλημέρα με ευχές για ό,τι πιο ξεκούραστο σήμερα στη ζωή σου.

7. Dapom

Dapom Contributor

Προφανώς και δεν μπορεί να είχε την δική μου Ηθική...άλλωστε η ηθική είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό...η αντικειμενική ηθική είναι ήδη νομοθετημένη.
    Σε ευχαριστώ για τις ευχές Wolverine...κι εγω σου εύχομαι μια πολύ καλή ημέρα (ανεξάρτηα απο τον κωλόκαιρο και τις βροχές που έχει σήμερα)

8. ΕΙΣΤΕ ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα δηλαδη!.....