Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστία;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Garfield, στις 17 Αυγούστου 2009.

1. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Απιστια, για μένα ειναι, οτιδηποτε κανει καποιος κρυφα απο τον συντροφο του ειτε αυτο ειναι σεξ,ειτε φλερτ, ειτε απλα σκεψεις και τα ψεμματα που συνοδευουν τετοιες καταστασεις. Αν και οι 2 συντροφοι ειναι γνωστες και αποδεχονται μια κατασταση δεν υφισταται απιστια..

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@Seirios_79 δεν το λέω με την κακή έννοια, πάντα με γοήτευαν τα ''κακά παιδιά'', ώσπου έγινα και εγώ μια φορά #badgirl και κατάλαβα τι 8έλω!..

3. Τα εισαγωγικά με διαφώτισαν.
    Όχι εγώ δεν ακολουθώ την τακτική παθαίνω, μαθαίνω, ούτε κάνω "τσαχπινιές κακού" για το εφφε. Δεν είναι το style μου, οι Κυριαρχικοί δεν κάνουμε έτσι.
    Γνωρίζω που βαδίζω, χωρίς να παρεκκλίνω ούτε στιγμή από τα θέλω και τις επιθυμίες μου, φροντίζοντας, παράλληλα, να είμαι ξεκάθαρος σ' αυτό που είμαι.

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όσο μεγαλώνεις βάζεις μυαλό και δεν κάνεις/πέφτεις (σ) τα ίδια λά8η, whatever.

5. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@peleas , ένα ρέπι το 'δωσα με το σύστημα, τα υπόλοιπα 999 τα δίνω χειρόγραφα!

Το νήμα, αν κατάλαβα καλά, ανοίχθηκε όχι για να συζητηθεί η θεωρία της απιστίας καθεαυτής, αλλά για να αναδειχθεί αυτή ως φετίχ.
    Παρόλα αυτά, ήταν περίπου αναμενόμενο πού θα κατέληγε η συζήτηση και έτσι διαβάζοντας τις αναρτήσεις, μου γεννήθηκε η εξής απορία:

Έχουμε προσδιορίσει σε τι ακριβώς αναφερόμαστε, όταν μιλάμε για απιστία;

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

H υπέρτατη φαντασίωση των αντρών και όχι μόνο είναι το τρίο, προσδιορίζεται ως φετίχ όχι ως απιστία, σωστά; 

ps: … αν φαντασιώνεσαι τον πρώην σου , κατά την διάρκεια του σεξ, τι είναι; #yolo

7. Ο εγκέφαλος αποθηκεύει δεδομένα Mad.
    Αν πεταχτεί εικόνα πρώην σημαίνει πως απλά ο σκλήρος βάρεσε μια μικρή μπιέλα τπτ περισσότερο  

8. Τολμώ να πω, πως αρκετές γυναίκες είναι αρκετά πιο συντηρητικές απέναντι στα θέλω - φαντασιώσεις των αντρών.
    Ειδικότερα περιόδους που το καμπανάκι έχει βαρέσει κόκκινο για αναπαραγωγή τέκνων, συντροφικότητα κλπ

9. brenda

brenda FU very much

Μήπως πρέπει να διαχωρίσουμε τις έννοιες πίστη και αποκλειστικότητα? (Λέω εγώ τώρα...)

Για να κατανοήσουμε τις απόψεις των άλλων καλύτερα....
    Για μένα προσωπικά η πίστη δεν συνεπάγεται αποκλειστικότητα...αν όμως αυτή συμφωνηθεί δεν ισούται με πίστη....είναι απλά εντιμότητα...
    αν κάποιος παίζει με το μυαλό σου, μπορεί να σου το επιβάλει...
    δεν είμαι καθόλου άπιστη, όταν αγαπώ, γιατί δεν χρειάζεται να είμαι, ο άλλος με καλύπτει με την ύπαρξή του στη ζωή, το μυαλό και το σεξ....
    όταν είμαι σε σχέση που μπορεί να εξελιχθεί, δεν πιστεύω στο μοίρασμα...
    αν γουστάρεις να είσαι εδώ, μαζί μου κι εγώ το ίδιο, τότε πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που έχουμε...

όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, μιλάμε για ελεύθερη βούληση, όπου ο καθένας ορέγεται και γεύεται ότι του γουστάρει...το μέτρο και τον πήχυ (εσκεμμένα με ύψιλον) τον καθορίζει ο καθένας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του...οι σχέσεις κυριαρχίας δεν είναι για μένα το καλύτερο πεδίο για πολυάμορους καταστάσεις...άλλες σχέσεις σαφώς και είναι....  
    αλλά αν όπως λέει ο @peleas έχω απιστήσει στο μυαλό μου, σημαίνει αυτό ότι δεν είμαι ικανοποιημένη/ος με τον/την σύντροφό μου? Δε νομίζω....

ΥΓ Οπότε αν θέλουμε να αναδείξουμε το φετίχ της απιστίας, ας το πούμε καθαρά....έτσι δεν είναι @no_Taboo?

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μπορείς να το εξηγήσεις πιο αναλυτικά, ακούγεται ενδιαφέρον..

11. brenda

brenda FU very much

αν υπάρχει συμφωνία στα μέλη που απαρτίζουν μία σχέση για πειραματισμούς και δοκιμές με άλλα άτομα, τότε για μένα είναι οκ...(αλλά από κοινού!!!!)
    αν εγώ απλά σε κερατώνω κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, τότε απλά είμαι άπιστος/η...
    αν εγώ σε κερατώνω, σου το ομολογώ κι εσύ κάνεις αντίστοιχα το ίδιο, τότε απλά δεν είμαστε ικανοποιημένοι ο ένας με τον άλλον....(το γιατί σ΄αυτήν την περίπτωση μένουμε μαζί, εμένα προσωπικά με υπερβαίνει...)
    Εν κατακλείδι, αν ήμουν ικανοποιημένη σε μία σχέση αποκλειστικότητας (που αυτό θέλει και τον χρόνο του), δεν θα ήμουν αρνητική στο ''φετίχ'' της απιστίας, ως φετίχ, ως αλατοπίπερο, ως ότι να ναι, αρκεί αυτό το ρίσκο να το έπαιρνα συνειδητά, εν γνώσει μου, και χωρίς να κοροϊδεύω κανέναν...(γιατί μερικές φορές για άλλα πας κι άλλα προκύπτουν στην πορεία....) 

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Kαι οι εκπλήξεις ευχάριστες είναι, τι δεν είναι;