Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απιστια εν bdsm?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 1 Φεβρουαρίου 2012.

  1. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Απιστια εν bdsm?

    Θα συμφωνησω με την Lara, γιατι απο οταν συνειδητοποιησα την πολυγαμικοτητα μου νοιωθω καλυτερα και πιο ειλικρινης με τον εαυτο μου και τους αλλους.

    Η αληθεια ειναι οτι οταν εγραφα το νημα σκεφτομουν την απιστια, το να κανεις κατι κρυφα δηλαδη, αν και πιστευω οτι ειναι δυσκολο να το κανες οταν ανηκεις σε καποιον πραγματικα.

    Αλλα ποτε δεν ξερεις και γι αυτο κανουμε διαλογο.

    Lara μπορεις να μου εξηγησεις λιγο αυτο το κομματι σου που παρεθεσα και μου αρεσε πολυ?
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Απιστια εν bdsm?

    Δεν είναι δυνατό για μένα να κάνω οτιδήποτε κρυφά και να το αντέξω.
    Όσες φορές έκανα κάτι χωρίς άδεια, αμέσως ενημέρωνα, γνωρίζοντας πως μου αξίζει γι αυτό τιμωρία.

    Αλλά τίποτα δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και μου πήρε χρόνια να μάθω πως μπορώ να τολμώ να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί Του, όπως και να μάθω πως Ο Κύριος μου δεν σκέφτεται όπως εμένα και δεν έχει τα κολλήματα που έχω εγώ και βλέπει με διαφορετική ματιά όσα εμένα μου έμοιαζαν ως οι "άσκημες", "κακές" πλευρές μου.

    Για το τι είναι για μένα ο έρωτας είχα παλιά γράψει:
    Με λίγα λόγια δηλαδή, για μένα ο έρωτας είναι ένα όμορφο παιγνίδι του εγκεφάλου, άμεσα συνδεδεμένο με την σεξουαλική ορμή και πάντα περνάει (σε μένα σχετικά εύκολα).

    Τυχαίνει λοιπόν κάποια Άτομα με τα οποία αλληλεπιδρώ ιδιαίτερα έντονα, να τα ερωτεύομαι.
    (Καλά μην νομίσεις πως είναι περισσότερα από μονάδες μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού, αλλά σίγουρα είναι περισσότερα από ένα).
    Αφού λοιπόν "ζήσω" κι απολαύσω τον έρωτα μου, μου περνά και παραμένω συνήθως (εξαιρουμένης μιας περίπτωσης) φίλη με το άτομο που είχα ερωτευτεί.

    Σεξουαλικά όμως, μπορώ να συνευρεθώ/παίξω και με άτομα που δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά με διεγείρουν εγκεφαλικά πρωτίστως, ή ακόμα και με φίλους μου.

    Για μένα το σεξ με σαδομαζοχισμό βέβαια πάντα, ομολογώ πως δεν με διεγείρει το βανίλλα σεξ όλως διόλου, είναι απλά ένας τρόπος επικοινωνίας, πιο intimate αναμφισβήτητα από το να πιεις ένα καφέ, αλλά παρ΄'ολα αυτά επικοινωνία και απόλαυση και μπορεί να μην σημαίνει τίποτα ιδιαίτερα.

    Όλα πάντα γίνονται εν γνώση Του, με την καθοδήγηση Του και με όποιους περιορισμούς Εκείνος επιλέξει να επιβάλει σε μένα και όποτε αυτό είναι δυνατό (το προτιμητέο από μένα  ) και παρουσία Του.
    Και μέσα σ αυτα όχι μόνο δεν νιώθω λιγότερα γι Αυτόν, αντίθετα νιώθω επιπρόσθετα, γιατί αν δεν υπήρχε στη ζωή μου, τίποτα απ όλα αυτά δεν θα μπορούσα να απολαύσω.
    Θα συνέχιζα να διανύω τη ζωή μου προσπαθώντας να χωρέσω στα προκατασκευασμένα κουτιά της κοινωνίας, καταπιέζοντας την φύση μου και τις επιθυμίες μου, γεμάτη ενοχές για όλα όσα δεν είναι "καθωσπρέπει" και "σωστά".
    Το ότι απελευθερώνομαι όπως απελευθερώνομαι το χρωστάω σ Αυτόν και στην εκπαίδευση Του και στην στήριξη Του και την καθοδήγηση Του.
    Τα πάντα μου λοιπόν έχω ανάγκη να διυλίζονται μέσα απ Αυτόν κι ανάμεσα σ αυτά τα συναισθήματα μου ακόμα και για Άλλους και η σεξουαλικότητα μου, και οι όποιες της εκφράσεις.

    Δεν δήλωσα τυχαία πως έγινα σκλάβα για να ελευθερωθώ  

    Στη διαθεση σου για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις  
     
  3. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Απιστια εν bdsm?

    ευχαριστω!
     
  4. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Απιστια εν bdsm?


    [ame]www.youtube.com/watch?v=nY0hDSu8pJQ&feature=related[/ame]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Amanteus

    Amanteus Regular Member

    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Απιστια εν bdsm?



    Υποθέτωντας ότι εννοείς ότι ο Κ της, δεν τελούσε εν γνώσει εκ των προτέρων, θεωρώ δεν έχει καταλυθει η υποταγή της υ, ακόμη. Μέσα της όμως έχει αμφισβητηθεί η κυριαρχία του Άλλου πάνω της.