Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απλά φόβος ή και εκπλήρωση του σκοπού του ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Astrovroxi, στις 23 Σεπτεμβρίου 2010.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν τελικά αυτό που με εξιτάρει με τον φόβο είναι απλά η αίσθησή του, το ότι πλανάται κάτι μέσα από αυτόν, μιά υπόκοφη απειλή ή ότι ίσως και να πραγματοποιηθεί αυτή η απειλή? και τελικα η προσμονή, του ότι αυτό που σπέρνει ο φόβος στην ψυχή μου κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί κανει την επιθυμία γι αυτο μεγαλύτερη και ψαχνω τρόπο να γίνει, να ολοκληρωθεί ο φόβος....

2. Ninevi

Ninevi Regular Member

Απάντηση: ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ?

Φόβος - "εξιτάρισμα"
    είναι αυτό που λέμε "ignorance is bliss" γιατί φόβος = άγνοια.
    Αυτοί που δεν γουστάρουν το φόβο, συνήθως είναι αυτοί που δεν γουστάρουν την άγνοια.

3. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Ο φόβος κινεί βουνά ή τα ισοπεδώνει.

Τον αντιμετωπίζεις και προχωράς ή τον αποφεύγεις και βουλιάζεις.

Δεν έχει άλλο.

4. Kitty

Kitty Regular Member

Χμμ προσωπικά πιστεύω πως ο φόβος που σε εξιτάρει και σε παρακινεί να κάνεις κάτι είναι καλό να υπάρχει όχι όμως το να γίνεται το αντίθετο δηλαδή εξαιτίας του φόβου να το αποφεύγεις...εγώ αισθάνομουν φόβο για πράγματα που δεν είχα δοκιμάσει και νομίζω πως ακριβώς εξαιτίας αυτού του φόβου τα βιώνα πιο έντονα.Οπότε και φόβος και εκπλήρωση του σκοπού του,ο φόβος είναι ο δρόμος και αυτό που τον προκαλεί ο προορισμός...Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό που λέω... 

5. zou

zou

αρα σε νοιαζουν-ενδιαφερουν-εξιταρουν και τα δυο... και η προσμονη για το αγνωστο και το αγνωστο σαν πραξη που τελικα θα γινει γνωστο....
    φανταζομαι πως, οτι μιλας μοναχα για το bdsm και για τα session με τον κυριο σου...

6. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

αν δωσεις απαντηση στο αν η κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο την κοτα ... θα καταλαβεις αν σου αρεσουν τα αβγα ή το κοτοπουλο ?

7. zou

zou

dear isno δεν μου αρεσουν τα αυγα και λατρευω το κοτοπουλο! φυσικα αν με ταισει καποιος αυγο δεν θα πω οχι αλλα μετα... θα ξινισω....

εχω παθει αναφυλαξεια απο αυγο οταν εδινα πανελλαδικες και απο τοτε δεν ειμαι και πολυ φιλος.... το ιδιο συμβαινει και με τον πονο!

8. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Ο φόβος όταν συνδιάζεται με γνώση και λογική δεν είναι κακός.Ο φόβος σε κρατάει ζωντανό και ξεχωρίζει τον ήρωα απο τον ηλίθιο.Αν απο αυτά τα τρία (το φόβο,τη γνώση και τη λογική) αφαιρέσεις τη λογική τότε υπάρχει πανικός και αυτό είναι καταστροφικό.Αν αφαιρέσεις και τη γνώση τότε πραγματικά είσαι φτωχός ( αξίζει να πω οτι η κλασική έννοια της λέξης "φτωχός" σημαίνε φοβισμένος ένω ή έννοια της φτώχιας όπως την θεωρούμε σήμερα εκφράζονταν με την λέξη "ένδεια")

9. zou

zou

Απάντηση: Απλά φόβος ή και εκπλήρωση του σκοπού του ?

δηλαδη οταν φοβομαστε δεν εχουμε συναινεση?

10. Mirage2009

Mirage2009 Non Serviam

Τι εννοείς?  

11. Kitty

Kitty Regular Member

Έδώ γίνεται αναφορά στον φόβο ως κάτι που ιντριγκάρει και προτρέπει κάποιον να δοκιμάσει κάτι που τον φοβίζει (είτε επειδη ξέρει τι είναι και τον τρομάζει είτε επειδή του είναι άγνωστο )μέσα στο παιχνίδι,η συναίνεση πάντα υπάρχει φυσικά   

12. blindfold

blindfold Contributor

αν δεν το βιώσεις δεν θα μάθεις να το φοβάσαι ... μετά και μόνο το συναίσθημα του φόβου και η έκφραση του(κυρίως) είναι που την/ον ερεθίζει και τότε φοβάσαι ακόμα πιό πολύ και καμιά φορά ερεθίζεσαι και εσύ ,αλλά ποιός χέστικε για εσένα αρκεί να ξαναπάς και θα ξαναπάς ...

μέσα από τα βιώματά μου ..   ακόμα δεν έχω βρει το λόγο γιατί ξαναπάω ...