Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος extreme32, στις 25 Φεβρουαρίου 2008.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Εχουμε έναν κυριαρχο.. Εχουμε και μια σκλαβα... (Ηταν ενα κορίτσι, ήταν κι ενα αγορι που λεει και ο Πασχαλης) Εχουμε τον κυριαρχο λοιπον να ελεγχει τα θέλω της, τα πιστευω της, να την τιμωρεί οποτε πιστευει αυτος οτι πρέπει, να την ξεφτυλιζει.....Εχουμε την σκλαβα να μιλαει γι αυτον , να γεμίζει το στομα της μέλι, να χαιρεται οταν της επιτρεψει να αυνανιστει , να του δινει δίκιο σε οποιο παραλογο της ζητησει.... Εδω βλέπουμε την σκλάβα να ειναι ερωτευμένη με τον κυριαρχο της, (δεν μιλαω για την περιπτωση που απλα βρισκεται ενα ζευγαρι και παιζουν τους ρολους τους. ) Σίγουρα υπαρχουν στοιχεια έρωτα και μαλιστα μεγαλου. Τί μπορει να συμβει οταν ο κυρίαρχος δει τη γυναικα που λιωνει διπλα του, σαν ενας απλος συνηθισμενος κοινος θνητος? Οταν δεν θα μπορει να σηκωσει χερι πανω της γιατι θα ευχεται καλυτερα να του είχε κοπει παρα να χαστουκίσει το λουλουδι του? Οταν θα ξεχναει να πληρωθεί στη δουλεια του απο τη λαχταρα του να παει να την συναντισει αγοραζοντας της τριανταφυλα? Οταν θα της κανει "νιαααουυυ" επειδη θα έχει ξεμωραθει απο την λατρεια? Οταν θα του πει η σκλαβα "κυριε μπορω να κανω αυτο?" και της απαντησει "φυσικα αγαπη μου, είναι δικαιωμα σου να το κανεις."? Οταν απλα δεν θα μπορει καποια στιγμη να της φερθει οπως οριζει ο ρολος του αφεντη γιατι του γυρισε σε λατρεια διαφορετικου ειδους? (δεν αποκλειω οτι την αγαπαει σε αλλες περιπτωσεις) Τότε λοιπον η σκλάβα που σε αλλη περιπτωση θα κατουριωταν απο την χαρα της γιατι ενω την ειχε τιμωρημενη μπορει να της επετρεπε να κοιμηθει στο κρεβατι κι οχι στο πατωμα γυμνη μονο με το λουρακι της, πως θα αντιδρασει σε κατι τετοιο? Θα πηδηξει απο το μπαλκονι τσιριζοντας "τον αγαπωωωωωωωωωωωωω" ή θα ξενερωσει και μετα απο λιγο θα τον παρατησει?
     
  2. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ενας Master δηλάδη που χτυπαει την υποτακτικη του ή την βαζει να κοιμηθει στο πατωμα σημαινει οτι δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της ή δεν την σεβεται ?
     
  3. extreme32

    extreme32 Regular Member

    ειπα σε ενα σημειο "Οταν απλα δεν θα μπορει καποια στιγμη να της φερθει οπως οριζει ο ρολος του αφεντη γιατι του γυρισε σε λατρεια διαφορετικου ειδους? (δεν αποκλειω οτι την αγαπαει σε αλλες περιπτωσεις)"

    το διευκρηνησα ισως οχι τοσο καλα. φυσικα και μπορει να συμβαινει αυτο. και να την αγαπαει και να την σεβεται. Το ερωτημα είναι στη περιπτωση που συμβουν ολα τα υπολοιπα και παψει να την εχει σαν την σκυλιτσα του και αρχισει να της φερεται σαν ενας καθημερινος πολυ πολυ ερωτευμενος αντρας.

    τι θα συμβει τοτε?
     
    Last edited: 25 Φεβρουαρίου 2008
  4. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Σε αυτο το ερωτημα μπορω να πιθανολογησω μονο γιατι δεν μπορω να μπω στην θεση ενος/μιας υποτακτικου/ης.

    Αναμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις των.
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Φανταστικό νήμα. Περιμένω κι εγώ απαντήσεις από τους σουμπάκους του φόρουμ!
     
  6. zou

    zou

    Απάντηση: Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου

    Πιστευω οτι η Κυριαρχια δεν φαινετε απο το σαδισμο, ή απο τα τριανταφυλλα που προσφερει?
    Μπορει να συμβαινουν ακομα πιο "απαλα" πραγματα και ομως μπορει να φανει η Κυριαρχια Του...

    Βεβαια αν το πραγμα παραγινει σε βαθμο ανησυχιας τοτε θα ξενερωνα με Τον Κυριαρχο αλλα οχι με Τον Ανδρα.... Λογικα θα το συζητουσα μαζι Του!
     
  7. zinnia

    zinnia Contributor

  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου

    extreme32,

    τι σε κάνει να πιστεύεις πως Ένας Κυρίαρχος δεν είναι ένας απλός συνηθισμένος άνθρωπος; που λατρεύει τη σκλάβα/σύντροφό Του, αλλά με το δικό Του μοναδικό τρόπο...

    όσο για την ερώτησή σου είναι άκρως υποθετική και κατά την προσωπική μου εκτίμηση, ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας
     
  9. thanasis

    thanasis Contributor

    Re: Απάντηση: Αποδυναμωση κυριαρχου, ενδυναμωση απλου ερωτευμενου συντροφου

    Υποθετική; Δεν νομίζω. Δεν είναι λίγες οι φορές που χρειάζεται πολύ focus για να μην "λυγίσεις", όταν έχεις μπροστά σου γονατισμένο ένα υπέροχο πλάσμα, έτοιμο να σε υπηρετήσει...
     
  10. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    όταν δηλαδή η d/s(m/s etc) σχέση μετατρέπεται σε vanilla?
    είναι ανάλογα με το τι ψάχνει ο υπο.αν δλδ θέλει καθαρό d/s τότε λογικά θα ξενερώσει,οχι με το άλλο άτομο,αλλά με τον ρόλο του και το λογικό θα ήταν να συζητήσει μαζί του για να βρουν λύση.αν απο την άλλη είναι ικανοποιημένος με την καινούρια ροπή της σχέσης,ας κάτσει στ' αυγά του.

    [γνώμη μου είναι οτι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει,αν μιλάμε φυσικά για σοβαρό Κυρίαρχο και οχι κανέναν που απλά το παίζει κ, ακριβώς γιατί ο Κυρίαρχος δείχνει αυτή την αγάπη του για την υπό με τον γνωστό μας τρόπο - που είναι εντελώς βέβαια άσχετος με τον τρόπο που υπέδειξε ο extreme32.δεν είναι δηλαδή στην φύση του τέτοιες συμπεριφορές,οπότε θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσει ετσι.]
     
  11. superfly

    superfly New Member

    Γάμος εν όψει!
     
  12. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Δεν γινεται γνησια σχεση D/s να μετατραπει σε vanilla επουδενι