Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποκωδικοποίηση της κάβλας..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 25 Φεβρουαρίου 2009.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Ανά την έξοδο σας, παρακαλώ κλείστε τα φώτα...

Τελικά μου φαίνεται πως η καύλα η είναι ήδη αποκωδικοποιημένη...( Άρα σημαίνει ότι ο κοσμάκης την χαίρετε, χωρίς πολλά πολλά και καλά κάνει )
    Η μάλλον είναι καλύτερα αν παρέμενε Γραμμική Α' χαχαχα...

Καταραμένο "αμπελοφιλοσοφείν"...Άσχημη καύλα...χαχαχα...

Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2014
  2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όποιος σε καυλώνει, σε ελέγχει απόλυτα.

3. .... μέχρι να σε ξεκαυλώσει ή να ξεκαυλώσεις εσύ  

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αφού είμαστε πουτσόδουλες, τι.. δεν είμαστε;

5. Δεν είναι κακό. Χριστιανές να μην είστε  

6. Tenebra_Silente

"Ανάνηψη" γι' άλλη μια φορά, ευελπιστώντας να τιμήσει με την παρουσία του/της, το νήμα και κάποιος/α άλλος/η.
    Δίχως την παραμικρή διάθεση να "καπελώσω" τον νηματοθέτη ( ή να "μαλλιοτραβηχτώ" με κανέναν/καμία ), θα (ξανά)προσέθετα και την παράμετρο της "νομιμοποίησης", δηλαδή της έξωθεν "επικυρώσεως" της όποιας κάϋλας.
    Γιατί σαν "ζήτημα" πιστεύω ότι θα είχε κι αυτό την θεσούλα του στην όποια "αποκωδικοποίηση" ( τουλάχιστον για κάποιους/ες ).  

Last edited: 18 Ιουνίου 2016
  7. miker

miker Regular Member

Θελετε να προγραμματισετε την καυλα? Να βγαλετε εφαρμογη για καυλομετρητη? Η καυλα δεν θελει αποκωδικοποίηση. αλλα θελει

8. ταπεινη μου αποψη οτι η καυλα η γκαυλα η οπως θελει να την λεει ο καθενας ,καθεμια απο μας .....ειναι ποιο δυσκολο και απο την γραμικη Α εχει χιλιαδες θεματα και εκατομυρια παραμετρους.... προτεινω δε να την απολαμβανει ο καθενας μας οπως του αρεσει.... 

9. Tenebra_Silente

Σωστό αυτό που έγραψες - για μένα τουλάχιστον -. Όμως είχα ήδη βρει πολύ ενδιαφέρουσες τις σκέψεις σχεδόν όλων όσων είχαν γράψει στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος ( εννοείται όχι τις δικές μου χαχα ).  

10. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Δε νομιζω οτι αποκωδικοποιουμε την καυλα. Διοτι για να την αποκωδικοποιησουμε αυτο προυποθετει οτι η καυλα εχει καποιους κωδικες. Κατα την αποψη μου η καυλα ειναι απλως μια αυθορμητη σχεδον ενστικτωδης αντιδραση απεναντι σε μια περισταση και τιποτα παραπανω. Θεωρω οτι περισσοτερο αυτο που επιχειρειται ειναι η επικοινωνια και ο διακριτικος συσχετισμος.

11. de7

de7 s

Δεν θα έλεγα ότι πρέπει κανείς να κάνει το ο,τιδήποτε. Σε προσωπικό επίπεδο και μετά από προτροπή του Κ ατόμου, το να μπω στη διαδικασία να αναλύσω και να εκφράσω στο Κ άτομο -είτε γραπτά, είτε προφορικά- τις ερωτικές μου φαντασιώσεις, τι σκέφτομαι ή πώς βιώνω την ερωτική Μ/μας συνεύρεση, τα συναισθήματα ή τις σκέψεις λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια του οργασμού (ή και μετά) με βοηθά απίστευτα να κατανοήσω τα βαθύτερα κίνητρά μου, τον εαυτό μου, αν είμαι ειλικρινής και πού τοποθετούμαι την εκάστοτε στιγμή μέσα στη σχέση (γενικότερα). Όταν συνεχίζεται αυτή η διαδικασία σε βάθος χρόνου, είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτική και δείχνει τη δική μου μετατόπιση, αφού αλλάζουν οι φαντασιώσεις μου, αλλάζει το sex, αλλάζει ο τρόπος που έρχομαι σε οργασμό και ευθυγραμμίζονται όλα με τις προτιμήσεις του Κ ατόμου.

12. cadpmpc

cadpmpc Contributor

O κώδικας είναι ο εαυτός μας...
    Ό.ε.δ, εις επίρρωσιν του ορθότατου συλλογισμού σου...