Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απολογισμός..Time to reset or restart

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Brigitte, στις 13 Δεκεμβρίου 2016.

1. katerina

katerina Regular Member

συνοψιζω την χρονια με αυτο το τραγουδι!    

2. Brigitte

Brigitte Contributor

Σ' ευχαριστώ πολύ που τα μοιραστηκες μαζί μας αγαπημένη @Lolipop   
    Eυχομαι να είσαι πάντα γερή και δυνατή και μόνο χαρά και ευτυχία να σου φέρουν οι χρόνοι που έρχονται!!    

3. Είσαι εξαιρετικός άνθρωπος και είναι τυχεροί όσοι σε γνωρίζουν να είσαι πάντα γερή, για την δύναμη δεν χρειάζεσαι ευχές!!!

4. lotus

lotus Silence

@Brigitte & @katerina ότι βιώνεις, αισθάνεσαι ή σκέπτεσαι και πιστεύεις ότι μπορεί να φανεί έστω και στο τόσο χρήσιμο στον άλλον απλά το μοιράζεσαι  
    Ευχαριστώ και χαίρομαι που σας "ακούμπησε" τα μικρά "σκουντήματα" μπορεί να επιφέρουν όμορφα αποτελέσματα μερικές φορές  

5. MrsBorealis

MrsBorealis Me before you

@Brigitte σ'ευχαριστω πολυ...η ωρα η καλη στη νεα σελιδα της ζωης σας,ολοψυχα καθε ευτυχια!!!!  

@_tasos_ και @Γερακι σας ευχαριστω πολυ πολυ 

6. Brigitte

Brigitte Contributor

Σ' ευχαριστούμε πολύ!!!       

7. charlotte

charlotte «Μηδείς αγεωμέτρητος εισίτω μοι την θύρα»

8. skia

skia Contributor

Για μένα η χρονιά τελειώνει με ανάμεικτα συναισθήματα. Τελείωσε ένας επαγγελματικός κύκλος που με εξέλιξε αλλά με πίεσε κι όλας, ξεκινάει κάτι νέο από αρχή του νέου έτους.
    'Ηταν μια δύσκολη χρονιά οικογενειακά μιας κι είχαμε ένα θάνατο ενός δικού μας ατόμου πολύ νέου ηλικιακά από μια σπάνια μορφή της επάρατου, αλλά και γιατί ο καινούριος μου ανιψιός από τον αδερφό μου,αποφάσισε να ταλαιπωρήσει πολύ τη μαμά του κινδυνεύοντας να γεννηθεί στους έξι μήνες, με όλους τους πιθανούς κινδύνους και για τη μαμά και για εκείνον. Αποδείχτηκε μαχητής όμως και αυτή τη στιγμή είμαι μια πανευτυχής θεία ενός υπέροχου και χαμογελαστού μωρού.
    Σε προσωπικό επίπεδο, υπήρξε μια ανατάραξη εσωτερική για κάποιο διάστημα αλλά το αποτέλεσμα είχε θετικό πρόσημο. Φιλίες χάλασαν με σκοπό να μην ξαναδημιουργηθούν ποτέ ξανά, άλλες ανανεώθηκαν, εσωτερικός απολογισμός, αλλαγή προτεραιοτήτων, ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής και μια καλή διάθεση για το καινούριο έτος.
    Εύχομαι σε όλους να έχετε πάντα στη ζωή σας υγεία πάνω από όλα, αισιοδοξία, γέλια, ευτυχία, αγάπη.

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Δουλεύοντας σε ογκολογική κλινική ξέρω ότι δεν υπάρχει χειρότερο από αυτό που μόλις περιεγραψες @anthea[C_M] μου..Να τον/την θυμάστε με αγάπη..   
    Στον αντίποδα αυτού σας ήρθε και κάτι πολύ πολύ ευχάριστο..
    Να χαίρεστε το bebe σας!! Να είναι γερό και καλότυχο!! ❤❤❤

10. skia

skia Contributor

Σε ευχαριστώ και σου εύχομαι ολόψυχα μια ευτυχισμένη αρχή στο βήμα που ετοιμάζεστε να κάνετε. Χάρηκα πολύ!!!

11. Brigitte

Brigitte Contributor

Σε ευχαριστώ πολύ @anthea[C_M] μου!!!    

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

Και κούκλα!