Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος libra, στις 8 Οκτωβρίου 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jerry4

Jerry4 Dream on your Dreams

αληθεια υπαρχει ανθρωπος που δεν ειναι ανασφαλης ? μια d/s σχεση δε σημαινει οτι ο Κ εχει αναφαιρετο δικαιωμα να κανει οτι του καπνισει η να πει..οι εποχες των σουλτανων με τα χαρεμια περασαν εξαλλου..
    ουτε πιστευω οτι ενας σωστος Κ που οντως νιωθει και εκφραζεται ετσι χρειαζεται παραπανω απο μια υπο..αν χρειαζεται η εχει,νομιζω περισσοτερο χρησιμοποιει την ιδιατοτητα του Κ για ξεκαυλωμα παρα για bdsm λογους..

2. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Περισσότερο Public Humiliation κορίτσια! Γουστάρουμε!

3. Vakhos

Vakhos Regular Member

Το λίγο διάστημα που τριγυρνάς στο φόρουμ , δεν είναι αρκετό για να κάνεις παρατηρήσεις
    και να βγάλεις συμπεράσματα πίστεψέ με , σου το λέω με πολύ καλή διάθεση.
    Το bdsm είναι βιωματικό "παιχνίδι" και δεν ταιριάζει σε όλους. Έχω βαρεθεί ειλικρινά να
    διαβάζω γνώμες ανθρώπων που γνωρίζουν το bdsm από την οθόνη του υπολογιστή τους
    και μόνο και μάχονται να περάσουν την άποψή τους για σωστή.
    Ζήσε το και έλα να μας πεις τις εμπειρίες που αποκόμισες, έτσι θα συνεισφέρεις στην
    κουβέντα, λέω εγώ (εννοώ όχι εσύ, ο καθένας ).
    Τώρα όποιος θέλει μπορεί να είναι μονογαμικός ,πολυγαμικός ,ομοφυλόφιλος,σαδιστής,
    μαζοχιστής και ότι του καπνίσει. Δεν θα σε πάρει κανένας από το χέρι να σου επιβάλει
    τι θα κάνεις και τι όχι , αν εσύ δεν το θελήσεις.

4. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Τουλαχιστον εσυ Τενεμπρα σβηνεις μονος σου τις δικες σου παρεμβασεις, οι δικες μου ενοχλουν την συνειδηση καποιων.

Οσο για τα λαθη μου, φυσικα και τα αναγνωριζω.

Thread Status:
Not open for further replies.