Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορία

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος blonde mermaid, στις 20 Ιουλίου 2016.

1. Iagos

Iagos Contributor

Κοίτα να δεις σύμπτωση..

Και εμένα με φτιάχνουν τα χοιρίδια με τις στολές...

Διατίθεται για φαντασιώσεις ουρολαγνείας, public humiiation, καθώς επίσης για τα πολύ δυνατά γούστα spanking με καδρόνι..

Το τελευταίο είναι και το αγαπημένο μου.

2. τέτοιο;

3. blonde mermaid

blonde mermaid Contributor

Yeap !!!

4. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Λιξικολογικη απορια:
    Πως θα μπορουσενα λεγεται υποτιμητικα η γυναικα που της αρεσουν πολυ οι στολες?

Στόλα?

5. gaby

gaby Guest

Αυτό μου φαίνεται πως θέλει προσοχή, ίσως να ξεφύγει καμια φορά από το SSC   Δεν μπορείς να βολεύεσαι με τίποτα βιντεάκια;

Είναι φετίχ. Φετίχ με στολές το λένε, δεν το έχω ακούσει με άλλη ονομασία τουλάχιστον. Τα γκλοπς μπορεί να θεωρηθούν από μόνα τους φετίχ με μεγάλα αντικείμενα, αν τα φαντάζεσαι και να σου μπαίνουν. Κάποτε το είχα και εγώ αυτό το φετίχ  

6. Ω ναι....!!!

7. Soraya

Soraya Guest

προσωπικά δεν συμπαθώ τους ένστολους.
    κυρίως τους μπατσους.
    όλοι τους (με λίγες μόνο εξαιρέσεις) παιδάκια που στο δημοτικό και αργότερα γυμνάσιο λύκειο ήταν "ο χοντρός"
    " ο μπουλης"
    "ο σφαλιαρας"
    κτλ κτλ κτλ
    τώρα βγάζουν όλα τους τα κόμπλεξ και τις ανασφάλειες πάνω σε άτομα που δεν τους φταίνε μόνο και μόνο επειδή φόρεσαν μια στολή...

8. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Η στολή για μένα αποτελεί την προέκταση μίας καλής φαντασίωσης ή επιθυμίας παρά την αφετηρία της. Αν η γυναίκα, που θα τη φορέσει, δεν με εμπνέει, είναι αδύνατο να λειτουργήσω... αν πάλι είναι του γούστου μου και υπάρχει η κατάλληλη "χημεία", τότε όλα γίνονται ιδανικά και όμορφα και το παιχνίδι εξελίσσεται άκρως συναρπαστικά  

Και το παράδοξο από τις στολές είναι το εξής. Ενώ τα λευκά εσώρουχα με ξενερώνουν τελείως, η στολή της νοσοκόμας μου δημιουργεί ιδαίτερες σκέψεις ομολογώ... πόση ανωμαλία μπορεί τελικά να "δέρνει" κάποιον!!! Μάλλον εγώ θέλω την κουρτίνα 3 με τη νοσοκόμα με τα μαύρα εσώρουχα, δεν εξηγείται αλλιώς  

9. vanillaki

vanillaki Regular Member

Καλα ε, εισαι τρομερά ανωμαλιαρης!!

10. gazza

gazza Regular Member

Βολλευμπολιστριες....παθαινα ζημιες οταν πηγαινα και παρακολουθουσα....

11. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν δεν μπορείς να λειτουργήσεις σεξουαλικά παρά μόνο με άτομα που θα έφεραν στολή, μάλλον είναι φετίχ.
    Αν θέλεις να συνευρεθείς ερωτικά μόνο με την όποια στολή, δίχως εν' άτομο που να την φοράει, μάλλον είναι φετίχ.
    Αν απλά σε φτιάχνει η θέα κάποιου που θα φορούσε στολή ( τουτέστιν, θα σ' έλκυαν σεξουαλικά και οι μη ένστολοι ), μάλλον δεν έχεις κάποιο φετίχ.
    Αλλά ίσως και να ήταν ένα απ' τα ( πολλά ή λίγα το γνωρίζεις μόνο εσύ ) "γούστα" σου ( με ότι αυτό θα "έκρυβε" από πίσω, που μέχρι το "μεδούλι" πάλι μόνο εσύ θα το γνώριζες ).
    Βέβαια, αν πάμε το πράγμα ακολουθώντας το "ρεύμα" του : μας καϋλώνουν από μπλέντερ έως και ραπανάκια ή ότι μας αρέσει ( πολύ ή λίγο δεν έχει σημασία ), έχει τη φάση του, να τ' ονομάζουμε φετίχ, τότε σίγουρα φετίχ θα ήταν. Σ' αυτή πάντα την τελευταία περίπτωση θα μπορούσες και να του δώσεις, ότι όνομα θα ήθελες.
    Εγώ θα σου πρότεινα το uniformofilia.  

Τεσπα, τα μάλλον και τα ίσως, επειδή δεν είμαι ψυχίατρος ή σεξολόγος. Και σίγουρα δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα ερωτισμός ( και τις παραφυάδες του )  

12. E. Dantes

E. Dantes Uno, nessuno e centomila

Αδερφε, σορρυ κιολας, αλλα προσωπικσ αυτο που βλεπω στα νοσοκομεια ειναι κατι νοσοκομες 50αρες κωλοπετσωμενες με φωνη ιχθυεμπορα λαικης, σωματυτυπο αθλητριων σφαιροβολιας πρωην ανατολικου μπλοκ, και θηλυκοτητα προπονητη πυγμαχιας. Απο τροπους κ@ι συμπεριφορα δε, δυσκοκευομαι να βρω παρομοιωση που εστω να πλησιαζει.
    Φετιχ, δε λεω, και σεβαστο, αλλα μια απορια για το που κρυβεται η καυλα μ αυτες, την εχω.