Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Kyra, στις 30 Ιουνίου 2024.

1. Βρισηίδα

Βρισηίδα To submit isn’t to be forced.

Μα φυσικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι δεν αντιλέγω. Θεωρώ αυτονόητο ότι θα τους απορρίψεις απο την αρχή, ακόμα και από τον τρόπο προσέγγισης. Οπως ειπες και εσυ μοιάζουν στην τακτικη. Μην μπεις στην διαδικασία οταν δεις κάτι τέτοιο, ψάξε το διαφορετικό.

2. slave32

slave32 Contributor

Είναι ένας τρόπος για να σχετίζεσαι.
    Καταλαβαίνω τι γίνεται στα μηνύματα σου. Δεν είναι όλοι έτσι. Αλλά είναι πολλοι έτσι.

3. oddis

oddis New Member

Καλησπέρα θα ηθελα να θεσω και εγω καποιες απορίες μου. Εγω προσωπικά μου αρεσει να ειμαι γενικα υποτακτικος αλλα μεχρι πιο σημείο πρεπει να φτασεις για να θεωρείσαι υποτακτικος και με ποιες τεχνικες. Πως ξερεις τι σου αρεσει αμα δεν τα εχεις δοκιμασει ολα. Πρεπει να προσδιοριζομαστε αναλογα τις φαντασιωσεις μας, τα ορια μας, τις εμπειρίες μας ή ολα μαζι;;; επίσης ενας άνθρωπος μπορει να ανήκει σε δυο κατηγορίες;; Θετω αυτα τα ερωτήματα διοτι και εγω δεν ξερω πως να προσδιορίσω τον εαυτο μου

4. iolanda

iolanda Contributor

Οι φαντασιώσεις πιθανόν βοηθούν στο να καταλάβει κανείς τι τον ελκύει.
    Οι έως τώρα εμπειρίες επίσης είναι χρήσιμες στο να αντιληφθεί κανείς τι αναζητεί και τι του είναι αδιάφορο.
    Αυτές οι απορίες θα σας λυθούν όταν βρείτε κάποια Κυρία/Κύριο να σας αναλάβει.

5. oddis

oddis New Member

Αρα μεχρι να τα δοκιμάσεις ολα δεν μπορεις να προσδιορισεις τον εαυτό σου

6. Seras Victoria

Seras Victoria "Play stupid games, win stupid prizes" Contributor

Αν νιώθεις ότι κάτι μπορεί να σου αρέσει, σε τραβαει τοτε δοκίμασε το. Αν νιώθεις ότι κάτι δεν σε εκφράζει, δεν σε ενδιαφέρει, δεν σε καυλώνει γιατί να το δοκιμάσεις;

7. oddis

oddis New Member

Γιατι μπορει να δοκιμάσεις πράγματα τα οποια να σε απογειωσουν χωρις να τα ειχες σαν ιδιαίτερες φαντασιώσεις, οπως μου εχει συμβει με προσωπική εμπειρία. Το θεμα μου ριναι οτι δεν ξερω πως να χαρακτηρίσω τον εαθτο μου και ηθελα να ρωτήσω ποια ειναι τα κριτήρια και εαν ειναι λογικο να μην εχω μια "ταμπελα"

8. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Να μην τον χαρακτηρίσεις θα έλεγα εγώ  
    Ούτε να τον περιορίσεις  

9. -Volt-

-Volt- Contributor

Τις ανάγκες σας;

10. Yiyi

Yiyi .

Αυτοι οι "Master" που φέρονται ετσι συνήθως πίσω απ το πληκτρολόγιο, μπαίνουν ονλινε για να κάνουν ρολ πλευ την φαντασίωσή που είδανε στις τσόντες. Κι επειδή είναι πάνω στην κάβλα τους εκείνη τη στιγμή, προσπαθούν έτσι απότομα να μπούνε στο mood αυτό, με το να μιλάνε πρόστυχα (επειδή θελουν να παιξεις την ταδε πορνοσταρ που έπαιζε στην τσόντα), γραφουν με κεφαλαία για να φανουν επιβλητικοί ( lol ) χρησιμοποιούν προστακτική για να φανουνε αυστηροί στο ρόλο (λολ), επίσης παίζει πολύ η χρήση πληθυντικού (επιτακτικά όμως, σα να γνωρίζεστε πχ ) και άμα η συνομιλία είναι προφορική, φωνάζουν κιόλας, έτσι ψαρωτικά, για να δείξουν πόσο βλαμμένοι μπορούν να γίνουν (για το ρόλο ή και γενικότερα).

Ποιός κάθεται ν ασχοληθεί όμως με άτομα που ανεξάρτητα απ τον ρόλο που έχουν στη φαντασίωσή τους, αδιαφορούν πλήρως για το αν ο συνομιλητής έχει την ίδια διάθεση μόνο και μονο επειδή έχει τάδε υποτακτικό στατους, φέρονται δλδ λες και μπηκαν σε μπουρδέλο και οι "κοπελες" είναι αναμενόμενο πως θα τους εξυπηρετήσουν. Η ψυχολογία των ατόμων αυτών που φέρονται με την διάθεση να χρησιμοποιήσουν τον όποιον συνομιλητή, όπως τους έρχεται, είναι ίδιας φύσεως με του βιαστή που δεκάρα δε δίνει για το αν το άλλο άτομο θέλει ή όχι. Μπουκάρουν κι όποιον πάρει ο πτσος : P
    Ευτυχώς που ονλινε η αποσταση απο τέτοια άτομα είναι μόνο ένα κουμπάκι, μπλοκ : )

Αυτό που περιγράφεις εδώ, δεν συνάδει με την προηγούμενη συμπεριφορά. Δλδ, άτομα που φωνάζουν, γράφουν κεφαλαία, μιλάνε πρόστυχα, χρησιμοποιούν προστακτική, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με κουλτούρα, ούτε με μόρφωση.
    Ακόμη κι αν πουλάνε φούμαρα περι ταχα κουλτουρο ελιτ, για να τσιμπήσει κάποια αφελής, όλα διαλύονται με τέτοια συμπεριφορά. Ακόμη, στην ελάχιστη περίπτωση να έχουν αυτό το περίεργο κράμα ενός τύπου που μοστράρει ακαδημαική γνώση αλλά παράλληλα φέρεται σαν τον τραμπούκο του γηπέδου σε γκαβλωμένο mode σε μια άγνωστη ονλινε, είναι και πάλι ανάξιο λόγου, μια βιτρίνα η όποια ακαδημαική γνώση, χωρίς καμία ουσία και ποιότητα, κοινώς χωρίς ουσιαστική μόρφωση.

Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο, που μπορείς να ενημερωθείς σχετικά με το bdsm, χωρίς να ανέχεσαι τον κάθε αγριογκαβλωμένο ονλινε. Για κάποια όμως που δηλώνει slave, δεν δικαιολογείται τέτοια άγνοια, έστω και θεωρητικά. Μάλλον κι εσύ, μ αυτό, δείχνεις την φαντασίωσή σου, κι επειδή είναι κάπως απότομο βημα, έρχονται και οι Μαστεράδες των αντίστοιχων απότομων φαντασιώσεων (δλδ χωρίς να υπάρχει το όλο πλαίσιο ως το Master-slave.)
    Θυμάμαι κι εγώ πριν καμια 10αριά χρόνια που ασχολήθηκα θεωρητικά με τον χώρο, ασχολούμουν δυσανάλογα με τους άλλους και τον λεγόμενο χώρο, σε σχέση μ εμένα τι είμαι και τι πραγματικά θέλω, πέρα απ τις φαντασιώσεις που είναι για να μείνουν φαντασιώσεις.

11. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Ούτε εφημερίδα!!!