Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Απορίες

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Masie Attack, στις 15 Ιουνίου 2009.

1. Masie Attack

Masie Attack New Member

νόμιζα ότι είχα ξεκίνήσε το thread αλλά μάλλον δεν το δέχτηκε, ή δεν το βρίσκω άρα πάμε ξανά.

1. τι ακριβώς είναι switch? υποθέτω μια σχέση όπου οι ρόλοι αλλάζουν? και πώς γίνεται αυτό χωρίς να πληγεί η πειστικότητα του καθένα?

2. τεχνικό θέμα, πόσο μέσα πρέπει να πάει ένα παγάκι που θα βάλεις στον πρωκτό κάποιου?

διαφωτίστε με παρακαλώ

2. Georgia

Georgia Owned Contributor

Απλές περιγραφές/εξηγήσεις των κυριότερων !status στο BDSM

Οδηγός για αρχάριους πάνω στο BDSM

Χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις επί του θέματος,διαβάζοντας τα παραπάνω και με κάθε επιφύλαξη θα έλεγα πως είναι προτιμότερο ο πάγος να μην τοποθετηθεί βαθειά σον πρωκτό του υ καθώς τότε η κατάσταση θα είναι μη ελεγχόμενη με ότι αυτό συνεπάγεται(εγκαύματα,κοψίματα κλπ)

Όσον αφορά στους switch, δεν θεωρώ πως τίθεται θέμα πειστικότητας καθώς δεν πρόκειται για υπόδυση κάπου ρόλου αλλά για έκφραση της πραγματικής φύσης τους.(λειτουργούν αυθεντικά, αυτά που κάνουν, λένε, ζητάνε κλπ εκείνη την στιγμή είναι αυτά που πραγματικά θέλουν)

3. jimboy

jimboy Regular Member

Απάντηση: Απορίες

Εγώ αγαπητή μου που παίζονται ρόλοι και που παρεισφρείει η φύση δεν έχω καταλάβει...

Και όσο περνάει ο καιρός και δοκιμάζω νέα πράγματα ακόμη λιγότερο σιγουρεύομαι για ότι γνωρίζω σχετικά με μένα

Πάντως μάρεσε όπως τόπες!!! 
    όπως επίσης είναι και κάτι άλλο - ποιος είναι αυτός που ορίζει το ποιος είναι από πάνω και....μέχρι πόσο(ή και για πόσο)?ακούγεται λίγο strange ίσως αυτό που λέω αλλά το πρόβλημα είναι πρακτικο όχι θεωρητικό!

Οσο όμως το παλεύει κανείς πάει και λίγο παρακάτω.... όταν βρίσκεται μια κατάλληλη πηγή έμπνευσης !

4. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Masie Attack,

δες εδώ Switch: Τι σημαίνει και εδώ Περι switch

5. Masie Attack

Masie Attack New Member

Δεν ήθελα να θέσω το θέμα της πειστικότητας ως αντίθετο της αυθεντικότητας αλλά ως θέμα συνέπειας προς το ρόλο μας και σταθερότητας της αντίληψη του άλλου ατόμου για αυτόν.
    Δηλαδή μια Domme που διατάζει το δούλο της να τη δέσει και να τη μαστιγώσει παραμένει Domme?
    Μου φαίνεται ικανή να σε μπερδέψει μια τέτοια εναλλαγή, αλλά από την άλλη είναι άκρως ενδιαφέρουσα, αφού τίποτα δεν είναι δεδομένο....

(τι ωραία που
    είστε τόσο πρόθυμοι όλοι  )

6. Georgia

Georgia Owned Contributor

Χμ,κατάλαβα. Θα έλεγα πως δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για Domme και δούλο, με τον ορισμό που δίνουν τα bdsm λεξικά, αλλά για top και bottom. Δηλαδή ο ένας δεν αντιμετωπίζει τον άλλον πάντα ως Κ, οπότε όταν ο Κ γίνει υ, διαταράσσεται η εικόνα του και ο ένας δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, αλλά σαν κάτι πιο "ελαφρύ". Ίσως σε καθημερινή βάση υπάρχει μια ουδετερότητα, οπότε την ώρα του παιχνιδιού δεν είναι γίνεται κάποια ακραία αλλαγή, ή ίσως ο ένας έχει μια τάση προς τα πάνω, ο άλλος προς τα κάτω και απλά την ώρα του παιχνιδιού κάνουν μικρά σκαμπανευάσματα.

Αλλά όλα αυτά είναι δικές μου υποθέσεις και δεν ξέρω κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Ας μας πούνε οι switch.

(Μην ενθουσιάζεσαι.Το παίζουμε καλοί μέχρι να βυθιστείς για τα καλά στον βούρκο, και τότε θα βγουν τα μαστίγια..)

7. Avalonia

Avalonia Regular Member

Όσα ακολουθούν είναι αποκλειστικά και μόνο προσωπικές απόψεις και δεν αποτελούν πανάκεια πάσας νόσου και πάσας μαλακίας του bdsm.

Με δεδομένο λοιπόν, ότι με τον όρο Domme χαρακτηρίζουμε μία κυρίαρχη γυναίκα η οποία επιβάλλει τα δικά της «θέλω» στον υποτακτικό της, τότε η Domme που θα ζητήσει από τον υποτακτικό της να τη δέσει και να τη μαστιγώσει παραμένει Domme.
    Για τους ακόλουθους λόγους:
    1.Δίνει μία εντολή την οποία οφείλει να εκτελέσει ο υποτακτικός είτε του αρέσει είτε όχι (που συνήθως κάτι τέτοια δεν αρέσουν στους υποτακτικούς)
    2.Για να το πω πολύ απλά… Domme είναι, ό,τι θέλει κάνει! Άρα εφόσον επιδιώκει την ικανοποίηση της με αυτόν τον τρόπο, γιατί όχι?

Τα πράγματα αλλάζουν όταν η εντολή δεν περιορίζεται στο δέσιμο και το μαστίγωμα, αλλά η όλη συμπεριφορά της Domme γυρίζει σε υποτακτική. Τότε μιλάμε για switching.

8. Jomaru

Jomaru Guest

α, μια τετοια εντολη δε με χαλαει! 

απο προσωπικη αποψη δεν ειναι αναγκη να εισαι κυριαρχος και υποτακτικος προς το ιδιο ατομο.