Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποριες προς κυριαρχους

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος cornilios, στις 24 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. zinnia

    zinnia Contributor

    θα πάω κι ας μου βγει σε κακό..

     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Εκ του αποτελεσματος κρινονται ολα...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αν είσαι σαδομαζοχιστής, θα μπορούσες να συνυπάρξεις με κάποιον άλλο σαδομαζοχιστή. Αν είσαι μόνο σαδιστής και ο άλλος επίσης, τότε στη σχέση για μην υπάρξει η φθορά, θα πρέπει να μπαίνουν και άλλα άτομα.

    Στην δική μου σχέση για παράδειγμα…

    Όταν γνώρισα την Μεταξένια μου, είδα μέσα της έντονα στοιχεία σαδομαζοχιστικού ενστίκτου.

    Ως μαζοχίστρια, τα όρια της αντοχής της στον σωματικό πόνο σταματούν πολύ πιο γρήγορα από αυτό που θα ήθελα εγώ. Τα θέλω της είναι πιο μακριά.

    Στην ψυχολογική έκφραση του μαζοχισμού φτάνει πολύ πιο μακριά και σε κάποιες περιπτώσεις πλησιάζουν στην πλήρη ικανοποίηση μου.

    Ο σαδισμός της είναι, άγριος, ενστικτώδης και αυθεντικός. Ενισχύεται πολλές φορές και από την προβολή της εικόνας που θα ήθελε να βιώσει, οπότε μπορεί να φτάσει κυρίως στην σωματική του εκδήλωση σε διευρυμένα και υψηλά μεγέθη.

    Από την μεριά μου…

    Δεν έχω καμία αυθεντική μαζοχιστική σεξουαλική τάση. Έχω καλλιεργήσει έναν ελκυστικό ρόλο, που χρησιμοποιώ όταν θέλω να διεισδύσω από κάτω και που στα έμπειρα μάτια δεν αντέχει, τίποτε περισσότερο.

    Ως σαδιστής είμαι σε σύγκριση με το μέσο όρο ακραίος, σε σημεία που ξεπερνά αυτό που η κοινωνία καθορίζει ως επιτρεπτό. Για χρόνια τώρα απλά αναζητώ εκτάσεις μέσα στα επιτρεπτά όρια στις οποίες θα μπορούσα να τον τροφοδοτήσω. Κάπως έτσι ξεκίνησα να γράφω διηγήματα και από ότι μου λέει ένας φίλος στο τέλος θα καταλήξω στην συγγραφή ιστοριών τρόμου.

    Η σχέση μας σεξουαλικά θα ήταν καταδικασμένη, παρόλο που έχει αρκετά κοινά σημεία τομής, αν δεν ήμασταν και οι δύο πολυγαμικοί, αμφί και δεν τείναμε στον πανηδονισμό. Τα δύο τελευταία μας δίνουν το περιθώριο, στο να ολοκληρώνουμε την εικόνα.

    Σε πιθανή ερώτηση του γιατί δεν επιλέγω καθαρά ένα μαζοχιστικό άτομο, η απάντηση είναι πολύ εύκολη. Γιατί είμαι σαδιστής.

    Για την Μεταξένια μου, θα ήταν πολύ πιο πιθανό, στο να βρει ένα άτομο που να της ταιριάζει ακόμα περισσότερο σεξουαλικά, όσο αφορά τον σαδομαζοχισμό.
     
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Μμμμ, μπορεί ναι, μπορεί και όχι... έχω σοβαρές επιφυλάξεις... ίσως όμως να έχεις και δίκιο .
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2008
  5. Ναι αγαπητη Εμμα εχεις δικιο αλλα εν μερη διοτι στην περιπτωση που αναφερει η Αυγουστα
    εξισου ακριβες θα ηταν το "χρηματικου" θα ηταν το "βολευτικου" θα ηταν το "παντρευτικου"
    κλπ κλπ κλπ
     
  6. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα συμφωνήσω.

    Σε αρκετά νήματα έχω αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα (ναι γράφω πολύ, είμαι αυτό που αποκαλεί ο SensualTorturer με το υφάκι 100 γκουρού μαζεμένων, αναιδής, αυτάρεσκη που τολμά να αποφασίσει ότι οι σχέσεις κυρίαρχης / υποτακτικού έχουν πέρας κ.τ.λ.   )

    Πιστεύω πως ο cornilios έχει δίκιο όταν αναφέρεται ότι πολλοί που εμπλέκονται σε σχέσεις με φαινομενικά τουλάχιστο το ίδιο στάτους, είναι μαλλον κάτι διαφορετικό από αυτό που δηλώνουν.
    Έκ πείρας είδα να πετυγχαίνουν σχέσεις ανάμεσα σε perv, σε σαδομαζοχιστές αλλά ποτέ ανάμεσα σε αυτούς που αποκαλώ φυσικούς Κυρίαρχους και υποτακτικούς.
    Σεξ? Σεξ μπορεί κάποιος να κάνει με οποιονδήποτε ανεξαρτήτου στάτους. Αλλά η σχέση και δη η μακροχρόνια σχέση μέσα στην οποία 2 άτομα αλληλοσυμπληρώνονται, όταν αναφερόμαστε σε φυσικούς Κ. ή υποτακτικούς δεν μπορεί κατά την άποψη μου να υπάρξει.
    Εκείνο που αρκετές φορές συμβαίνει είναι σχέση ανάμεσα σε άτομα που διατηρούν το στάτους του Κυρίαρχου επειδή θεωρουν πως ο ίδιος ο όρος υποτακτικός τους προσβάλλει ή επειδή έχουν την εντύπωση (και όχι πάντοτε λανθασμένα) πως κάποιοι θεωρούν πως το υποτακτικό άτομο είναι (potty potty που εισαι potty) άβουλες γίδες και δηλώνουν Κ. ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έχοντας την πεποίθηση πως θα τους δώσει περισσότερη σημασία έτσι κάποιος Κ. θεωρώντας τους πιο ενδιαφέροντες, (γνώρισα αρκετούς τέτοιους σαν Top που ενώ δήλωναν Κ. μιλούσαν αποκλειστικά με Top/Domme- είπα τότε να κάνω ένα πείραμα και όλοι στην πρώτη διαταγή έπεφταν στα 4).
    Πολλοί από αυτούς είναι στην κατηγορία που λέει ο cornilios. Πολλοί απλά ψάχνουν σεξ επειδή έχουν την εντύπωση πως όσοι είναι μέσα στο bdsm όλη μέρα με αυτό ασχολούνται.
    Όσο αφορά το συναίσθημα - πως τολμώ αλήθεια μάλλον φταίει το ότι είμαι "συναισθηματικά ακρωτηριασμένη κατά ST  - πιστεύω πως δεν είναι πάντα και για όλους το άλφα και το ωμέγα ή η βάση πάνω στην οποία δημιουργούν μια σχέση Κυριαρχίας/υποταγής, ακριβώς λόγω ιδιόρυθμων αναγκών που έχουν άτομα με τέτοια ψυχοσύνθεση.
    Οπότε ενώ για άτομα που κάνουν bdsm από βίτσιο και όχι επειδή δεν μπορούν να το αποφύγουν, η δημιουργία σχέσεων δεν ορίζεται από το στάτους, τα άτομα που κάνουν bdsm επειδή δεν μπορούν αλλιώς είναι "καταδικασμένα" να βρίσκουν το στάτους που τους αντιστοιχεί, για τον απλό λόγο πως δεν χύνουν (το είπα αρκετά ωμά?) καλά αλλιώς.

     
  7. SensualTorturer

    SensualTorturer Regular Member

    Λάρα Λάρα - η πείρα σας είναι περιορισμένη ... μην γενικεύετε χωρίς να δείτε οοοοοοοοοοολες τις περιπτώσεις !

    DP
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν βλεπω να γενικεύω τίποτα. Αναφέρθηκα απλά σε ότι έχω εγώ υπόψη μου και σίγουρα δεν έχω τα πάντα υπόψη μου.
    Για βροντερό παράδειγμα αναφορικά με γενικεύσεις κοίτα καλύτερα το πρώτο σου ποστ εδώ (και όχι μόνο).  
     
    Last edited: 25 Σεπτεμβρίου 2008
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αγαπητή lara...
    Τυγχάνει να έχω προσωπική εμπειρία, από δυο διαφορετικές σχέσεις ετών, με Κυριαρχικούς τύπους.
    Ομολογώ ότι ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες σχέσεις που ειχα ποτέ.
    Όλα όσα έγραψα παραπάνω (αν τα διάβασες) δεν είναι φιλοσοφίες, ούτε και υποθέσεις. Είναι βιωμένα.
    Δεν αρνούμαι όμως ότι ίσως οι σχέσεις μου, να ανήκουν στις εξαιρέσεις ή στις ελάχιστες των περιπτώσεων.
     
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Νομίζω τελικά, ότι η διαφορά απόψεων μάλλον οφείλεται στο πώς νοηματοδοτεί κανείς την ερωτική σχέση...
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Αποριες προς κυριαρχους

    Μπορείς να το αναλύσεις λίγο αυτό;
     
  12. elfcat

    elfcat . Contributor

    Ότι άλλοι όταν μιλάνε για σχέση μιλάνε με όρους εξουσίας, αντιπαλότητας, σύγκρουσης και ότι μέσα από αυτό αποδεικνύεται η ισοδυναμία των μερών... ενώ άλλοι συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου με όρους συμπλήρωσης, πλήρωσης και ένωσης, ΄Είναι θέμα νοηματοδότησης τελικά γι αυτό και διαφορετική η ματιά. Φυσικά και οι δύο νοηματοδοτήσεις είναι οκ