Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποτρίχωση...Παντου.!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

1. Joy_division

Joy_division Guest

Απάντηση: Αποτρίχωση...Παντου.!!

Καλή χρονιά κι από μένα!!
    Αυτό που αντιπαθώ, δεν βρίσκω καθόλου φυσικό και με εκνευρίζει είναι να βλέπω μούσια και αντρικές ξυρισμένες γάμπες!
    Το κατανοώ να είναι κάποιος αθλητής και να πρέπει να ξυρίζεται, όπως κατανοώ και κάποιον που λόγω υπερβολικής τριχοφυϊας θα καταφύγει σε κάποια αποτριχωτική μέθοδο...ΑΛΛΑ...η εικόνα του τύπου με το Dsquared σορτσάκι,το μουσάκι και την ξυρισμένη γαμπούλα, απλά μου φέρνουν αναγούλα!!!

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Απαπααα... εσύ είσαι αμείλικτη  

3. Joy_division

Joy_division Guest

Εντάξει εντάξει, διορθώνω!  
    Τον απάλευτο συνδυασμό ήθελα να πω! Τα μούσια μπορεί να είναι φυσικά αλλά, στοπ,έλεος πια!

4. Dark_Explorer

Ωχ! Ωχ! Ωχ! Φοβούμαι!
    Πάω στο λαγούμι μου μη μου 'ρθει παντοφλίδι  

5. alexxxx

alexxxx New Member

Μπράβο Νίκο....μ αρέσει πολύ έτσι όπος το θέτεις...Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

6. vanessapret

vanessapret Regular Member

όπου υπάρχουν φλέβες δεν πρέπει να γίνεται με κερί και γενικά στις ευαίσθητες περιοχές θέλει προσοχή και πάντα πριν την αποτρίχωση κάνουμε αντισηψία με καθαρό οινόπνευμα σε λίγο βαμβάκι

7. Απάντηση: Αποτρίχωση...Παντου.!!

Παιδιά όσο αφορά το μουσάκι και την ξυρισμένη γαμπούλα De Gustibus. Σε κάποιες αρέσει σε άλλες όχι

8. thanasis

thanasis Contributor

...όπου έκανα σιχαμερό mental image τον Γκάνταλφ με epilady.

9. Dark_Explorer

Εγώ είμαι στο μ'αρέσει η ξυρισμένη(αποτριχωμένη για την ακρίβεια) γαμπούλα και στο τσου για το μουσάκι. Πού ανήκω;;;  
    Ααα... στο σε κάποιες αρέσει η μισή παραλλαγή  
    Άντε και σε poll  

10. Απάντηση: Αποτρίχωση...Παντου.!!

Χαχαχα, το που ανήκεις το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα. Καλή η ιδέα του poll...μισή παραλλαγή λες Και άντε να βρω γόβα σε τέτοιο χρώμα. Ίσως να βάψω το μουσάκι και να μου είναι πιο εύκολο  

11. sotiris

sotiris Regular Member

καλη χρονιά και απο εμενα σε ολους τους φιλους & τις φιλες του φορουμ.
    εγω προσωπικα ειμαι υπερ της περιποιησης της ευαισθητης περιοχης , βλέπε και το τοπικ που εχω δημιουργησει https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/34013-%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%BC%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%87%CE%B5%CF%82.html

τα λογια ειναι περιττα αφηστε την εικονα να μιλησει απο μονη της και διαλεξτε οποια μορφη περιποιησης σας αρεσειhttp://pubicstyle.tumblr.com/archive

12. MALISTA

MALISTA Regular Member

ΕΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΕΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΔΙΑ ΣΤΕΡΝΟ ΟΧΙ....ΔΕΝ ΛΕΩ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑΝΑΙ ΠΗΘΙΚΟΣ ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΜΕ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΝΑ ΞΥΡΙΖΩ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΔΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΙΧΑ....ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Κ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΜΟΥ.