Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Αποτρίχωση...Παντου.!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος alexxxx, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

1. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Γούστα είναι αυτά και είναι σεβαστά, αλλά άμα θέλει λείο καμβά, έχει εμένα. Εγώ τον καμβά μου τον θέλω κομματάκι μπρουτάλ.  

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Όπως ένας άνδρας απαιτεί μία άτριχη γυναίκα, το ίδιο μπορεί να θελήσει και η γυναίκα απ'τον άνδρα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν τον γουστάρει πραγματικά. Είναι θέμα αισθητικής αλλά και πρακτικής εφαρμογής όπως σχολίασα παραπάνω  

3. Black Butterfly

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά πού ακριβώς είπα εγώ το αντίθετο;

4. Dark_Explorer

...

5. Black Butterfly

Προφανώς μιλάω για μένα, αλλά νομίζω ότι και γενικότερα κάποιες φορές τα γούστα προσαρμόζονται. Αυτό έχω δει να γίνεται, δηλαδή.
    Τώρα, αν εσύ τον θες άτριχο, μπορώ εγώ να σου πάω κόντρα; :*

6. Dark_Explorer

Ε φυσικά και δεν μπορείς. Μην αρχίσω να σου βάζω τώρα σωρηδόν τις λιχουδιές  

Ε όχι και άτριχος. Φρύδια και μαλλιά να υπάρχουν...  
    Πάντως δεν το θεωρώ διόλου "θηλυκοποίηση" όπως λανθασμένα (κατά την γνώμη μου) χαρακτηρίζεται αλλά αντιθέτως, αναδεικνύει τον ανδρικό σωματότυπο  

7. Black Butterfly

Μα εγώ δεν ανέφερα καν την θηλυκοποίηση και ούτε το σκέφτηκα έτσι. Είναι καθαρά θέμα γούστου.
    Βέβαια, επειδή γενικά έχω περίεργα γούστα (πχ δεν μου αρέσουν οι ξανθοί άντρες), μπορείς να μου βάλεις την παγωτοπατούσα, μου αξίζει τέτοια που είμαι.

8. brenda

brenda FU very much

Γενικώς αγαπητή μου, εμείς ως φύλο, είμεθα διαλλακτικότερες, ενώ τα σερνικά λειτουργούν πιότερο με τα πρότυπα του εγκεφάλου και του σετακίου που βάζουν οι ίδιοι στο μυαλό τους -βλ. Ψηλή, ξανθιά, μεγάλο στήθος, άτριχη, ή κοντή μελαχροινή, ζουμερή με αφάνα κοκ-
    Αυτό δεν προάγει την μοναδικότητα του καθενός βεβαίως, βεβαίως και συν όλοις τοις άλλοις, πάρε και τα πρότυπα της εποχής στη μάπα, να'χεις...
    Το βέβαιο είναι ότι οδηγούμαστε στην εποχή που θα η WWF εξετάζει το ζήτημα να εξαπολύσει καμπάνια για την διάσωση της μουνόψειρας και την διαφύλαξη του ζωτικού της περιβάλλοντος...

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

διαλλακτικότερες???????????? το αλλο με τον τοτο το ξερεις? 

10. Black Butterfly

Δηλαδή, εγώ που έχω σκούρα μαλλιά, αλλά είναι ίσια και όχι αφάνα και επίσης είμαι η πιο ψηλή από τις φίλες μου που έχουν ξανθά μαλλιά ΚΑΙ αφάνα, πρέπει να νοιώθω κάπως περίεργα τώρα;  

11. Dark_Explorer

Δεν πήγαινε μπρος εσένα το σχόλιο περί "θηλυκοποίησης" αλλά ευρύτερα στο νήμα.
    Άλλωστε, θηλυκοποίηση θεωρώ αποκλειστικά τη διαδικασία όπου ένας άνδρας επιθυμεί ν'αλλάξει φύλο και ξεκινά ορμονοθεραπεία. Όλα τ'άλλα άπτονται τα κοινωνικά στερεότυπα.

Λοιπόν, αυτά επί του τάπητος  

12. brenda

brenda FU very much

Και όμως είμεθα...
    Εμένα δεν με απασχολεί -σχεδόν- κανένα στοιχείο εξωτερικής εμφάνισης (πέραν του ύψους φυσικά) αρκεί να υπάρχει η εγκεφαλική έλξη, σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με τις τρίχες...